Metacade (MCADE) kunne være den største krypto vinder i 2023

Af:
op Dec 2, 2022
Listen to this article
  • Det næste bull market er på vej! Og et nyt projekt kan blive den nye stjerne i kryptoindustrien
  • Metacade fokuserer på gamere og udviklere i den populære play-to-earn-sektor
  • Og kryptomarkedet blomstrer stadig i gaming-sektoren - MCADE bliver den nyeste mønt på markedet

Kryptomarkedet har måtte udholde et smertefuldt bjørnemarked i løbet af det sidste år, hvor der er blevet oplevet tab drevet i kølvandet på de makroøkonomiske udsigter. En styrket amerikansk dollar og statsobligationsmarked sugede vinden ud af risikoaktivernes sejl. Kryptovaluta markedet vil efterhånden komme sig over dette, men det vil dog ikke være alle mønter, der vil opleve et stærkt opsving. Investorerne er derfor nødt til at forstå dynamikken indenfor fællesskab og nytte for at kunne drage fordel af det næste tyremarked. Et nyt projekt, der inkorporerer alle disse vigtige drivkræfter, er Metacade (MCADE).

Hvad er Metacade?

Metacade er et nyt projekt, der sigter mod at blive det vigtigste knudepunkt for både udviklere og spillere indenfor play-to-earn sektoren. Projektets vision er at skabe et sjovt, dynamisk metaverse hangout, hvor ligesindede brugere kan deltage i GameFi og få mere erfaring med Web3-kultur. Metacade vil bygge verdens første fællesskabs-udviklede play-to-earn (P2E) krypto arkade. For investorerne kombinerer platformen to af de vigtigste krypto sektorer i løbet af de kommende år: play-to-earn spil og metaverset.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Investorerne kan blive involveret i projektet lige nu i forbindelse med møntens presale, og MCADE- tokenet kan stakes for både at støtte fællesskabet og tjene et afkast fra projektindtægterne. Mønten vil også komme med en række forskellige belønninger i selve spillet, såsom adgang til merchandise og en række eksklusive P2E-turneringer. Kryptovaluta investorerne har indtil videre bundet sig til forældede projekter med et langsomt fællesskab, og dette vil blive straffet, når det næste tyremarked rammer markedet. På den anden side, så kunne Metacade i stedet bringe investorerne sammen med de iværksættere, udviklere og kryptovaluta fanatikere, der ønsker at dele deres interesser, færdigheder og talenter med andre for at opnå et fælles mål.

Hvorfor bør du investere i P2E Gaming?

Med tiden er gaming området ikke længere er en niche interesse, men snarere er en branche med en værdi på adskillige milliarder dollars med en årlig omsætning på $197 milliarder. Krypto området fik et glimt ind i gaming områdets indtjeningspotentiale via den hastige stigning hos Axie Infinity. P2E-spillet så prisen på sin mønt stige fra blot nogle få cent til $160, og spillet havde 2,7 millioner daglige brugere på sit højeste. Dette spil, der er skabt af et asiatisk designhus forårsagede endda problemer på det filippinske jobmarked, idet spillerne sagde deres almindelige jobs op for i stedet at jagte NFT’erne og mønt belønninger i Axie.

I en rapport fra BGA for nyligt sagde gruppen, at 1,4 millioner wallets interagerede med spillene på dagsbasis, hvilket svarer til næsten 50% af det samlede blockchain forbrug. Gaming NFT’erne tegnede sig også for 20% af det samlede NFT-salg i 2021 til $4,5 milliarder. Disse tal kan måske tilskrives det daværende tyremarked, men de fandt dog også sted metaverset, og vil også påvirke de ekstra brugere, der vil blive tiltrukket af kryptovaluta markedet. 

Hvorfor bør du investere i Metacade?

Metacade benytter sig af de to hotteste sektorer på kryptovaluta markedet lige nu, og bidrager med en innovativ idé i form af en metavers arkade. En tilføjelse til den nye idé er et fællesskabsejet og fuldt udviklet projekt. P2E-sektoren har vist investorerne sit potentiale med eksplosionen i Axie Infinity, og spillerne rapporterede på daværende tidspunkt, at gameplayet ikke engang var godt, men at det tilbød et stort indtjeningspotentiale. Metacade vil indhente flere titler, der alle er skabt af gamere og testet af gamere for at fremme gameplayet. Kryptovaluta markedet har været brutalt på det seneste, men hvis investorer ønsker at blive hvor de er og investere i Bitcoin, og så vente på en pris på $100k eller $500k, så vil de blive dybt skuffede over resultatet. P2E og metaverset kan skabe afkast, der ligger langt over det digitale guld eller en betalingsmønt.

Konklusion

Kryptovaluta markedets bjørnefase har været hård ved de forskellige mønter, såsom Ethereum (ETH) og Avalanche (AVAX), idet investorerne viger tilbage fra de forskellige DeFi-projekter. NFT-salgets bjørnemarked hjalp heller ikke ETH, og der kunne derfor være tale om en langsom genopretning for begge mønter. De investorer, der brændte fingrene ved at investere i disse tokens, burde i stedet tage et kig på Metacades presale. Markederne er alle foldet, og MCADE er nu klar til en potentiel stigning i vaskeægte meme-møntstil. Oven i købet kunne Metacade-arkaden ruske op i P2E-sektoren, og med de rigtige spiltitler kunne projektet se sin markedsværdi stige endnu mere til tops.

Du kan deltage i Metacades presale her.