De Bedste Metaverse Kryptovalutaer at Investere i Før 2023

Af:
op Nov 30, 2022
Opdateret: Dec 1, 2022
Listen to this article
  • Hvilke metaverse tokens har de største potentielle investeringsmuligheder i 2023
  • De 7 bedste krypto tokens at investere i det næste år - hvem har det største potentiale?
  • Nye metaverse token overhaler mere etablerede tokens som Decentraland og vinder stadig fart!

Det seneste krypto krak og stigningen i de mange nye GameFi-rum tilbyder investorerne en unik investeringsmulighed for 2023 og ud i fremtiden. GameFi og play to earn spil er ved at blive online gamings fremtid, og begge sektorer er gearede til at stige med voldsom hastighed, der er ved at blive fremtidens gaming,  klar til at stige som aldrig før, og således markere sig som fremtiden indenfor online gaming, så udser mange investorer sig nu dette område, for at finde de bedste metaverse tokens at investere i. Idet 3 ud af 4 investorer investerer i krypto tokens på grund af GameFi-mulighederne, så er chancen for at komme med fra begyndelsen i metaversets fremtid nemlig lige nu.

GameFi’s Fremtid

GameFi er godt i gang med at tage online gaming verdenen med storm, og tilbyder en række unikke investeringsmuligheder i en periode, hvor nogle af de bedste krypto tokens praktisk talt kan betegnes som spotvarer. GameFi giver brugerne mulighed for at optjene tokens, der efterfølgende kan omveksles til fiat-valuta, hvilket i bund og grund giver brugerne mulighed for at tjene penge på at spille deres yndlingsspil. 

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Selvom der findes en relativt lang række forskellige metaverse-spil, der hver især byder på forskellige måder at tjene penge på, så er de dog alle potentielt en fantastisk investeringsmulighed, og især de nyere spil, der har undgået krypto krakket i 2022. Disse tokens burde ikke komme til at opleve andet end vækst, efterhånden som de vokser i popularitet, og ikke er tyngede af kryptokrakket.

Nogle af de Bedste Metavers tokens at Investere i Lige Nu

Nogle tokens på listen over de bedste tokens er gamle kendinge, hvorimod andre er nye på listen. Når dette så er sagt, så burde de dog alle komme til at opleve en stabil vækst i den nærmeste fremtid. Metaversets voksende popularitet, og Gamefi i særdeleshed, vil booste værdien af disse tokens i 2023 og fremover.

Nogle af de bedste kryptotokens inkluderer:

  1. Metacade (MCADE) – Fællesskabsstyret GameFi Hub
  2. Quint (QUINT) – Butik NFT Markedsplads
  3. Decentraland (MANA) – Virtuel World Builder
  4. MetaHero (HERO) – Fysisk Verden Aktiv Scanner
  5. NFT Worlds (WRLD) – Minecraft inspireret Open World
  6. Illuvium (ILV) – Open World Skabnings Samlespil
  7. Wizardia (WZFD) – Fantasy Magic RPG

1. Metacade (MCADE) – Fællesskabsstyret GameFi Hub

Med det nuværende presale, så er Metacade en af de seneste og mest spændende metaverse tokens på denne liste at investere i i 2023. Metacade er en 100% decentraliseret GameFi-hub, og platformens virtuelle arkade er et sted hvor brugerne selv har magten til at forme fremtiden indenfor gaming. Her vil både spillere og gaming fans kunne afgøre, hvilke spil der vil blive de mest populære, og hvilke spiludviklere der vil modtage finansiering til at omsætte deres ideer til virkelighed. Med en række forskellige måder at tjene tokens på, herunder at offentliggøre de mest populære spil, skrive anmeldelser og deltage i de nyeste spilturneringer, så vil Metacade blive det oplagte sted at fordybe sig i alt, der har med GameFi at gøre, alt imens brugerne bevarer den fulde kontrol.

Brugerne vil her være i stand til at kommunikere i realtid, diskutere og stemme om hvilke spiludviklere der skal modtage tilskud, til at producere deres spil, og hvilke ændringer der bør foretages på spillene indenfor Metacade-universet. Med muligheden for at tjene penge på dette, så vil størstedelen af indtjeningen gå til spillerne selv og de udviklere de vælger, hvilket vil skabe et sted, hvor virksomhederne ikke tjener pengene, men hvor fællesskabet i stedet gør.

