Ad

MEME-MØNTENS AFREGNING ER KOMMET

Memeinated animation

NÆSTE 100x PRESALE STARTER NU

KØB NU

Hele Kryptomarkedet Har Endnu Ikke Formået at Slikke Sine Sår, Mens Metacade (MCADE) Med Deres Presale Fortsætter med at Stige

Af:
op Dec 23, 2022
Listen
  • Krypto-markedet vakler efter FTX bliver insolvent
  • Metacade fortsætter med at performe
  • MCADE-token presale er nu live

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Kyndige kryptoinvestorer var hurtige til at opgive deres langsigtede beholdninger for større kryptovalutaer efter nogle negative nyheder kom frem tidligere i dag. Dette skift i sentiment førte til et 20%- fald for FTX Token (FTT) og Solana (SOL). Et projekt, der dog fortsætter med at blomstre under de nuværende suboptimale markedsforhold, er Metacade.

MCADE token presalet har oplevet en imponerende prisaktivitet. Metacade er et up-and-coming metaverse, der direkte understøtter udvidelsen af ​​Web3, og den er mere end fordoblet i værdi som følge heraf.

Negative Nyheder Får De Store Tokens Til At Styrtdykke

Copy link to section

Krypto vinteren 2022 sat sit præg på en række af de førende tokens. Efter en kort prisstigning kom der nogle negative nyheder frem, som har fået SOL og FTT til at styrtdykke ned ad ranglisterne igen. I løbet af få timer styrtdykkede både SOL og FTT med næsten 20%, og grunden til dette har skræmt mange investorer.

FTX Risikerer Insolvens

Copy link to section

Binance’s CEO, Chao Zhengpeng, bekræftede på Twitter, at Binance-børsen vil sælge over $3 mia. i FTT. Det tal svarer til 100 % af deres samlede token beholdning. Da FTT er det originale token på FTX-udvekslingen, så har denne nyhed næsten bekræftet, at FTX nu er insolvent.

FTX er en af ​​de største centraliserede børser i kryptosfæren. Nyheden om, at de er insolvente, har spredt sig som en steppebrand, og børsen har lidt en masseudvandring som følge heraf. Da FTX er en stor markedsaktør, så har de negative signaler rislet igennem markederne og givet et slag til en række af de førende tokens.

Solana Lider

Copy link to section

Solana er en decentraliseret, open source blockchain, der understøtter dApp-udvikling. Det er hurtigt og billigt sammenlignet med konkurrenter som Ethereum. Netværket har næsten øjeblikkelig finalitet og lave transaktionsgebyrer, og blev markedsført som en potentiel ETH-dræber under tyremarkedet i 2021.

FTX var de store bagmænd bag Solana-økosystemet. Med nyheden om, at FTX nu er insolvent, så har dette fået SOL-tokenet til næsten øjeblikkeligt at miste 17% af sin samlede værdi.

Krypto Lykkes Ikke At Rette Sig Op

Copy link to section

Efter den seneste prisstigning, så ser det ud til at store dele af kryptomarkedet kæmper for at rejse sig op. Bitcoin og de forskellige altcoins oplevede hver især store gennembrud i de seneste dage, før de igen vendte – lige da de negative-nyheder kom frem.

For Bitcoin ser det ud til, at dets seneste udbrud kunne vise sig at være falskt. Krypto Investorerne vil dog måske blive glade for at vide, at der stadig investeres kraftigt andre steder i sektoren, idet de Metaverse-baserede projekter som Metacade oplever store gevinster på trods af nyheden om et bjørnemarked.

Metacade Presale ser MCADE Fordobles i Værdi

Copy link to section

Krypto investorerne forbliver positive med hensyn til branchens langsigtede fremtid. Blockchain-teknologien bliver brugt til at bygge en række decentraliserede metaverse verdener, og interessen omkring disse fordybende spiloplevelser afspejles i hypen omkring Metacade-presale begivenheden.

Hvorfor Er Folk Så Positive Omkring Metacade?

