Ad

Topvindere for 2023: Prisprognose for Metacade (MCADE), Ripple (XRP) og Polkadot (DOT)

Af:
op Jan 4, 2023
Listen
  • Metacade er klar til en massiv stigning i 2023 post-presale-stadier.
  • Ripple forventes at vende tilbage efter et vanskeligt år
  • Polkadot anslås at tredobles i værdi med slutningen af ​​2023

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

At forudsige det næste succesfulde kryptoprojekt kan føles som at finde en nål i en stak nåle – svært og ofte smertefuldt. 2022 har efterladt mange investorer med en mere forsigtig tilgang til fremtiden. Men med flere nye topvindere for 2023 allerede forudsagt, ser de næste par måneder ud til at bringe en brølende start på 2023 tilbage. 

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Projekter som Ripple (XRP) og Polkadot (DOT) er hurtigt ved at gøre klar til at vende tilbage fra deres lavpunkter, mens innovative nye projekter som Metacade (MCADE) forventes hurtigt at tage GameFi-scenen med storm. Her er et dybt dyk ned i de bedste kommende krypto projekter. 

Hvad er Metacade? 

Copy link to section

Metacade er et revolutionerende projekt, der har til formål at samle spilsamfundet og hjælpe med at forme fremtiden for industrien. Platformen har til hensigt at være et knudepunkt for spillere, udviklere og investorer til at samarbejde og innovere på tværs af play-to-earn (P2E) spilscenen.

For at skabe et blomstrende fællesskab vil Metacade være vært for en række P2E-spil, fuldt godkendt af dets fællesskab. Disse spil kan tilbyde belønninger gennem gameplay såvel som gennem konkurrencedygtige turneringer og massive præmielodtrækninger. Platformen vil også give investeringsmuligheder og endda kompensere brugere for at bidrage med indhold.

Spiludviklere vil også blive tvunget til at involvere sig. De vil få adgang til et kreativt fællesskab af tilhængere samt mulighed for at modtage finansiering til deres projekter gennem Metagrants. Metacade vil også tilbyde en staking mekanisme for investorer, hvilket tillader en stabil strøm af indkomst for at være en del af fællesskabet. 

Målet er at skabe en selvbærende, fællesskabs drevet platform, der vil være et centralt omdrejningspunkt for spilindustrien, når den bevæger sig mod en metavers-forstærket fremtid. Med sit fokus på samarbejde og innovation har Metacade potentialet til at spille en nøglerolle i udviklingen af ​​spil.

Metacade gearet til at stige i pris I 2023

Copy link to section

Metacade gennemgår i øjeblikket sit (presale fase 1) , hvor dens oprindelige token, $MCADE, er vurderet til $0,010. Efter denne runde vil denne pris stige til $0,012 og fordobles igen til $0,020 ved fase 9. Projektet er allerede blevet opdaget af top udgivere som CoinTelegraph og BeInCrypto, hvor analytikere antyder, at det kan stige dramatisk i pris i midten af ​​2023.

Hvordan fungerer Metacade? 

Copy link to section

Dybest set vil Metacade give spillere adgang til en række portaler på tværs af sin platform. Portaler kan omfatte ranglister, individuelle spil, populære spil, anmeldelser og mere. For at hjælpe nye spillere med at forstå, hvad der er hot på platformen, vil erfarne spillere være i stand til at oprette guider om alt P2E-spil og Metacade for at hjælpe medspillere. 

En af platformens mest innovative funktioner – Metagrants – tilbyder radikal integration mellem fællesskabet og de spil, de spiller. Kommende udviklere vil være i stand til at fremsætte deres spændende forslag til titler, som fællesskabet derefter stemmer om, og afgør, hvilke der modtager økonomisk støtte. Dette sikrer, at kun de bedste, mest eftertragtede titler når Metacades spillehaller, hvilket skaber en hård, dedikeret fanbase i processen.

Sikkerhed er også en topprioritet. Før lanceringen blev platformen sendt til CertiK-revision. Den undersøgte projektets metodologi og matematik, smarte kontrakter og endda dets udviklerteam, som blev undersøgt gennem dybdegående interviews. Et KYC-efterlevelsestjek blev også gennemført for at fjerne enhver tvivl, investorer måtte have.