>>> Du kan deltage i Metacades presale her <<<

2. Quint (QUINT) – Boutique NFT Marketplace

Quint er lidt af et anderledes metaverse projekt, idet det forsøger at sammenblande metaverset og den virkelige verden på en række unikke måder. Selvom Quint på overfladen minde om mange af de andre bedste tilgængelige metaverse tokens, idet man her både kan købe og sælge på NFT-markedspladsen, stake og optjene belønninger, så begiver den sig dog også ind i nogle ukendte territorier, når det kommer til at blive en af de bedste krypto tokens.

Quint ønsker også at fusionere den virkelige verden og metaverset på en række nye måder ved at tilbyde super-staking puljer (staking handler om at optjene krypto ved at fastlåse ens midler), hvor brugerne vil være i stand til at optjene belønninger i den virkelige verden, såsom f.eks. hotelophold og rabat hos restauranter. For fuldt ud at fastcementere forbindelsen mellem metaverset og det virkelige liv, så vil Quint også skabe en boutique markedsplads, der giver brugerne mulighed for at få deres NFT’er printet, indrammet og leveret, så folk har en fysisk udgave af deres NFT. Selvom dette er et ambitiøst projekt, så er dette boutique-koncept dog afhængigt af populariteten af de fysiske NFT’er, hvilket endnu ikke er bevist.

3. Decentraland (MANA) – Virtuel World Builder

Decentraland er en af de originale metaverse world builders, men har dog set sin popularitet ebbe stille og roligt ud siden lanceringen, hvor især kryptokrakket ramte projektet rigtigt hårdt. Alligevel er dens brugerdefinerbare landområder en af grundpillerne i metaverset og vil derfor altid have en plads blandt de bedste metaverse-tokens i de kommende år.

Pointen med Decrentraland er at tilbyde en virtuel world builder, og dette betyder, at brugerne her vil kunne købe digitale jordlodder. Herefter kan de nu bygge på denne grund helt som det passer dem, uanset om det drejer sig om at skabe spil, markeder eller områder, som de andre spillere kan leje. Når du tænker på metaverset, så tænker du uden tvivl på rum som Decrentaland, hvor de digitale kreationer og jordlodderne ejes af brugere, og hvor du kan finde alt det du er på udkig efter, eller kan bygge det selv. Men som kryptokrakket har vist, så kan det, hvis markedet svækkes, medføre at de virtuelle jordlodder bliver for dyre, hvis de ikke justeres tilstækkelig hurtigt.

4. MetaHero (HERO) – Fysisk Aktiv Scanner

MetaHero er et andet meget unikt indtog blandt ​​de bedste metaverse-tokens, MetaHero ønsker at ændre selve den måde metaverset ser ud på, og ønsker at gøre det mere beslægtet med den virkelige verden end nogensinde før. I øjeblikket er metaverse-avatarer og -kreationer computergenererede digitale aktiver, hvilket betyder at, måden de ser ud på vil adskille sig fra hvordan tingene ser ud i den virkelige verden. MetaHero forsøger at ændre på dette.

I stedet for digital skabelse vil MetaHero skabe verdens største og mest realistiske bibliotek af metaverse aktiver ved at scanne objekter og mennesker fra den virkelige verden ind i metaverset. Dette betyder, at du i stedet for en avatar du opretter har en avatar, der ligner dig på en prik. I stedet for et digitalt skabt objekt, så har du en nøjagtig kopi af et objekt i den virkelige verden. På denne måde forsøger MetaHero at give udviklerne muligheden for at skabe det absolut mest realistiske metaverse. Selvom det selvfølgelig er klart, at nogle brugere foretrækker digitale kreationer, så gør denne funktion MetaHero til en af ​​de mest spændende og bedste tokens i 2023 og fremover.

