Det Nye Metavers Projekt Metacade Lancerer Presale for Deres Originale Token MCADE

Af:
op nov 23, 2022
Listen to this article
  • Metacade er et af de mest innovative metaverse-kryptoprojekter, der lanceres i 2023!
  • Platformen planlægger et community-hub, der producerer nogle af de bedste Play2Earn-spil på markedet selv
  • Presale til Metacade (MCADE) er nu åbent for de hurtigste tidlige fans

Trends kommer og går indenfor krypto verdenen – utility tokens, DeFi og NFT’er – for blot at nævne nogle få. Selvom disse tendenser ganske vist har budt på en række store investeringsmuligheder tidligere, så kan intet dog sammenlignes med den påvirkning, som metaverset forventes at have på vores daglige liv. Men idet der lige nu er så mange metaverse token presales i gang, så kan det ofte være en vanskelig opgave at finde de projekter, der er værd at investere i.

I dag vil vi introducere dig for Metacade, der er et af de mest spændende nye metaverse projekter til snart at ramme markedet. I denne artikel vil vi forklare dig, hvorfor du bør overveje at komme tidligt ind i det nuværende MCADE-token presale – før det er for sent.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Hvorfor Investere i Metaverset?

For først og fremmest at kunne forstå hvorfor Metacade er værd at investere i, så må vi hellere tale lidt om hvorfor du i det hele taget, bør investere i metaverset som helhed. Mange mener at der er store penge at tjene i metaverset, og en række giganter, såsom meta (Facebook) og microsoft i øjeblikket investerer milliarder i metaverset. 

Og det er med god grund, fordi mange amerikanske finansmedier spår, at metaverset vil kunne have en værdi på billioner af dollars indenfor de næste to årtier.

I 2022 er metaverset værdisat til cirka 100 milliarder dollars. Men mange mener, at vi ikke engang har ridset overfladen i forhold til hvad metaverset rent faktisk kan bruges til. Dog peger mange på, at sektorer såsom gaming vil blive en kæmpestor del af metaverset.

Med så stor hype omkring metaverset, og især metavers gaming, så er det på tide at begynde at rette din opmærksomhed mod de nye metaverse projekter, der viser vejen frem. Metacade er netop et af disse projekter, og dets token presale er af mange metaverse investorer blevet tippet som et man bør holde øje med.

Hvad er Metacade?

Metacade er en fællesskabs hub, der går efter at være i centrum for metavers og blockchain gaming. Metacades vision er at skabe en platform, hvor ligesindede gamere, metaverse fans, udviklere og iværksættere kan mødes, mens de samtidigt lærer mere om og tjener penge på Play2Earn spil. Men udover dette, har Metacade store planer om at ruske op i den traditionelle gaming model, hvilket gøres ved at sende magten tilbage i hænderne på gamerne.

Lige nu er gaming branchen domineret af mikrotransaktioner, Pay2Win og spilproducenter, der på mange måder har mistet kontakten til deres brugere. I skærende kontrast til de sjældne perler, der blev udgivet for et årti siden, så er spilbranchen i dag fyldt med besynderlige buggy-spil, der død og pine skal hastes igennem, og lanceres lige inden juletid. Med andre ord, så har profitmotivet fuldstændig taget overhånd.

Metacade vender op og ned på denne model. Metacade belønner spillerne for den værdi de genererer til fællesskabet via MCADE-tokenet, og giver dem mulighed for direkte at påvirke de spil, som de ønsker at spille. Både ved at levere konstruktiv feedback under testprocessen, men også ved at  stemme på de spil, som de ønsker skal modtage finansiering. Af disse grunde klatrer Metacade hurtigt op ad rangstigen, og ser nu ud til at blive et af de bedste nye metaverse projekter. Og i forlængelse heraf tegner MCADE sig til at være en af de mest attraktive mønter derude, hvilket er grunden til at du bør kigge nærmere på MCADE-presale.

Hvad Gør Metacade til Det Bedste Nye Metavers Projekt?

