Bør du investere i The Mars Metaverse Project (MRST)?

Af:
op nov 11, 2022
Listen to this article
  • Mars Token (MRST) er den originale token hos The Mars Metaverse Project.
  • Brugerne kan optjene belønninger med MRST via et Play-and-Earn (PAE) system.
  • Er Mars Token et køb efter en børsnoteringen på OKX?

Mars Token (MRST), er den oprindelige token af The Mars Metaverse Project. Som Invezz rapporterede , er mønten indstillet til at blive noteret på OKX-børsen. Timingen af den nye børsnotering er uheldig, da FTX’s blowup sendte chokbølger på tværs af kryptoindustrien, samtidig med at amerikanske aktier handler kraftigt i det grønne.

Når det er sagt, bør investorer mindes om, at selvom de seneste nyheder om kryptovaluta mangler et bedre ord, er der stadig mange muligheder derude. Lad os tage et kig på det seneste projekt, der tiltrækker investorernes opmærksomhed, og hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning, om du vil investere i MRST eller ej.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Hvad er Mars Metaverse-projektet?

Mars er en metaverse platform udviklet af Mars Lab. Ifølge udviklingsteamet havde det tildelt et lille territorium kaldet “koloni”.

Mars Metaverse-brugere kan eje Colony i metaverset, hvilket giver dem mulighed for at bygge huse eller kommercielle ejendomme i rummet. Brugere kan også modtage en lejekontrakt ved hjælp af en blockchain-baseret smart kontrakt.

Mars Token er den oprindelige token af Mars Metaverse. Brugere kan optjene belønninger med MRST. MRST tokens kan optjenes via et Play-and-Earn (PAE) system.

Desuden kan de fleste huse og erhvervsbygninger i kolonien købes med MRST og kan handles mellem brugere. En anden nytte af MRST taget er, at brugere kan være vært for begivenheder på deres ejendomme og tjene ekstra indkomst, som vil blive betalt med MRST.

I fremtiden har Mars Metaverse til hensigt at tillade tredjeparts- eller indie-spiludviklere at udvikle og frigive spil ved hjælp af “The Mars Game Creator”-softwaren. Disse spil vil også bruge MRST-tokenet som belønningstoken for spillere.

Når det er sagt, tilbyder Mars Metaverse noget spændende og et opmuntrende vækstudsigt.

Skal du investere i MRST-tokenet?

Metaverse-projekter har været nogle af de største performere på kryptovalutamarkedet i de seneste år.

Ifølge Macro (rapporteret af Bloomberg ), der er et analysefirma med base i Storbritannien, så oplevede metaverse mønterne i 2021 et afkast, der oversteg Bitcoin – med en stigning på hele 37.000%.

Markedet har oplevet et stigende antal metaverse-projekter dukke op, idet eksperterne spår, at metaverset vil komme til at spille en afgørende rolle i web3-økosystemet.

Indrømmet, Mars Metaverse befinder sig stadig i sin tidlige fase, men den er ikke desto mindre ny, frisk og spændende.

Men måske er den likviditet en overset faktor at overveje, når man beslutter sig for om man skal investere i Mars-tokenet eller ej. Ved først at opføre MRST-tokenet på kryptovaluta børsen OKX, der er en utroligt velrenommeret platform , så bliver likviditeten muligvis ikke noget problem. OKX er den 10. største kryptovaluta børs, der behandler næsten $3 milliarder i daglig handelsvolumen.

Dette giver bestemt Mars Metaverse en fordel overfor nogle af konkurrenterne indenfor rummet, som dog ikke kan tilbyde en lignende likviditet. Evnen til nemt at bevæge sig ind og ud af en stilling er en faktor, der ofte bliver overset.

Konklusion: en stærk branche at befinde sig i

En rapport fra maj 2022 fra LogisticsIQ anslår, at metaverse-branchen vil have en værdi på $224 milliarder i 2030, hvilket markerer en stigning fra $32 milliarder i 2021, hvor gaming spiller en vigtig rolle i forbindelse med branchens ekspansion.

Indrømmet, disse tal skal muligvis opdateres, men selvom 2030-tallene halveres, så betyder dette dog stadig, at metaverset vil vokse med mere end tre gange op til afslutningen på årtiet. Jeg har vanskeligt ved at finde andre brancher, der tilbyder lignende vækstrater.

Eksponering overfor The Mars Metaverse Project som en del af en diversificeret portefølje af lignende metaverse-projekter er derfor ikke den værste idé for langsigtede investorer i det nuværende klima.