5. NFT Worlds (WRLD) – Minecraft Inspireret Open World

Inspireret af populariteten af de kæmpestore åbne verdener i Minecraft, så forsøger NFT Worlds at kombinere Minecrafts virtuelle World Building med metaverset og play-to-earn mekanikkerne. Ved at anvende open source Minecraft-koder, så kan spillerne nu komme til at opleve velkendte oplevelser, kontroller og mekanik i spillet. Selvom det ikke er tilknyttet til det faktiske Minecraft, så tillades der også kompatibilitet på tværs af de forskellige platforme, hvilket betyder, at alle med en Minecraft-konto også kan få adgang til NFT Worlds.

Med en række forskellige “verdener” kan brugere vælge mellem et utal af “maps” for derved at udforske, bygge og interagere med de andre brugere. De kan skabe spil eller markedspladser, hvor varer i spillet kan omveksles til fysisk værdi i den virkelige verden. På samme måde som Decentraland, så kan NFT Worlds-brugerne købe deres jordlodder og bygge dem op, som de nu måtte ønske, og alt sammen med den velkendte fornemmelse hentet fra et af de mest populære computerspil nogensinde.

6. Illuvium (ILV) – Open World Skabnings Samlespil

Dette pokemon-lignende spil gør det muligt for spillerne at udforske en virtuel verden, og opdage digitale skabninger, kendt som Illuvials. Der er over 100 Illuvials i alt, og hver af dem har specifikke class ratings, karakteristika, styrker og svagheder, hvilket gør hver spillers rejse gennem Illuvium universet unikt. Brugere kan også handle med deres Illuvials og in-game aktiver, såsom specielle skins og andre samlerobjekter, på Illuvium markedspladsen.

Illuvium er kendt for dets smukke og levende landskaber, og dets initial coin offering så en frigivelse af over halvdelen af dets 10.000.000$ samlede tokens, hvilket betyder at brugere ikke behøver bekymre sig om hvorvidt inflation sænker værdien af deres ILV tokens. Med dets stigende popularitet, er Illuvium ét af de bedste metaverse tokens at investere i, før 2023.

7. Wizardia (WZFD) – Fantasy Magic RPG

Sidst på vores liste over de bedste metaverse tokens at investere i, kommer Wizardia. Et fantasy magi-rollespil, kendt for dets smukke visuelle stil. I Wizardia kan brugere skabe deres egne unikke karakterer, levelle dem, og opgradere deres udstyr i forsøget på at blive den ultimative troldmand. Spiller tilbyder ikke kun en smuk visuel stil, men også barske PvP og PvE kampe, hvor brugere skal bruge både strategi og styrke, for at klatre op af rangstigerne, over spillets top troldmænd, og tjene WZRD tokens.

WRZD tokens har fået lidt slag i krypto krakket, men ikke lige så meget som de andre største metavers tokens har, hvilket demonstrerer spillets popularitet. Lige nu er det det perfekte tidspunkt at få fat i disse tokens med en god rabat, før de begynder endnu en stigning i 2023.

Hvad 2023 Byder på for de Bedste Metaverse tokens

Efterhånden som kryptovaluta markedet vender tilbage fra 2022, og med nye metaverse-projekter som Metacade, så er mulighederne for at investere i de bedste krypto tokens først lige begyndt. Mens de mere etablerede spil, såsom Decentraland, forbliver på listen over de bedste tokens, så er det dog de nye spillere på listen, der burde komme til at opleve en mere stabil stigning, idet brugerne her ikke skal kæmpe med priser, der er højere end det nuværende kryptomarked  favoriserer, og ikke mindst alle de negative aspekter ved en mønt, der ligger langt under dens værdi.

Dette gør Metacade til en af de bedste metaverse-tokens at investere i før 2023, idet der lige nu er mulighed for at komme med fra starten. I takt med at 2023 skrider fremad, så burde Metacade, såvel som nogle af de andre bedste krypto tokens, derfor opleve at deres værdi går opad i takt med deres popularitet. At have undgået kryptokrakket betyder derfor, at Metacades pris burde stige i 2023 og fremover, hvilket gør den til den perfekte investeringsmulighed at komme ind i, før prisen stiger alt for meget.
Du kan deltage i Metacades presale her.