Ad

Metacade (MCADE) Kunne Blive Den Næste Store Ting – Eksperter Disukuterer Hvor Man Kan Investere i 2023

Af:
op Jan 4, 2023
Listen
  • Metacade sigter mod at blive den største arkade på blockchain og skabe et centralt knudepunkt for spillere
  • Metacade har planer om at blive en DAO i fremtiden og vil give sin magt og indflydelse til sine brugere
  • MCADE-tokens virker i øjeblikket underpris og kan være en god investering

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Efter Bitcoin-halveringsbegivenheden i 2024 ser de digitale aktivpriser ud til at begynde at skyrocket igen, da priserne hurtigt kan vende tilbage til 2021-niveauer. Som følge heraf ønsker mange at finde ud af, hvor de skal investere i 2023, og Metacade (MCADE) ligner et af de bedste valg.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Metacade ser ud til at blive et stort projekt på lang sigt

Copy link to section

Metacade er en af ​​de bedste muligheder for krypto-elskere, der ønsker at finde ud af, hvor de skal investere i 2023. Projektet annoncerede for nylig MCADE -tokens forsalg, som har vakt udbredt interesse og tiltrækker over $1 millioner af midler på bare tre uger.

Betafasen af presalet er nu udsolgt. I alt 1.120.000 tokens blev gjort tilgængelige for kun $0,008, men nu skal investorer betale en højere pris på $0,01 pr. token i næste fase. MCADE frigiver 70% af sit samlede udbud over presalet, og værdien af ​​tokens vil gradvist stige, indtil prisen rammer $0,02.

Metacade er et meget lovende projekt på lang sigt, så det repræsenterer en massiv mulighed for folk, der spekulerer på, hvor de skal investere i 2023. Alene i løbet af presalet vil prisen på MCADE stige 2,5x i alt. Efter dette punkt kunne MCADE gå parabolsk af flere grunde.

MCADE-prisforudsigelse for 2023

Copy link to section

Få projekter ser lige så bullish ud som Metacade lige nu, hvorfor det er en af ​​de bedste muligheder for, hvor man kan investere i 2023. Efter presalet vil Metacade-projektet bygge en omfattende spilplatform, der kan tiltrække mange Web3 brugere.

GameFi-entusiaster vil få adgang til nogle banebrydende funktioner på Metacade, da projektet tilbyder innovativ mekanik og en fristende incitamentsstruktur. Over tid vil GameFi sandsynligvis erobre hele spilindustrien, og Metacade kan være en nøglespiller.

Eksperter forudser vanvittige gevinster fra Metacade i løbet af dets første hele år i krypto industrien. Når Metacade er ude af sin presale-fase, kan MCADE stige til 50x og ramme $1-mærket. Krypto-indehavere, der ønsker at finde ud af, hvor de skal investere i 2023, vil være hårdt pressede for at finde en bedre mulighed.

Hvad er Metacade?

Copy link to section

Bygget på Ethereum blockchain, skaber Metacade-teamet noget unikt. Platformen bliver den største arkade på blockchain og tilbyder et bredere udvalg af play-to-earn (P2E) spil end noget andet sted. Derudover kan spillere tjene MCADE- tokens, mens de går videre gennem niveauer og konkurrerer i online turneringer. De kan endda få adgang til forskellige indtjeningsmuligheder gennem Metacade-platformen.

Metacade værdsætter sit fællesskab over alt andet. Projektet sigter mod at blive et knudepunkt for GameFi-entusiaster ved at forbinde spillere verden over på nye og spændende måder. Derudover vil projektet blive en decentraliseret autonom organisation (DAO) over tid og give magt tilbage til spillere til at påvirke fremtiden for selve GameFi.

Hvordan fungerer Metacade?

Copy link to section

Blockchain-teknologi gør det muligt for spil at levere kryptobelønninger til spillere. Denne enorme mulighed for at tjene er en hidtil uset mekaniker, der kan blæse ældre titler væk over tid. Metacade vil integrere disse indtjeningsmuligheder med forskellige klassiske arkadespil, så afslappede og konkurrencedygtige spillere kan drage fuld fordel.

Konkurrencedygtige spillere kan gå head-to-head i betalte turneringer på Metacade-platformen, hvor de højest placerede spillere kan tjene lukrative MCADE- præmier. Desuden kan Metacade-fællesskabet få adgang til værdifuld gaming alpha, da Metacade vil belønne brugere for at dele værdifuld indsigt med andre.

Metacade bliver et centralt knudepunkt for krypto gamere, da spillere kan finde alle de nyeste metoder til at forbedre blockchain-spiloplevelsen direkte på Metacade-platformen.

Opbygning af fremtiden for Web3

Copy link to section

Metacade vil hjælpe med at udvide GameFi-industrien gennem dets Metagrants- program. Aspirerende spiludviklere vil indsende investeringsforslag til Metacade-fællesskabet, som vil vælge deres favoritidéer fra listen. De udviklere, der indsender de vindende forslag, vil modtage en Metagrant, der giver dem mulighed for at omsætte deres vision til virkelighed.

Metagranter er en ekstremt innovativ metode til at drive Web3-udvidelse, da efterspurgte titler vil blive udvalgt af fællesskabet til finansiering.

Metacade kan være det bedste sted at investere i 2023

Copy link to section

Hvis du vil finde ud af, hvor du skal investere i 2023, kan MCADE-forsalget være den bedste mulighed. Men desværre er tiden ved at løbe ud for investorer til at købe MCADE til den nuværende pris på 0,01 USD.

Metacade ser ud til at blive den næste store ting i GameFi, hvilket kan betyde, at det rivaliserende store navne som Axie Infinity (AXS) og Decentraland (MANA) mister værdi over tid. Med det i tankerne MCADE- tokenet markant underpris ud, så det er uden tvivl en god mulighed at investere i, i 2023.

Du kan deltage i MCADE- presalet her.

Kryptovaluta