Flame animation

Den hotteste nye
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiale

Shiba Memu Roll-out Logo KØB NU

Kunne Metacade (MCADE) Overhale Decentraland (MANA) i 2023?

Af:
op Dec 23, 2022
Listen
  • Metacade sigter efter at blive et kendt navn indenfor play-to-earn-spil
  • Decentraland er en fordybende 3D-verden, der fokuserer på brugerejerskab
  • Play-to-earn-branchen, der forventes at vokse 10 gange hurtigere end de traditionelle spil

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Metacade er en af de mest hypede play-to-earn projekter, der er blevet lanceret i år. Play-to-earn området spås til at få et fantastisk 2023, og derfor har nogle spekuleret på, om Metacade kunne overhale andre fællesskabs-baserede tokens, såsom Decentraland.

Denne artikel vil undersøge, hvad der kunne få Metacade til at overhale Decentraland, og hvad prisen på dets originale token, MCADE, skal ende på for at gøre dette. 

Hvad er Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Metacade er en spændende ny platform, der sigter mod at være det ultimative fællesskabs-hub indenfor GameFi. Det er et sted, hvor både spillere, kryptoinvestorer, iværksættere og udviklere kan netværke og fordybe sig i Web3, samtidigt med at de udforsker de bedste spil-to-earn titler derude. Selve platformen er fyldt med en række værdifulde funktioner, såsom ranglister, forummer, live chat, de hotteste GameFi-alphaer og en virtuel arkade spækket med titler, der er direkte påvirket af Metacade-fællesskabet. 

Metacades mål er at blive en transformativ kraft indenfor Web3-spilområdet, hvilket bl.a. gøres ved altid at sætte fællesskabet først. Spilbranchen er med tiden begyndt mere at handle om at at udvinde så mange penge fra spillerne som overhovedet muligt – fra pay-to-win til skins, som du aldrig rigtig ejer. Metacade er et frisk pust i denne branche, der sender værdien tilbage i hænderne på spillerne via belønninger, fællesskabs ejerskab og et eksklusivt finansierings værktøj kendt som Metagrants.  

Hvad er Decentraland (MANA)?

Copy link to section

Decentraland er en virtuel 3D-verden, hvor brugerne kan bygge næsten alt indenfor fantasiens grænser. Der er her tale om et helt økosystem bestående af samleobjekter, spil og virtuelle destinationer genereret af fællesskabet, som andre kan bruge og nyde godt af. Et af de grundlæggende aspekter ved Decentraland handler om, at kunne eje og bygge på digitale ejendomme, som er repræsenteret af LAND NFT’er. Disse jordlodder kan efterfølgende handles på Decentralands markedsplads med MANA, såvel som en række tredjeparts platforme som OpenSea, der typisk vil kunne indbringe mindst et par tusinde dollars for et lille stykke jord.

Spillerne interagerer i Decentraland med deres avatarer, som kan tilpasses via en bred vifte af brugergenererede samleobjekter, såsom beklædningsgenstande, masker og endda unikke følelser. På samme måde som LAND, så gemmes disse samleobjekter som NFT’er på Ethereum blockchainen, hvilket gør det muligt at handle med dem med MANA-tokenet. I dag er Decentraland vært for snesevis af begivenheder i metaverset, hvilket er noger, der ville have været en ren fantasi for blot et par år siden, såsom f.eks. parkour-fester, en virtuel Thanksgiving aften, seminarer og modeshows. 

Hvorfor Kunne Metacade (MCADE) Overhale Decentraland (MANA) i 2023?

Copy link to section

En af de mest hypede funktioner ved Metacade er dens fællesskab belønningsaspekt. For at motivere spillerne til at dele deres viden gennem anmeldelser, tips og andet indhold, så belønner Metacade alle de brugere, der offentliggør indhold, med MCADE-tokenet. Ikke alene kan du på denne måde lære, hvordan du maksimerer din play-to-earn indkomst hos Metacade, men du vil også være i stand til optjene tokens ved blot at dele dine tanker om de seneste spil, som du har spillet! 

