Tron (TRX) kæmper, mens Metacade sejler videre med MCADE Presale

Af:
op Nov 28, 2022
Listen to this article
  • Tron faldt i år, idet Terra-krakket fortsat gennemstrømmer kryptovaluta markederne
  • Metacade lanceres på scenen med et fænomenalt tilbud til at skyde sit attraktive presale i gang
  • Play2Earn projekterne ser ud til at dominere markedet, efterhånden som vi træder ind i et optimistisk 2023

De sidste to år har været vanskelige for Tron, hvor mønten oplevede et højdepunkt på $0,16 i 2020, og kun havde et højdepunkt på $0,12 i 2021. Mønten handles lige nu til $0,06 efter det seneste bjørnemarked, og rangerer stadig som nummer 14, men investorer bør dog ikke forvente mirakler fra dette projekt efter mange års stagnation. 

På den anden side af spektret har Metacade en spændende idé, når det kommer til play-to-earn spil sektoren, og platformens utility token er i øjeblikket i presale.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Læs derfor videre for at finde ud af mere om de fremtidige retninger for begge disse projekter.

Hvad er Metacade?

Metacade er et splinternyt projekt, der forsøger at skabe en Web3-hub, hvor både spillere og kryptovaluta fanatikere kan mødes og samarbejde med hinanden. Det ultimative mål med projektet er at skabe verdens første fællesskabs-ledede arkade til play-to-earn (P2E) spil i metaverset. Brugerne vil her være i stand til at spille de trendende spil, se ranglister, skrive anmeldelser og blive involveret i afstemninger i forbindelse med udviklingen af nye spil, såvel som selve platformen. Det originale Metacade utility token vil blive brugt til lodtrækninger om præmier, eksklusive turneringer og staking for belønninger.

Hvorfor har Tron problemer?

Et af Trons (TRX) problemer i år var oprettelsen af ​​en stablecoin kaldet USDD. Projektet trådte ind på stablecoin-markedet for blot et par måneder, hvilket var før Terra-projektets kollaps og dets UST stablecoin. Trons stablecoin faldt til $0,93 overfor dollaren, men er siden vendt tilbage til at handle til $0,98. På det tidspunkt, hvor Terra var i knibe, så var Tron tvunget til at tilføje midler for at holde tokenet flydende. Investorerne har nu droppet det decentraliserede finansmarked, og i kølvandet på de seneste hacks og nedbrud, så er der lige nu ingen institutionel appetit, når det kommer til stablecoins.

Hvad er et Utility Token?

Et utility token er en kryptovaluta, der er blevet mintet for at have en specifik anvendelse inden for et projekt. Disse tokens giver brugerne mulighed for at udføre visse handlinger på netværket. Utility tokens kan ikke mines, fordi de er præ-minet og distribueret til investorerne i en forsyning, der er udpeget af grundlæggerne. Når det kommer til Metacade, så kan disse tokens også stakes for derved at understøtte udviklingen af ​​projektet.

Mere om Metacade-staking

En af fordelene ved at støtte Metacade-fællesskabet ved at stake MCADE vil være at modtage en del af projektets indtægterne. Det er sjældent, at projekter giver mere end ét årligt udbytte, hvilket fremhæver det fællesskabs-ejede aspekt af projektet.

Når først disse indtægtsstrømme er skabt, så vil der også være en token afbrændings mekanisme eller et tilbagekøb for at sænke det samlede antal mønter i omløb. Det samlede faste udbud ved lanceringen vil være på 2 milliarder MCADE, og 1 milliard af disse tokens er blevet reserveret til platformens presale.

Hvad er køreplanen for Metacade?

Metacade-projektet vil i første kvartal af 2023 fokusere på markedsføring for at skabe vækst i fællesskabet. Her vil udviklerne og spillerne spille en afgørende rolle i projektets vækst. MCADE vil også blive børsnoteret på Uniswap, hvilket er utroligt vigtigt for nye mønter. Hvis Metacade formår at tiltrække et stærkt spil fællesskab, og samtidigt er tilgængelig via de store børser, så kunne prisen på tokenet stige i vejret.

Senere i 2023 arbejdes der på færdiggørelsen af ​​en create2earn, play2earn og compete2earn GameFi-model. Projektet vil holde sig på forkant med udviklingen med et bredt udvalg af tredjeparts spil, der alle testes af dets fællesskab, men vil også uddele MetaGrants til de udviklere, der har de bedste ideer til nye metaverse-spil. Når først dette projekt er udviklet, så vil der ikke være nogen som helst grænser, når det kommer til at købe grunde i andre metaverser og være vært for arkaden, hvor det største antal spillere kan findes.

Hvorfor har P2E potentiale?

Mønter som Tron ønsker at appellere til seriøse udviklere og decentraliserede finans fanatikere. Disse sektorer er kedelige for mange, og vil være langsomme til at tiltrække nye brugere ved at følge DeFi-sektor ruten. Axie Infinity har vist potentialet indenfor P2E. I 2020 havde det populære rollespil 15.000 daglige aktive brugere (DAU). Brancheeksperterne var i tvivl om blockchain-spillene på grund af transaktionshastigheden og omkostningerne. 

Men på sit højeste, så steg Axies daglige brugere til 2,7 millioner, og selv projektets udviklere blev overrumplet. Metacade bringer noget nyt til sektoren med et multispil tema, der har et faktisk socialt potentiale, et fællesskabs ejet projekt og metaverse potentiale. Alle disse aspekter vil potentielt kunne få prisen på MCADE til at stige i de kommende måneder og endda år.

Konklusion

Mønter som Tron (TRX) ser simpelthen rigtig trætte ud efter det seneste bjørnemarked. De har haft deres tid i rampelyset, men de gør dog ikke noget som helst, der vil kunne skabe et stort fællesskab. Fremtiden for kryptovalutaerne er metaverset, og hvad kunne være bedre end at fusionere de virtuelle verdener med den hotte P2E-spil sektor. Når Metacade-udviklingen er 100% oppe at køre, så kunne MCADE-tokenet derfor opleve stor efterspørgsel.
Du kan deltage i Metacade pre-sale her.