Metacade (MCADE) Presale vinder terræn og kunne overhale Metaverse-projekter såsom Axie Infinity

Af:
op nov 25, 2022
Listen to this article
  • De decentraliserede platforme ser ud til at overhale metaverset, men diversitet er fortsat nøglen til en sejr
  • Det populære Metavers-spil AXS viser tegn på nederlag, efterhånden som brugerne pakker deres kufferter
  • Metacade stormer fremad med et multi-titel, fællesskabsledet virtuel arkade koncept

I forlængelse af platformens presale-lancering, så vinder den innovative Play to Earn metaverse arkade Metacade (MCADE) frem med hensyn til en række fremtrædende metaverse-spil, såsom Axie Infinity. Efterhånden som populariteten af ​​Axie Infinity (AXS) aftager, så ser Metacade ud til at overhale den og andre platforme som den førende GameFi-destination.

Hvad er Metacade?

Metacade er et virtuelt fællesskabshub, hvor Web3 fanatikere kan besøge for fordybe sig i GameFi, hvor der er mulighed for at opdage de mest populære metaverse-spil, chatte i realtid og finde ud af, hvor og hvordan man kan spiller for at tjene penge. Det bliver en 100% decentral GameFi-platform, hvor brugerne har fuldstændig kontrol over retningen af ​​Metacade, hvilke spil der kommer til tops, og hvilke udviklere der vil modtager tilskud, der kaldes for Metagrants, i forbindelse med at videreudvikle deres ideer.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

I et forsøg på at være første og sidste stop for Play to Earn-spil, så vil Metacade være stedet at gå hen for at lære alt om GameFi, hvilke spil man kan tjene mest på, såvel som de bedste måder at gøre spillene bedre ved at være i stand til at interagere direkte med spiludviklerne . Det decentraliserede aspekt betyder, at Metacade ikke ejes af nogen specifik virksomhed, såsom f.eks. mange af de andre metaverse-spil, såsom Axie Infinity, hvor hele magten hviler i fællesskabets hænder.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacade tilbyder brugerne deres eget originale token – kaldet MCADE – der kan anvendes til at udføre en række forskellige opgaver, såsom at skrive anmeldelser, offentliggøre de bedste blockchain-baserede spil og teste spil under udvikling. Jo større Metacade bliver, jo mere vil MCADE-tokenet potentielt være værd, og jo mere kontrol vil MCADE-indehaverne have. 

Med denne kontrol vil indehaverne af MCADE-tokenet være i stand til at beslutte, hvilke spiludviklere der vil modtage tilskud, baseret på hvilke spilidéer de bedst kan lide. Udviklerne vil også være i stand til at skabe betaudgaver af deres ideer, som efterfølgende vil blive testet af Metacade-fællesskabet. Spillerne vil have mulighed for at kommunikere lige præcis, hvad de ønsker sig, hvad de ikke ønsker, og hvad de mener bør ændres eller forbedres. Denne fuldstændigt decentraliserede platform forventes at tiltrække udviklere, som måske ellers ikke vil få deres ideer hørt, og giver spillerne på Metacade en hidtil uset kontrol over, hvilke spil der udvikles, og ikke mindst hvordan de udvikles. 

Hvad er forskellen mellem Metacade og Axie Infinity?

Axie Infinity (AXS) er et metaverse spil udviklet af Sky Davis studio, som bruger en in-game økonomi til at købe og indsamle digitale kæledyr, som derefter kan avles og kæmpe mod de andre kæledyr. Spillet blev udviklet i 2017 og steg hurtigt i popularitet, og især i lande som Filippinerne. Efter at have betalt et startgebyr, så kan spillerne nu begynde at optjene AXS-tokens – kaldet Smooth Love Potions. I 2020 nåede startgebyrerne en værdi på så meget som $400, men i februar 2022 havde platformens AXS-tokens dog mistet 99% af deres værdi midt i det bredere kryptovaluta krak, og har siden ikke formået at genvinde dets tidligere værdi og popularitet, hvilket derfor fik Axie Infinity-spillerne til at forlade den synkende skude i samlet flok.

I modsætning til Axie Infinity og andre lignende metaverse-spil, så vil Metacade (MCADE) ikke være ejet af et spilstudie. I stedet vil der være tale om en decentral platform, hvor brugerne har kontrollen over retningen af Metacades fremtid. Metacade vil heller ikke være begrænset til blot et enkelt spil, og denne mangfoldighed hjælper i sidste ende med til at reducere risikoen. I stedet ønsker Metacade at blive en virtuel arkade, og blive et sted, hvor spillerne kan besøge og vælge mellem mange forskellige spil – ligesom du ville gøre i en fysisk spilarkade. Dette sørger for, at Metacades succes ikke er bundet til et enkelt spil, som Axie Infinity. Selvom Metacade vil have sit eget MCADE token, så vil det blive optjent, brugt og promoveret på hele hjemmesiden til en række forskellige aktiviteter og anvendelser.

Disse forskelle gør Metacade og MCADE-tokenet mere stabile end andre tokens, der kun er tilknyttet til ét spil, såsom Axie Infinity-tokenet AXS. Netop fordi Metacade-fællesskabet er ansvarlig for, hvilke spil der udvikles og bliver populære, så forudsiges ranglisten at være i konstant udvikling, hvilket sørger for at holde Metacade friskt, sjovt og åbent for nye og spændende Play to Earn-muligheder. Mens visse spil, såsom Axie Infinity, mister både popularitet og værdi, så burde metaverse arkaden Metacade forblive stærk og profitabel, såfremt gaming området ligeledes forbliver stærk og profitabel, hvilket blot vil få den til at vokse i popularitet, efterhånden som Web3- og GameFi-sektorerne fortsætter med at styrkes.
Du kan deltage i Metacades presale her.