Ad

MEME-MØNTENS AFREGNING ER KOMMET

Memeinated animation

NÆSTE 100x PRESALE STARTER NU

KØB NU

FTX kollapser: Metacade (MCADE) kunne stige i 2023

Af:
op Dec 19, 2022
Listen
  • Den dårlige ledelse hos FTX afslører en række kritiske fejl hos de centraliserede mæglervirksomheder
  • Er bunden af markedet endelig blevet nået? De erfarne investorer ser nu fremad og opad
  • Den decentraliserede spilplatform Metacade forventes at stige i kølvandet på den enorme interesse

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

November 2022 har budt på et nyt lavpunkt for Bitcoin, hvilket hovedsageligt skete efter at FTX fuldstændigt kapitulerede og indgav sin konkursbegæring. Der er dog ikke kun dårlige nyheder på kryptovaluta markederne, idet visse positive bevægelser på diagrammerne ledsages af nogle store købsmuligheder, idet priserne befinder sig på det laveste niveau i løbet af de sidste i 2 år.

Netop fordi markederne nu potentielt vil vende, så er der et projekt, der ser ud til at ville opleve nogle store stigninger i løbet af 2023 og fremover – nemlig Metacade. MCADEs presale ser derfor ud til at være den perfekte mulighed til at opnå et bjørnemarked afkast.

FTX kollapser

Copy link to section

Første halvdel af november repræsenterede børsmarkedet i 2022 næsten perfekt. En centralt ledet kryptovaluta platform, der blev forfærdeligt dårligt forvaltet af sin ledelse, satte brugernes midler til milliarder af dollars i fare, hvilket betyder, at FTX’s kollaps har resulteret i endnu et nyt lavpunkt for kryptovaluta markederne.

Den seneste skandale kommer oven i købet i kølvandet på LUNA, UST og Terra-økosystemet tilbage i maj, som var årsag til en kaskade af likvidationer, der i sidste ende var med til at forårsage sammenbruddet af Celsius Network, Voyager og andre udbyttegivende Ce-DeFi platforme. Selvom det hele virker ret dystert, så er der dog en positiv side: mange af de overbelånte platforme er nu blevet rystet af markedet, og den aktuelle markedskorrektion ser nu ud til at nærme sig sin afslutning.

Er Bunden Ramt?

Copy link to section

Det ugentlige diagram for Bitcoin ser overraskende positivt ud i betragtning af alle de negative nyheder, der har set dagens lys i løbet af de seneste uger. Efter at have ramt et nyt lavpunkt på ca. 15.600 $ pr. BTC, så ramte Relative Strength Index (RSI) endnu engang et højere lavpunkt. Så efter 3 på hinanden følgende lavpunkter har RSI nu ramt 3 på hinanden følgende højere lavpunkter.

RSI måler markedets momentum. Da dette er ved at aftage sig, så betyder dette, at der netop er opstået en opadgående divergens i det ugentlige Bitcoin-diagram. Det er dog endnu uvist om dette var det absolut lavpunkt på bjørnemarkedet, men det er i hvert fald en stærk indikation af, at det måske ikke ligger alt for langt væk.

Investorer Forbereder sig på en Vending

Copy link to section

Bjørnemarkeder er altid det bedste tidspunkt at købe på for langsigtede investorer. Priserne er lave, og de solide projekter er undervurderede. Desuden kan de projekter, der lanceres under et bjørnemarked typisk give nogle af de højeste afkast af alle projekter under det næste tyremarked. Investorerne forsøger derfor lige nu at afdække nogle af de projekter med det største potentiale, og et af dem, der ser ud til at være det optimale valg for de fleste investorer er netop Metacade.

Hvad er Metacade?

Copy link to section

En Hub for Play-to-Earn Gaming 

Copy link to section

Metacade vil samle en voksende liste af arkadespil på en enkelt platform og er ved at opbygge den største Play-to-Earn-arkade på blockchainen, og ser ud til at blive et stort navn indenfor GameFi-spilområdet i de kommende år.

Hver eneste titel i P2E-området vil som standard tilbyde krypto-belønninger, hvilket betyder, at spillerne kan få adgang til et stort antal indtjeningsmuligheder. MCADE-tokens vil blive brugt til at belønne spillerne for de fremskridt, som de gør i Metacade-arkaden, samt til at levere et utal af andre værktøjer i Metacade-økosystemet.

Metagrants-programmet

Copy link to section

Metacade vil forbinde GameFi-projekterne med et fællesskab af gamere, som kan stemme om, hvilke titler de helst vil se udviklet og se bragt til platformen. Efter at have gennemgået investeringsforslagene fra disse nye projekter, så får Metacade-fællesskabet nu mulighed for at afgøre, hvem der skal modtage finansiering fra Metagrants-programmet og har således direkte indflydelse på selve Metacade-platformens fremtid.

Stor konkurrence 

Copy link to section

Metacade vil også være vært for en række Play-to-Earn-turneringer på platformen, hvor de konkurrerende spillere kan mødes og forsøge at vinde MCADE-token-belønninger. Ved at være vært for disse turneringer, der omfatter et bredt udvalg af GameFi-toptitler, så kombinerer Metacade underholdende arkadespil med online turneringer for at levere en mere omfattende spiloplevelse. Uanset om du er casual eller konkurrencemæssig gamer, så har Metacade de funktioner, der kan opfylde dine behov.

En fællesskabsorienteret tilgang

Copy link to section

Den største arkade på blockchainen vil i sidste ende blive styret af dets fællesskab af gamere. Ved at skabe en decentraliseret autonom organisation (DAO), så  vil Metacade med tiden give mere af magten tilbage til spillerne, således at de kan være med til at påvirke platformens fremtidige udvikling.

En decentraliseret fremtid

Copy link to section

Selvom kryptovaluta markederne har lidt betydeligt i 2022, så er der dog én ting der stå helt krystalklart. De projekter, der udelukkende forvaltes af centraliserede enheder, er de mest risikable for brugerne, hvilket LUNA, Celsius, Voyager og nu FTX alle kan skrive under på. I stedet for at blive administreret af automatiske, følelsesløse smart kontrakter, så vil de centraliserede enheder blive prissat af en udvalgt gruppe af individer, hvilket betyder at det bliver vanskeligere at forudsige skruppelløs adfærd.

Da et udvalg af større Ce-DeFi platforme gik konkurs, så beviste DeFi endnu en gang, hvor robust den kan være. Metacade er et eksempel på et projekt, der er i stand til at betjene et stort antal brugere på en platform, der tilbyder en række unikke fordele, samtidig med at de har planer om at blive 100% styret af deres gamer fællesskab, og mange investorer mener af disse grunde, at projektet har et stort langsigtet potentiale.

Indtil videre er MCADE-tokens presale kun lige begyndt. Du kan få 125 MCADE for hver eneste investeret dollar, da prisen i øjeblikket blot er på $0,002 pr. token. Prisen vil dog efterfølgende stige i etaper i løbet af platfomens presale til $ 0,08, så det er virkelig værd at komme tidligt ind for at få den bedste deal. Efter afslutningen på det aktuelle presale er himlen virkelig grænsen for Metacade.

Du kan deltage i det aktuelle MCADE presale her.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.