Mens Decentraland lader spillere forme verden omkring dem, så lader Metacade til gengæld spillerne bestemme hvilke spil de skal spille – hvilket sker gennem Metagrants. Metagrants er et finansieringsværktøj, der giver fællesskabet mulighed for at stemme om, hvilke spil de synes fortjener at blive udviklet. For at vinde Metagrants, så skal udviklerne indsende deres ideer til en pulje bestående af andre konkurrerende projekter. 

Den udvikler, der modtager flest stemmer får tildelt finansiering fra fælleskassen for at få udviklingen af deres spil skudt i gang, hvorefter den færdige titel vil blive tilføjet til Metacades virtuelle arkade. Med tidens løb planlægger Metacade også at kunne tilbyde snesevis af disse fællesskabs-støttede titler i deres arkade, som hele verden efterfølgende vil kunne logge på og spille. 

Metacade sigter også mod at transformere selve den måde, hvorpå en traditionel fællesskabs gaming-hub ejes og drives. Snarere end at de centraliserede virksomheder, såsom Twitch og Discord, bestemmer retningen for platformen, så lader Metacade i stedet spillerne vælge. Når udviklingen af ​​platformen er færdig, så vil Metacade blive en decentraliseret autonom organisation (DAO). Herfra vil fællesskabets medlemmer optage en række lederstillinger, og MCADE-indehaverne vil kunne stemme om den fremtidige retning af Metacade. Som resultat af denne process vil Metacade blive verdens første fællesskabsejede virtuelle arkade, der er bygget af gamerne til gamerne. 

Hvad skal der til for at Metacade (MCADE) overhaler Decentraland (MANA)?

Copy link to section

Så hvad skal de egentlig til for at Metacade vil kunne overhale Decentraland i 2023? Ok, ved afslutningen af ​​november 2022 havde Decentraland en markedsværdi på $710 millioner, hvilket er ifølge CoinGecko. Metacade vil blive lanceret med en cirkulerende forsyning på 1,4 milliarder tokens til $0,02 pr. token, hvilket giver det en markedsværdi på $28 millioner. Hvis Metacade stiger 26x til $0,52 i 2023, så vil det nu overhale Decentraland med en markedsværdi på $728 millioner.  

Selvom 26x lyder af meget, så skal du blot huske tilbage til dengang, da Decentraland blev lanceret til en lignende pris på $0,024, før den nåede et rekordhøjt niveau på $5,85. Dette svarer til ca. 242x! Alt andet lige behøver Metacade derfor kun at opnå en brøkdel af Decentralands succes for potentielt at overhale dens priser i dag.

Metacade (MCADE) Kunne Dominere Play-to-Earn-Spilområdet

Copy link to section

I sidste ende er chancerne for, at Metacade overhaler Decentraland, meget bedre, når man tager den forventede vækst indenfor play-to-earn branchen i betragtning. Ifølge crypto.com, så forventes play-to-earn markedet at vokse 10 gange hurtigere end de traditionelle spil i 2025, og have en sammensat årlig vækstrate (CAGR) på 100% – hvilket gør dette til en af ​​de hurtigst voksende brancher på planeten. 

Hvis Crypto.com har ret, så kunne Metacade hurtigt blive førende på dette felt ved at levere et tiltrængt fællesskabsrum til spillerne, der nu kan spille for at tjene penge. Og lige nu er der ikke noget bedre tidspunkt at investere i MCADE-tokenet, der nemlig stadig afholder dets presale.

Og jo tidligere du køber disse tokens, jo bedre er det! Dette skyldes, at du i første fase af dette presale vil kunne få 125 MCADE for $1. I fase 8 får du til gengæld blot 50 MCADE for $1, hvilket betyder, at du potentielt vil kunne mere end fordoble dit langsigtede afkast ved blot at være en af ​​de tidlige investorer i Metacade. Gå derfor ikke glip af dette – det kunne nemlig ende med at blive din bedste Play-to-Earn investering.

Du kan deltage i Metacade-presalet her.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.