Ethereum Classic mister fortsat værdi, mens Metacade (MCADE) ser ud til at blive den næste store investeringsmulighed i 2023

Af:
op nov 24, 2022
Listen to this article
  • Ethereum vs Ethereum Classic hvem er den bedste?
  • Metacade den nye stjerne i krypto-verdenen, kan den slå de bedste kryptovalutaer?
  • MCADE kunne være den næste store investeringsmulighed 2023?

Hvis du har opereret på kryptovaluta markederne i en længere periode, så behøver du nok ikke os til at fortælle dig, at det bliver mere og mere mættet for hver eneste dag der går. I kølvandet på hver eneste originale idé der lanceres, så følger der hundredvis af copycats, hvilket gør det vanskeligt at skelne skidt fra kanel.

I dag skal vi udforske Ethereum Classic, og om det måske allerede har udtjent sin værnepligt, men vi vil også tage et kig på en ny investeringsmulighed kaldet Metacade – som meget vel kunne blive den næste store investeringsmulighed i 2023.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Ethereum vs Ethereum Classic

En ting, som mange investorer har til fælles, er, at de ikke altid foretager en grundig og korrekt markedsundersøgelse, hvilket i virkeligheden er påkrævet for at kunne forstå, hvad det er de kigger på. Dette gælder i øvrigt alle investerings situationer, men gælder især, når det kommer til kryptovaluta. Du er nødt til at sikre dig, at du vurderer risikoen for enhver investeringsmulighed.

Ethereum (ETH) er en af de mest kendte kryptovalutaer og er den næststørste målt efter markedsværdi. Selvom de har lignende navne, så er Ethereum (ETH) en separat enhed fra Ethereum Classic (ETC). Derfor er Ethereum og Ethereum Classic to separate aktiver og investeringsmuligheder – men hvad gør dem egentlig forskellige fra hinanden?

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic er identisk med det oprindelige Ethereum-netværk, der blev oprettet i 2015. Faktisk adskiller den nuværende udgave af Ethereum (ETH) sig ikke voldsomt fra Ethereum Classic. Men på grund af et hack og et efterfølgende tyveri, der fandt sted på blockchainen, så blev mønten efterfølgende splittet, og de to er nu uafhængige af hinanden.

Varemærket på denne opdaterede version, der nu kendes som Ethereum blev derefter patenteret, og det ældre netværk kørte videre, men under det nye navn Ethereum Classic. I dag har Ethereum (ETH) en enorm handelsvolumen og ligger på andenpladsen på kryptovaluta ranglisten målt efter markedsvolumen. Som investeringsmulighed har dette vist sig at være et af de bedste aktiver i det sidste årti.

I april 2020 blev Ethereum handlet til omkring $150. Atten måneder senere i november 2021, under dets tyreløb, så oversteg prisen $4.000, hvilket er et fuldstændigt svimlende tal. Den er dog siden faldet under dette niveau, og handles i dag til en langt lavere pris. Det samme gælder for Ethereum Classic. Under dens tyreløb toppede den til over $120. I dag handles Ethereum Classic til omkring $23 og opfylder derfor ikke umiddelbart kriterierne for en stærk investeringsmulighed.

Dette skyldes, at langt flere mennesker kender til ethereum netværket, og derfor foretrækker de at handle den, idet den har en langt højere handelsvolumen end Ethereum Classic.

Hvad Er Metacade (MCADE)?

Hvis du ønsker at komme tidligt ind i en investering med højt potentiale, så skal du ikke kigge længere end Metacade. Oldschool arkadespil har en bestemt plads i manges hjerter. Men spillene dog fulgte med tiden, da verden blev mere og mere digital, hvorefter en del af den originale magi gik tabt. Men Metacade er dog indstillet på at genoplive nostalgien og bringe denne oplevelse tilbage i et online rum. Mens nogle kryptovaluta-tokens vil lægge vægt på specifikke spil og har et enkelt in-game-token, som du kan mine, indsamle eller bruge, så fungerer Metacade anderledes end resten.

Ideen bag Metacade er at sende magten tilbage i hænderne på gaming fællesskabet. Metacade ønsker at blive et være fællesskabs hub, der fokuserer på krypto gaming. Der vil være tale om et rum for spillere, krypto investorer og Web3 fans, hvor de kan slå sig sammen og samarbejde om projekter. Derudover vil Metacade være et rum, hvor spillerne vil kunne finde P2E-spil og samtidigt tjene penge, mens de spiller.

På Metacade-platformen vil du være i stand til at kigge arkade gulvet igennem, for at se de mange spil der tilbydes. Du kan også blot blive hængende og spille de forskellige typer arkadespil under den samme session.

Du vil her dybest set få arkade oplevelsen, og fordybe dig i en digital kopi, hvilket skaber en helt anderledes oplevelse end de andre online spiloplevelser, som folk efterhånden er så vant til. Vi mener, at dette projekt har et enormt potentiale.

Derfor er Metacade en God Investering

Hvis du leder efter en anden form for investeringsmulighed, så vil du stadigvæk kunne finde dem indenfor kryptovaluta. De er selvfølgelig mere sjældne end de var for 7 eller 8 år siden, men dette betyder blot, at du skal lave lidt mere research og holde øjnene åbne for at kunne vurdere, hvilke digitale valutaer der tilbyder en bedre investering end andre.

At komme med fra begyndelsen er en af de bedste måder at tjene penge på enhver investering. Du ønsker nemlig ikke først begynde at investere i et eller andet, efter at Elon Musk har tweetet om det, eller Bloomberg har offentliggjort en artikel det. Hvis du venter så længe, er muligheden sandsynligvis allerede gået din næse forbi. Så når vi fortæller dig, at du skal være med fra begyndelsen, så betyder det at du skal investere før alle de andre, og før du ser noget dukke op dagligt på de sociale medier.

Du kan deltage i Metacade presale her.