Copy link to section

MCADE-tokenet har oplevet et helt andet niveau af succes end FTT og SOL i den seneste tid. Faktisk bliver dette splinternye metaverse-projekt ved med at tiltrække store kapitalinvesteringer, mens de andre fortsætter med at vakle. Mens FTT og SOL oplevede et tab på 20%, så er MCADE steget med mere end 100 %.

Det ser ud til, at investorerne lige nu måske fravælger FTT for at træde ind i Metacade, da den udbredte popularitet af Play-to-Earn-spil fortsat er stærk set i lyset af de negative nyheder. Dette er en god indikator for, hvor vellykket Metacade-projektet kunne være på lang sigt.

Gaming-områdets Fremtid

Copy link to section

Play-to-Earn- titlerne overtager efterhånden hele spilbranchen, da flere og flere spillere tiltrækkes af især én hovedfunktion. Grundet deres fuldt fungerende økonomier i spillet, så kan blockchain-baserede spil tilbyde noget, som ingen af de gamle titler kan: du kan nemlig tjene en reel indkomst, mens du spiller dine yndlingsspil og konkurrerer online.

Metacade er ét af disse projekter. Det tilbyder en række P2E-spil, hvilket giver GameFi-fansene uendelige muligheder for at tjene krypto. Udover dette er der en række nøglefunktioner, der virkelig får projektet til at skille sig ud fra mængden.

Metacade Hjælper Med At Bygge Blockchain-spil

Copy link to section

Metacade planlægger at direkte støtte den næste bølge af blockchain-innovation. Projektet vil give splinternye Play-to-Earn-spil finansiering, og give adgang til et fællesskab af spillere, der er klar til at teste dem.

For udviklere er denne form for service uvurderlig. Metacade positionerer sig selv som en nøglespiller indenfor blockchain-spilverdenen, hvilket har fået mange investorer til at købe MCADE-tokens under deres presale begivenhed.

Forbinder Spillerne med Betalte Muligheder

Copy link to section

Med Metacade kan du maksimere din beholdning af krypto tokener via en række forskellige belønninger. Projektet bygger et alt-i-et metavers, der understøtter udvidelsen af ​​GameFi og Web3, og vil forbinde krypto-indfødte brugere med en række eksklusive jobmuligheder.

Nye Play-to-Earn-titler vil også søge at samarbejde med Metacade i forbindelse med at annoncere for særlige jobroller, da de udvikler nogle af de hotteste nye P2E-titler i branchen. Krypto-fansene kan nu teste disse titler, mens de udvikles, og optjene krypto tokens på at give feedback til de forskellige spils udviklingsteams.

Metacade forbinder spillere med betalte muligheder indenfor blockchain-spil og sigter mod at give mere magt og kontrol tilbage til spil fællesskabet ved at muliggøre et en-til-en-forhold med spilstudierne.

Konklusion: MCADE Fordobles i Værdi, Mens De Store Tokens Kæmper

Copy link to section

De seneste negative nyheder har resulteret i et skift i stemning i forbindelse med nogle af de store spillere indenfor krypto verdenen. Dette havde dog næsten ingen indflydelse på de gevinster, som Metacade opnåede. MCADEs stærke potentiale, herunder potentialet for en lang levetid, er en positiv langsigtet indikator, idet investorerne lige nu kæmper om at blive involveret i presalet.

Fremtiden for GameFi og metaverset ser lovende ud. Med så mange banebrydende funktioner og stærke tegn på, at projektet vil blive populært blandt Web3-fansene, så kunne Metacade være en fremragende købsmulighed for investorerne, mens de forbereder sig på det næste krypto tyremarked.

Med den næste Bitcoin halverings-begivenhed lige rundt om hjørnet, så kunne muligheder som MCADEs presale måske lige præcis producere den næste bølge af krypto millionærer. Tokenet lanceres ved $0,008, men vil dog stige til $0,02 i de senere stadier af dette presale. Så det handler derfor om at smede, mens jernet er varmt.Du kan deltage i MCADEs presale her.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.