Hvad kan man forvente af Crypto Gaming (P2E) og Metaverse Industrien i 2023? Metacade er Gearet til at Stryge i Vejret

Af:
op Jan 4, 2023
Listen to this article
  • Metacade ønsker at skabe den største arkade tilgængelig på blockchain
  • Der vil være flere måder, spillere kan tjene penge på med MCADE, herunder Play2Earn og Create2Earn muligheder
  • MCADE planlægger at blive en DAO i ​​2024, hvilket giver kritiske roller og ansvar til fællesskabets medlemmer

Spilindustrien voksede markant under COVID-19-pandemien, hvor flere mennesker tyede til onlinespil for social interaktion. Efterhånden som verden kommer ud af lockdowns, kommer der flere og flere beviser på, at denne vækst ikke bare var et modefænomen.

Kryptospil er et område, der kombinerer det bedste fra krypto- og spilmarkederne, så det er play-to-earn-sektoren (P2E), der har fået folk til at tale, når vi bevæger os ind i 2023.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Den fortsatte udvikling af metaverse-industrien oplever også en stigning i antallet af spilvirksomheder, der bruger blockchain-teknologi til at skabe spilapps. Et af de mest spændende nye projekter er Metacade, som ser ud til at skyde i vejret i 2023.

Hvad er Metacade?

Metacade er metaverse-industriens første virtuelle spillearkade, der tilbyder spillere en bred vifte af spilmuligheder og muligheder for at tjene penge. Det er et sted, hvor spillere kan hænge ud med venner og familie eller deltage i seriøse turneringer mod andre erfarne spillere med lukrative belønninger.

Tidlige indikationer tyder på, at Metacade vil være på forkant med krypto gaming i 2023, hvor beta-presale stadiet har indsamlet næsten 1 million dollars i de første tre uger.

Metacades whitepaper projektets plan er mere detaljeret og skitserer platformens flerlagede og lovende fremtid, som omfatter følgende funktioner:

  • Introduktion af Metagrants i Q3 2023
  • Jobopslagsportal som en del af Work2Earn-initiativet i Q1 2024
  • Overgang til en DAO i Q2 2023
  • Fuld DAO-styring inden Q4 2024
  • Flere indtægtsstrømme
  • Multi-signatur treasury wallet
  • Flere muligheder for at Metacade-brugere kan tjene penge

Hvordan fungerer Metacade

Metacade placerer fællesskabets medlemmer i hjertet af platformen. Der er ingen venturekapitalister eller multinationale spilselskaber involveret i Metacade. I stedet vil alle beslutninger om samfundets fremtid blive besluttet af spillerne, for spillerne.

Metacade tilbyder brugerne adskillige initiativer for at optjene belønninger. Primært tjener spillere MCADE-tokens gennem platformens P2E-mekanisme. Derudover tilbyder Metacade Compete2Earn-funktioner, der belønner spillere for succes i spil og deltagelse i turneringer. Metacade tilbyder endda belønninger til brugere, der sætter deres MCADE-tokens.

Andre måder at tjene penge på inkluderer deres Create2Earn-ordning, som belønner fællesskabsmedlemmer for at bidrage til platformen og engagere sig socialt. Disse belønninger kan opnås ved at dele alfa, udsende spilanmeldelser og formidle viden til andre fællesskabsmedlemmer. Derudover vil jobtavlen tilbyde brugere måder at forbinde med Web3 og spiludviklere for at finde deres næste job fra 1. kvartal 2024 og frem gennem Work2Earn-initiativet.

Metacade vil opmuntre spildesignere til at udvikle og frigive projekter på platformen ved hjælp af Metagrants. Denne ordning sørger for at udviklere indsender spilforslag og giver Metacade-brugere mulighed for at stemme på de bedste spilideer. Spildesignere med vindende spilforslag vil modtage Metagrant-midler til at støtte opbygningen af ​​deres spil. Den første Metagrant vil blive tildelt i Q3 2023, hvor det første Metagrant-støttede spil lanceres i Q1 2024.

Det ultimative mål er, at Metacade skal være overgået til en DAO inden Q4 2024, med kritiske roller og ansvar overdraget til fællesskabets medlemmer, i takt med at platformen bliver til en mere selvstyrende virksomhed.

På det tidspunkt vil platformen være fuldt selvforsynende med indtægtsstrømme fra pay-to-play arkadetitler, annoncering, adgangsgebyrer til turneringer og tildeling af præmier, jobannoncer og affyringsrampen, hvor eksterne virksomheder betaler for at udgive spil på platformen. 

Hvorfor er Metacade anderledes end andre P2E-platforme?

Mange eksisterende blockchain-spilplatforme er afhængige af et enkelt spil eller et minimalt udvalg af titler for at tiltrække brugere. Metacade er anderledes, fordi det vil være one-stop-shoppen for det bredeste udvalg af spil i metaverse-industrien.

Metacades community-ledede fokus giver magten til platformsbrugerne. Som nævnt ovenfor vil MCADE token-indehavere være i stand til at stemme på, hvilke spil der udvikles og tilføjes til siden via Metagrants-programmet. Derudover vil platformens fremtid blive dikteret af dem, der betyder mest: spillerne. Ingen vil trække i trådene. I stedet for, vil Metacade fungere demokratisk i takt med at det bliver omdannet til en  DAO.

Den største streng til Metacades bue er dybden af ​​dens køreplan. Det brede udvalg af spil, som Metacade tilbyder, og den kontinuerlige udvikling af platformen er kun en del af visionen for deres fremtid. Metacade har til hensigt at tage tingene til næste niveau ved at tilbyde spillere en række forskellige måder at tjene en reel indkomst på platformen og til sidst tage fuldt ejerskab over den. Disse planer giver Metacade en lang levetid, der ikke er synlig med mange andre krypto gaming platforme.

Sådan køber du MCADE-tokens

Metacade-presalet er live med MCADE-tokens tilgængelige for $0,01 i 1. fase-presale runden. Beta-tildelingen af ​​MCADE-tokens blev udsolgt inden for tre uger; der er dog stadig muligheder for at den intelligente investor kan opnå potentielt afkast ved at investere tidligt. Ved udgangen af forsalget skulle Metacade have en markedsværdi på omkring 28 millioner dollars, og tokens vil blive vurderet til 0,02 dollars.
Du kan deltage i Metacade-presalet her.