Tron (TRX), Polygon (MATIC) og Metacade (MCADE) prisprognose: Sådan diversificerer du din portefølje i 2023

Af:
op Nov 30, 2022
Listen to this article
  • Tron (TRX) har overpræsteret i det seneste bear market, hvilket giver token en fremragende mulighed
  • Polygon (MATIC) har bevaret sit opadgående potentiale, mens resten af markedet strammer livremmen
  • Metacade (MCADE) kunne tilbyde forbløffende gevinster, hvis det kan matche The Sandbox' præstationer

I denne artikel, vil vi tage et kig på, hvor Tron, Polygon og Metacade kunne være om et par år, og hvilken af de tre, der sandsynligvis vil give dig det største overskud. 

I det kommende tyremarked vil gennemprøvede projekter som Tron og Polygon sandsynligvis stadig tilbyde fantastiske muligheder for en væsentlig profit. Men som med enhver anden investering, så er det at komme tidligt ind nøglen til at maksimere din profit. Et projekt, der går under navnet Metacade, tilbyder netop investorerne denne mulighed.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Tron (TRX) prisprognose 

Tron var oprindeligt en decentraliseret indholds hosting platform, der blev bygget som værende et alternativ til platforme, såsom Youtube og Facebook for at give brugerne mulighed for direkte at tjene penge på deres indhold. I dag understøtter Tron imidlertid smarte kontrakter, hvilket gør det muligt at bygge dApps, NFT’er og DeFi-projekter på blockchainen. Dette har resulteret i, at 5,28 milliarder dollars blev fastlåst i en række DeFi-projekter bygget på Tron i oktober 2022, hvilket er næsten lige så meget som Binance Smart Chain med $5,32 milliarder, og overgås kun af Ethereum, som har $29,53 milliarder i fastlåst værdi.

I modsætning til mange af de andre tokens under kryptovaluta bjørnemarkedet, så har Tron blot handlet til omkring 66% fra sit højdepunkt fra 2021 på $0,1844, til en værdi på $0,0612 i dag. Sammenlign dette med Bitcoin og Ethereum, som begge er faldet omkring med 75% fra deres højdepunkter. 

Med dette i baghovedet er det derfor sandsynligt, at Tron vil være et af de tokens, der klarer sig bedre på det kommende tyremarked. Når TRX rammer højdepunktet ved $0,0927, så er det sandsynligt, at den næste store modstand vil ligge i intervallet $0,1175 til $0,1317. Efter det næste store modstandsområde er brudt ved omkring $0,1522 til $0,17, så er det sandsynligt, at vi i det mindste vil komme til at se priser på $0,30 med et stærkt potentiale til endda at nå op på $0,50 – en stigning på 716% i forhold til dagens pris.

Polygon (MATIC) prisprognose

Polygon er et layer-2-netværk, der er bygget til at løse en række problemer, såsom lave hastigheder, høje omkostninger og komplekse transaktioner, der er med til at hæmme Ethereum-netværket. Polygon bygger på effektiv vis videre på Ethereums infrastruktur til at bruge side-blockchains, hvilket hjælper med at frigøre netværket og holde tingene glat kørende. Det blev hurtigt til en utrolig populær løsning i 2021, efter at brugen af Ethereum steg, hvilket førte til usædvanligt høje gebyrer.

Polygon har fulgt en lignende løbebane som Ethereum, og er faldet med omkring 72% siden højdepunktet på $2,92 i slutningen af ​​december 2021. Tokenet er omkring $0,82 værd i dag.

Med mange tokens spændt siden juni, har MATIC været en ​​token der i det mindste har en  bullish struktur. Den ramte nogle friske højder i august og har formået at blive i det område i, hvad der kunne betragtes som en bull channel. Hvis det bryder ud, vil det næste betydelige område af modstand være mellem $1,30 og $1,74. Herefter vil pladsen omkring $2,28 til $2,61 sandsynligvis udgøre en barriere for højere priser, men man forventer, at dette er midlertidigt. 

Derefter er det sandsynligt, at toppen vil blive kørt til $5. MATIC vil sandsynligvis i sidste ende ende et sted mellem $12 til $16 på sit højeste under det næste bull run – en utrolig stigning på 1850%, hvis den rammer $16.

Hvad er Metacade (MCADE)?

Metacade er et fællesskabs-hub, der er bygget til fremtiden indenfor Web3 og Play2Earn-spil. Det er et sted, hvor alle kan logge på og komme i kontakt med andre ligesindede personer, opdage de seneste Play2Earn-spil såvel som have en direkte indflydelse på den blomstrende GameFi- branche.

Metacades tilgang er enkel: genetabler spillerne som dem, der er kaptajn for skuden, og ikke spilstudier med venturekapital og penge at afbrænde. Metacades plan er at blive den bedste GameFi platform ved at belønne spillerne med MCADE- tokenet, hver eneste gang de bidrager med anmeldelser, alphas eller andet indhold, der hjælper platformen og dem, der bruger den. 

Der er også plads til turneringer, at finde nyt arbejde såvel som Metacades virtuelle arkade. Gennem en finansieringsmekanisme kendt som Metagrants, sigter Metacade på at finansiere den næste bølge af Play2Earn-titler, og efterfølgende fylde denne virtuelle arkade med titler, der alle er blevet støttet af fællesskabet. 

Når platformen bliver hjemsted for et levende og selvforsynende fællesskab, så vil Metacade danne en decentraliseret autonom organisation (DAO), der giver MCADE- indehaverne mulighed for at stemme om den fremtidige retning af deres yndlings platform. Alt i alt er Metacade gearet til at ruske op i gaming området i stor stil, og således blive en pioner indenfor Play2Earn-spil.

Metacade (MCADE) prisprognose

GameFi forventes at vokse fra en værdiansættelse på 1,5 milliarder dollars i 2021 til 50 milliarder dollars i 2025. Hvis Metacade kan ride med på denne bølge, så kunne prisen stige fuldstændig vanvittigt i løbet af de kommende år.

Metacades presale slutter ved $0,020 pr. token og har en cirkulerende forsyning på 1,4 milliarder tokens, hvilket giver det en minimumsværdi på 28 millioner ved lanceringen – sandsynligvis mere, da de fleste mønter vil være mere værd end ved deres presale værdi. Overvej blot det faktum, at et af de mest succesfulde Play2Earn-spil, The Sandbox, havde en værdiansættelse på $6,5 milliarder på sit højeste. Forudsat at alt går efter planen, så kunne Metacade nemt nå dette tal som et klasseeksempel for de forskellige Play2Earn-spil. På dette tidspunkt vil MCADE have en værdi på $4,62 pr. token – en stigning på hele 16.400%! 

Metacade (MCADE) har den Lyseste Fremtid Foran sig

Som du nok kan se, så kunne både Tron og Polygon uden tvivl levere nogle sunde afkast i de kommende år. For eksempel kan en investering på $1000 i Polygon give dig $17.500 i profit! Men dette er ingenting i sammenligning med de afkast, som Metacade kunne tilbyde, efterhånden som det hurtigt vokser til at blive et kendt navn indenfor GameFi og Web3.

Med den samme investering på $1000, og også selvom du købte i sidste fase af dets presale, så kunne tokenet en dag være $164.000 værd, hvis den rammer den samme markedsværdi, som The Sandbox havde på sit højeste – med andre ord et livsændrende afkast i løbet af blot få år. Med masser af funktioner, der helt sikkert vil tiltrække et kæmpe stort fællesskab, så er Metacade klar til at dominere den hurtigt voksende Play2Earn-branche.
Du kan deltage i Metacades presale her.