Guld ikke længere så værdifuldt som krypto, ifølge Ethereum stifter

Af:
op nov 4, 2022
Listen to this article
  • Kryptovaluta er en bedre satsning end guld, siger Vitalik Buterin.
  • Ethereum-medstifteren mener også, at guld ikke længere er så værdifuldt som kryptovaluta.
  • Dette er på trods af, at guld præsterer bedre end nogle af de største kryptonavne, inkl. Bitcoin og Ethereum.

Et fælles tema har domineret kryptovaluta nyhedsoverskrifter i 2022: Der har været langt flere lav- end højdepunkter. Mest bemærkelsesværdigt er priserne på en håndfuld af de mest kendte virksomheder indenfor kryptovaluta universet faldet dramatisk i løbet af de seneste par måneder. Disse omfatter Bitcoin ( BTC/USD ) og Ethereum ( ETH/USD ).

Formålet med de digitale aktiver har altid været at trække kunder væk fra de traditionelle bankvirksomheder. Decentraliseret finans (DeFi) er pr. definition et af de karakteristiske træk, der gør kryptovalutaerne tiltalende. De blev skabt, så brugerne kunne handle direkte med hinanden uden behov for en mellemmand eller en centraliseret autoritet.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Takket være DeFi kan folk anvende finansielle tjenester uden at skulle betale tårnhøje gebyrer til banker og andre finansielle institutioner. Folk opbevarer her deres penge sikkert i en digital wallet, hvilket gør det muligt at foretage hurtige pengeoverførsler. For at dette skal fungere uden problemer, så kræves der blot en pålidelig internetforbindelse.

Før lanceringen af kryptovalutaer var det kun aktier, bankkontoer, guld, fast ejendom og andre illikvide aktiver, der var acceptable investeringer indtil de første år af det 21. århundrede. I løbet af de sidste mange år er kryptovalutaernes, som ny investeringsklasse, popularitet eksploderet. Investorer i alle afskygninger forsøgte nu at købe kryptovalutaer, og truede med at destabilisere de monopoliserede banksystemer.

Kryptovaluta er en bedre satsning end guld, siger Ethereums medstifter

De decentraliserede apps (dApps) og finansielle tjenester muliggøres af den smarte kontrakt teknologi, der bruges af open source Ethereum blockchainen. Målet var at bygge en decentraliseret computerplatform til smarte kontrakter, programmerbare valutaer og decentraliserede applikationer, der ville række ud over Bitcoins rækkevidde. Kort sagt, så blev Ethereum udviklet til at løse nogle af problemerne hos Bitcoin.

Vitalik Buterin, der er medstifteren af Ethereum, tweetede for nylig, at kryptovalutaerne nu er mere værdifulde end guld, og dette på trods af de seneste guldnyheder, der understreger dets tiltrækningskraft som værende en sikker havn. Dette tweet kom som svar på et spørgsmål Zach Weinersmith stillede om fordelene ved kryptovaluta i forhold til guldet. Weinersmith er en New York Times bestsellerforfatter. Hele kommentaren fra Buterin lød:

“Det er virkelig svært at bruge guld. Guld er udfordrende at bruge, især når man har at gøre med lyssky individer. Sikker opbevaringsalternativer såsom multisig understøttes ikke. I øjeblikket er kryptovaluta en bedre investering end guld, fordi de har bredere accept.”

Big Eyes Coin (BIG) på vej til 10 millioner i forsalg

The Big Eyes Coin er en ny meme-mønt, som du burde kende til. Big Eyes Coin er nu i forsalg og er den næstbedste meme-mønt derude. Denne meme-mønts popularitet vokser i takt med, at den fortsætter med at ramme vigtige milepæle.

For at støtte de organisationer, der arbejder for at beskytte havlivet, så vil Big Eyes Coin donere 5% af deres salg til disse organisationer. De forpligter sig til at tage alle nødvendige skridt for at beskytte vores miljø. Denne konflikt, som i disse dage finder mere regelmæssigt sted end nogensinde før har altid modtaget støtte fra BIG-fællesskabet.

Den sjette fase af Big Eyes Coin-forsalget er nu begyndt. Big Eyes Coin, der er en helt ny meme-mønt, har allerede rejst næsten $10 millioner. Meme-mønter tilføjer en snert af charme og humor til kryptovaluta-verdenen.

Klik nedenfor for at finde ud af mere om Big Eyes mønten (BIG)

Forsalg: https://buy.bigeyes.space/ 

Hjemmeside: https://bigeyes.space/  

Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL