Hvordan Metacade Kan Ændre Metaverse Gaming Området i 2023

Af:
op Nov 29, 2022
Listen to this article
  • Metacade vil ændre det sociale aspekt af metaverset
  • Metacade vil være en traditionel, indbydende atmosfære som et lokalt værested, men i metaverset
  • MCADE Token tiltrækker seriøs interesse

I vores moderne verden har fodboldfans deres pubs med fodboldtema, hvor de kan tage hen for at diskutere deres passion for fodbold. Baseball-fans kan på samme måde tage hen på værtshuse med baseball-tema. Men hvor er det egentlig meningen, at metaverse-spillere skal tage hen?

Som situationen er i øjeblikket, så er der en klar mangel på fælles lokationer, der giver metaverse-spillerne mulighed for at indsamle og dele information om de spil, som de elsker at spille. Metacade har nu taget udfordringen op for at tilbyde en løsning, der ser ud til at afhjælpe dette problem indenfor metaverset. 

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Forestil dig det på denne måde, du har fundet et fedt nyt spil i metaverset, og du vil gerne fortælle alle dine venner om det. Men mere end dette – så vil du gerne vise dem lige præcis, hvor det hele fungerer, samt hvordan man spiller det. Lyder det interessant? Læs videre for at finde ud af mere. 

Hvad er Metacade?

Metacade er en metaverse arkade platform, der vil kunne udføre mange ting indenfor kryptovaluta gaming området. Udover blot at levere et sted, hvor de digitale spillere kan hænge ud, så planlægger Metacade også at være vært for en række spilturneringer og endda tilbyde spillerne muligheder for at tjene penge via en række play-to-earn-titler. 

Metacade planlægger fuldstændigt at transformere ​​metaverse gaming området ved at introducere et spiludviklings hub, der aldrig tidligere er blevet set, overfor en demografi, der er i hastig udvikling. Metacade planlægger at være hjemsted for de bedste metaverse-spil, mens de samtidigt også leverer en meget ønsket social mulighed. 

Hvordan vil Metacade ændre Metaverse Gaming Området?

Metaverse gaming området ser ud til at snuppe en stadig større del af den globale markedsandel, når det kommer til gaming. Men som det nu er de moderne spils natur, så foregår det meste derhjemme via internettet.

Dette betyder, at den yngre generation ofte mistrives, fordi de mangler social interaktion – og især når de spiller deres yndlingsspil. Dette er dog et vanskeligt problem at afhjælpe, fordi unge mennesker ofte er vant til og simpelthen foretrækker at spille indenfor hjemmets fire vægge. 

Metacade ønsker at kunne tilbyde alternativer til denne situation, idet de skaber den traditionelle, indbydende følelse af et lokalt hangout , men dog i metaverset, der indeholder alle de spil, som spillerne ønsker at tale om. 

De strømliner også spillene og turneringerne, hvilket giver spillerne et nemt sted at samles for at danne hold, før de påbegynder et spil eller deltager i en konkurrencepræget digital begivenhed. 

Efterhånden som metaverset bliver mere mainstream, så kan det i begyndelsen være en smule udfordrende for nogle mennesker at finde hoved eller hale i det hele. Metacade vil nu gøre det nemt for folk at dele de bedste metaverse-spil med deres venner – alt sammen samlet på ét centralt sted. 

Hvordan vil Metacade ændre det sociale aspekt af metaverset?

Mens metaverset i vid udstrækning er skabt til at blive en del af metaversets spil, så er der også store sociale konsekvenser. 

I øjeblikket er teenagere begyndt oftere at tale med deres venner på nettet, end rent personligt. Denne effekt blev yderligere forstærket af COVID-19-pandemien, såvel som de stigende priser på brændstof, der førte til, at forældrene ikke ønskede at køre deres teenagere til deres venners boliger for at hænge ud.

Mange teenagere bruger i dag Instagram og andre beskedapps til at kommunikere med hinanden, men ingen af ​​disse findes dog i metaverset. Og Facebook, som tydeligvis planlægger at udvide deres rækkevidde ind i Metaverset ved at ændre deres navn til Meta, er bestemt ikke decentraliseret.

Metacade planlægger at udfylde det sociale tomrum ved at give teenagere (og voksne) et sted at hænge ud og interagere, og især for dem, der er interesseret i spil og krypto. I modsætning til Facebook, som altid har brugt sine platforme på en udelukkende profit-fokuseret måde, så tilbyder Metacade brugerne en chance for rent faktisk at opnå profit på egen hånd via det sociale område, som de vil komme til at bruge i metaverset.

Tænk på Metacade lidt som en bar, hvor du er aktionær. For hver eneste sportsbegivenhed, der afholdes i baren, så får du et en andel. Lyder det ikke meget bedre end blot at have en ansigtsløs virksomhed tjene penge på dine sociale og metaverse spil sessioner?

Metacade vil transformere jobs i metaverset

Udover at ændre de sociale og spilaspekter indenfor metaverset, så planlægger Metacade også at tilføje en sektion til sin platform, der er relateret til jobs og arbejde. Dette vil i fremtiden gøre det muligt for de brugere, der ønsker at blive ansat i Metaverset, nemt at finde en stilling. 

Uanset om en gamer leder efter muligheder indenfor Play2Earn, Work2Earn eller Compete2Earn, så vil Metacade tilbyde dem alle, hvilket gør det til det første og sidste stop indenfor alle aspekter af Metaverse spil. 

Er Metacade en god investeringsmulighed?

Metacade ser ud til at at have potentialet til at blive en fremragende investeringsmulighed, uanset hvordan man vender det. Uanset om du er interesseret i metaverse gaming, det sociale aspekt indenfor rummet eller måske endda det økonomiske aspekt, så rummer Metacade en god del af alt dette. 

Metacade planlægger at have et presale på deres mønt, der vil blive afholdt i november, hvor 50% af token forsyningen vil være salg. Dette vil give investorerne mulighed for at komme tidligt ombord i et projekt, der ser utroligt positivt ud – vi vil i hvert fald reservere pladser på første række til dette.

Du kan deltage i Metacades presale her.