Hvordan virker $MCADE?

Copy link to section

$MCADE er det oprindelige Metacade-token. Det er bygget på Ethereum-netværket og bruges til styring og nytte, såvel som til at deltage i præmielodtrækninger, modtage eksklusive belønninger og muliggøre transaktioner mellem spillere. 

$MCADE vil have en samlet forsyning på to milliarder, hvoraf 70% vil blive solgt i løbet af 9 forudsalgsfaser. Indtil videre er 175 millioner blevet solgt, mens 120 millioner er tilbage i  1 presale runden. Ud af de resterende tokens vil 10% gå til udviklingsteamet, 2,5% vil blive holdt til belønninger, 12,5% vil blive brugt til at markedsføre Metacade og på CEX-noteringer, og 5% til DEX-likviditetstilførsel. 

Metacade (MCADE)-prisforudsigelse for 2023

Copy link to section

Mens 1.5 millioner -runden af presalet slutter, viser Metacade et stort løfte om at blive en af ​​de bedste vindere i 2023. Efter dets presale er det sandsynligt, at Metacade vil stige dramatisk i pris, hvilket vil replikere lignende stigninger, som vi så under 2021’s bullrun.

I betragtning af den stigende popularitet af P2E-spil, kombineret med Metacades planer om at tilbyde Create2Earn og Work2Earn muligheder for sine fællesskabsmedlemmer, er Metacade desuden på vej til at nå $25 i 2030. 

Ripple (XRP) Prisforudsigelse for 2023

Ripple er et DeFi-projekt, der leder efter. at gøre det nemmere for almindelige mennesker at bruge kryptovaluta. Det tilbyder løsninger i erhvervs kvalitet, der er betydeligt hurtigere, mere gennemsigtige og mere omkostningseffektive end traditionelle finansielle tjenester, hvilket gør det til en af ​​de mest effektive kryptovalutaer på markedet. 

Det bruges almindeligvis til at hente kryptovaluta, lette øjeblikkelige betalinger og skabe omsætning for virksomheden ved at engagere sig med nye målgrupper. I 2018 nåede dets oprindelige token, XRP, et rekordhøjt niveau på $3,40, selvom det siden er faldet i værdi til $0,37. Det er forudsagt, at XRP kan vende tilbage i 2023 og stige til omkring $0,51, hvilket gør det til en stærk kandidat til en af ​​de bedste vindere i 2023. 

Polkadot (DOT) Prisforudsigelse for 2023

Polkadot er en unik protokol, der forbinder blockchains. Det lader blockchains dele data på tværs af inkompatible netværk for at skabe en mere komplet database. Det er en af ​​de hurtigste kryptovalutaer på markedet og ekstremt skalerbar. 

Polkadots oprindelige token, DOT, er designet til satsning og styring og er i øjeblikket værd $5,24, selvom analytikere forudser, at det kan blive en af ​​de største vindere i 2023. Investorer er positive over tokenet og forudsiger, at det kan nå højder på $14,65 i 2023, næsten tredobling af investorernes penge. 

Konklusion – Metacade er en man bør holde øje med

Copy link to section

Når vi ser frem mod 2023, holder investorer et vågent øje med de bedste vindere på krypto markedet. Blandt de projekter, der forventes at se betydelig vækst, er Ripple (XRP), Polkadot (DOT) og Metacade (MCADE). 

Især Metacade er et projekt, der har fået stor opmærksomhed på grund af dets innovative tilgang til spil og dets fokus på at opbygge et blomstrende fællesskab. Forudsigelser for kryptovalutaer i P2E-arenaen viser et stærkt potentiale for massiv vækst. Hvis du leder efter en spændende investeringsmulighed i krypto området, er Metacade bestemt en mønt at tilføje til din tegnebog.

Du kan købe Ripple og Polkadot hos eToro her.

Du kan deltage i Metacade-forsalget her.

Kryptovaluta