Et af Metacades primære mål er at give alle mulighed for at tjene mere på den tid de spenderer på at spille Play2Earn og metaverse spil. Deres tilgang kommer med flere facetter. Til at begynde med afholder Metacade eksklusive turneringer, der giver spillere mulighed for at konkurrere med hinanden og vinde for at øge deres indtjening fra deres yndlings Play2Earn-spil. Metacade ønsker også, at deres platform skal blive brugernes foretrukne sted til at læse de hotteste alphas, og lære mere om den bedste praksis for derved at maksimere deres Play2Earn profit.

Derudover vil spillerne være i stand til at finde afslappede testprojekter, prøvekøre spil på vegne af Metacades udvikler fællesskab, og vil også tilbyde betalt feedback via platformens indbyggede testmiljø. Men bedst af alt, så belønner Metacade sine brugere med MCADE-tokenet, hver eneste gang de deler anmeldelser, tips og andet indhold, der hjælper de andre brugere med at forstå, hvordan man får mest muligt ud af blockchain og metaverse spil. Dette gør det bare endnu bedre at tage del i MCADE presale.

I Spidsen for Gaming Områdets Fremtid

Én faktor, der sandsynligvis vil skabe masser af opmærksomhed i forbindelse med dette Metacade-token presale, er lanceringen af Metagrants i 2023. Metagrants er en måde for spillerne at finansiere de spil, som de er mest interesserede i at se udviklet på en demokratisk måde. For at vinde et Metagrant, så skal spiludviklerne indsende deres ideer til en pulje bestående af dusinvis – potentielt hundredvis – af andre ideer. Den idé, som fællesskabet holder mest af, modtager herefter finansiering fra Metacade fælleskassen til at udvikle et fuldt udviklet spil sammen med dets mest ivrige tilhængere.

Til sidst planlægger Metacade at fylde deres virtuelle arkade med kun de bedste Play2Earn- og metaverse titler, som selvfølgelig er blevet valgt af fællesskabet.

Et Decentraliseret Spillerejet Fællesskab

Holdet bag Metacade tror på ægte fællesskabs ejerskab. Derfor vil hovedteamet træde tilbage, så snart Metacade bliver selvforsynende, og derefter overdrage de ledende roller til fællesskabets medlemmer, og dermed bogstaveligt talt overdrage de (digitale) nøgler til fælleskassen og således skabe en decentraliseret autonom organisation (DAO).

Efter dette sker, så vil Metacade kontrolleres af spillerne, hvilket giver dem det sidste ord om alle de nye funktioner, partnerskaber, begrænsningen af token udbuddet, nye lederroller og meget mere. Dette vil gøre Metacade til verdens første spillerejede arkade – en ambitiøs vision, der allerede har tiltrukket sine første tilhængere i forbindelse med MCADE token presale.

Metacades’ Token Presale Lanceres

På nuværende tidspunkt hersker der ingen tvivl om, at metaverset blive en game-changer. For gaming kan metaverset være den mest revolutionerende kraft, som branchen nogensinde har oplevet, og Metacade er indstillet på at drage fordel af den massive vækst, som de forskellige metavers og blockchain baserede spil vil opleve i løbet af de næste par år. Alene GameFi er anslået til at vokse med 10 gange hastigheden i forhold til traditionelle spil i 2025, hvilket er ifølge en rapport for nyligt fra Crypto.com. Derfor er det en god idé at have en solid token i GameFi-sfæren og derfor er dette Metacade-presale værd at se nærmere på.

Nu hvor Metacades token 8-trins presale allerede er i gang, så har de potentielle indehavere en chance for at få fingrene i 125 MCADE tokens til den fantastiske pris på blot 1 USDT. Efter hvert trin kommer der en stigning i prisen, og et sidste (salgs) trin, der rapporterer om 50 MCADE pr. 1USDT, betyder, at det lige nu repræsenterer den perfekte mulighed for at opsnappe en formue i tokens inden projektet når sin sande værdi.

Metacade har en række usædvanlige fremtidsplaner. Det vil hurtigt blive ét af de hotteste nye metaverse projekter, og dets token presale er bestemt ikke ét du bør gå glip af.
Du kan deltage i Metacade pre-sale her.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på få minutter med vores anbefalede mægler, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money