Er Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA), og Metacade (MCADE) Metaversets Fremtid?

Af:
op nov 9, 2022
Listen to this article
  • Axie Infinity (AXS) åbner op for en verden af ​​muligheder for at erstatte traditionelle indkomstkilder
  • Decentraland (MANA) kombinerer de bedste funktioner fra de eksisterende virtuelle verdener med spiller ejerska
  • Metacade er et længe ventet projekt, der er bestemt til at ryste op i GameFi-verdenen

Ifølge mange kilder er metaverset uden tvivl fremtiden. Det forventes at metaverset en dag vil have en værdi på 800 milliarder dollars. Når velrespekterede navne såsom eksempelvis Bloomberg begynder at ytre sig på denne måde, så ved du det er tid til at spidse ører og lytte efter. Axie Infinity, Decentraland, og Metacade er tre projekter, der kunne blive fantastiske investeringer, når det kommer til fremtiden af metavers gaming.

I denne artikel vil vi undersøge om du bør overveje at investere i disse tre projekter, og hvilket af de tre der har det største potentiale til at give et betydeligt afkast.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Axie Infinity (AXS) Skaber en Alternativ Indkomstkilde

Axie Infinity (AXS) er et Play2Earn spil bygget på Ethereum blockchainen. Præmissen er enkel: Brugerne bygger et hold af tre Axies for at kæmpe mod de andre spillere om en chance for at vinde Smooth Love Potion (SLP), der er en kryptovaluta, der kan omveksles til rigtige penge. Axies er NFT’er der kan købes og sælges på Axie Infinity Marketplace, hvor nogle af de selv mest simple Axies ofte sælges for hundredvis af dollars.

Det der gør Axie Infinity så specielt, er dens evne til at erstatte de traditionelle lønindkomster, hvilket især vil komme dem i mindre økonomisk veludviklede lande til gode. I 2021 skabte Axie i dén grad nyhedsoverskrifter med nyheder om, at en række gamere i Filippinerne og Indonesien lejede Axies fra andre spillere for at tjene penge, idet pandemien forhindrede dem i at arbejde i den virkelige verden. Denne model repræsenterer en fantastisk mulighed for at Play2Earn gaming vil kunne ændre folks liv verden over.

Decentraland (MANA) Er En af Verdens Første Spiller Ejede Virtuelle Verdener

Decentraland (MANA) er en virtuel 3D verden, som ofte anses som værende ét af krypto verdenens mest elskede metavers projekter. I Decentraland kan brugere bygge nærmest alt hvad de overhovedet kunne drømme om, og landskabet er allerede fyldt med skyskrabere, offentlige transportmidler og natklubber – fuldstændigt som en rigtig by. For at komme i gang med at bygge i Decentraland, så skal du først eje noget af de virtuelle grunde, der repræsenteres under navnet LAND NFT’en.

Selvom andre spil såsom Second Life, har tilbudt noget lignende i årevis, så ligger forskellen hos Decentraland dog i dets brugeres ejerskab. Ulig Second Life, så er Decentraland ikke ejet af noget som helst firma. I stedet er det ejet og styret af fællesskabet. På intet tidspunkt kan udviklerne komme og tage dine LAND: de er dine at eje indtil du – og kun du – beslutter dig for at sælge dem.

Hvad Gør (MCADE) for at Revolutionere Metaverset?

Metacade er et virtuelt opholdssted for Play2Earn og Metaverse gaming fællesskabet. Ulig Axie Infinity og Decentraland, så er dette ikke et egentligt spil du kan spille – det er i stedet det sted du tager hen for at finde disse spil. Metacades’ vision er at skabe en platform, der fungerer som en portal ind i Play2Earn og GameFi verdenen, hvilket gør det muligt for brugerne at opdage, tjene mere, og forme fremtiden af gaming.

Et centralt aspekt i Metacades’ filosofi er, at maksimere brugernes værdi overalt. Det er derfor de planlægger at blive en alt-i-et løsning, der hjælper alle, uanset deres baggrund, med at finde fodfæste i metaverset. Inde i selve Metacades’ platform vil du finde ranglister, indhold og anmeldelser, hvilket gør det let at finde de bedste Play2Earn spil, såvel som nogle af de bedste GameFi alpha’er fra eksperter indenfor branchen.

Men for at tilskynde deres brugere til at dele deres viden med andre, så belønner Metacade de brugere, der bidrager til fællesskabet med MCADE tokens. Du hørte rigtigt: Hver eneste gang du offentliggør en anmeldelse, deler nogle tips eller producerer indhold der hjælper andre, så tjener du penge på at dele hvad du allerede ved.

Et af Metacades’ mest ambitiøse mål er at finansiere den næste bølge af Play2Earn spil. I slutningen af 2023 planlægger Metacade at uddele deres første Metagrant til en heldig udvikler, som vælges af Metacade fællesskabet.

Hver eneste bruger vil få muligheden for at stemme på det spil de ønsker udviklet blandt massevis af idéer, der bringes på bordet af Metacades’ udvikler fællesskab. Efterhånden vil den færdiggjorte titel blive tilføjet til Metacades’ virtuelle arkade, hvilket en dag vil blive den største samling af fællesskabs støttede spil, som verden nogensinde har set.

På samme måde som Decentraland, så er Metacades’ vision at blive 100% ejet og styret af spillerne. Når Metacade gennemfører deres plan om at blive et 100% selvforsynende fællesskab, der vil stå i spidsen for Web3, så vil hoved-teamet overlade lederskabet til platformens mest værdifulde medlemmer. Dets brugere vil modtage stemmeret, hvilket gør det muligt for dem at påvirke hvilke funktioner der skal tilføjes, såvel som token udbudsrestriktioner, partnerskaber og mere.

Metacade Vil Opnå Mere Succes End Axie Infinity og Decentraland – Og Dette er Grunden

Det er vanskeligt at udpege en vinder, når det kommer til investering, og selv de bedste investorer har svært ved at outperforme f.eks. S&P 500 Dette scenarie kan sammenlignes med Axie Infinity og Decentraland, når man sammenligner dem med Metacade.

Axie Infinity og Decentraland fungerer som de individuelle aktier. Deres tokens kan klare sig rigtig godt, hvis alt går som planlagt, men de er også eksponeret overfor den risiko, at de ikke kan tiltrække det nødvendige antal af brugere, der kræves for at opnå succes.

Du kan i stedet se på Metacade som mere af et indeks. Netop Metacade er en meta platform, hvilket betyder at det ikke i sig selv er et spil, men snarere et sted hvor du tager hen for at spille disse spil, så er deres success afhængig af GameFi branchens vækst som en helhed, snarere end et individuelt spil.

Netop fordi Metaverse gaming branchen forventes at vokse med en sammenlagt årlig vækstrate (CAGR) på 38,2% fra 2022 til 2027, så har metacade positioneret sig selv som en potentiel gigant indenfor området.

Selv hvis AXS og MANA skulle falde til 0$, så vil Metacade stadig eksistere. Platformen repræsenterer således et vendepunkt indenfor gaming og spiludvikling, og dets indflydelse kan potentielt set sprede sig som ringe i vandet. Hvis du gik med tanker om at købe nogle AXS eller MANA tokens, så burde du måske i stedet overveje at tage et kig på Metacade.

Du kan købe Axie Infinity hos eToro her.

Du kan deltage i Metacade pre-sale her.