Ad

Bedste krypto for 2023 – Hvorfor Investering Nu Kunne Gøre Dig Rig!

Af:
op Jan 9, 2023
Listen
  • Metacade ser ud til at levere dramatiske gevinster til dem, der er smarte nok til at deltage i presale
  • Mange projekter er gearede til at opnå mere beskedne gevinster i 2023 efter et hårdt år for krypto
  • Et presale med høj potentiale er den bedste måde at opnå livsændrende gevinster i 2023

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Efter et vanskeligt 2022 for kryptoverdenen, ser det ud til, at bear markedet endelig kan have nået bunden. Erfarne investorer ved, at køb i bunden af ​​markedet er et drømmescenarie, og derfor ser mange naturligvis på, hvilket projekt der kan vise tegn på at være den bedste krypto for 2023. 

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Vi har udvalgt vores top 10 bedste kryptoprojekter, der kunne være dem, der gør dig rig i 2023, så lad os tage et kig!

Metacade (MCADE)

Copy link to section

Metacade har for nylig lanceret sit presale og sigter mod at forstyrre Web3-spillearenaen ved at bygge et innovativt community-hub, hvor gamere og krypto-fanatikere kan oprette forbindelse til hinanden gennem deres fælles passion.

Dette presale bliver allerede omtalt som  at have potentialet til at blive det hotteste presale i 2023. Metacade har planlagt mange interessante funktioner udlagt på deres whitepaper, herunder en platform til spiludvikling og en række andre indtægtsstrømme for projektet, som f.eks. jobannoncer, konkurrence adgangsgebyr og endda salg af annoncer på platformen.

Projektets utility token, MCADE, bruges flittigt på tværs af platformen. Tokenet kan ikke kun  satses, det bruges også til alle transaktioner på platformen, fra pay-to-play-arkade til køb af merchandise. Disse andvendelsesmuligheder, sammen med en forsyning på kun 2 milliarder tokens, betyder, at efterhånden som vedtagelsen af ​​Metacade øges, kan tokenet forventes at give betydelige gevinster.

Projektets forsalg har vist at investorer ikke bør spilde tiden;  forsalget indsamlede næsten 1 million dollars på blot de første tre uger. Investorer er blevet forsikret om projektets sikkerhed på grund af revisionen af Certik, og med snak om potentiale for tilbagekøb og token burns er det ingen overraskelse, at Metacade repræsenterer en utrolig chance for at se dramatiske gevinster.

>>> Du kan deltage i Metacade-presalet her <<<

Ripple (XRP)

Copy link to section

Den såkaldte XRP Army har støttet Ripple i årevis nu og med den langvarige retskamp med SEC, der angiveligt nærmer sig en løsning, er det ingen overraskelse, at en mulig prisstigning for XRP stjæler overskrifterne .

For dem, der er nye inden for krypto: XRP er det indfødte digitale aktiv i et blockchain-baseret digitalt betalingsnetværk skabt af Ripple Labs, en amerikansk-baseret virksomhed, for at lette hurtige, sikre og billige internationale betalinger. XRP er gemt på Ripple-netværket og er designet til at fungere som en brovaluta mellem to forskellige valutaer.

XRP er blevet populært hos banker og andre finansielle institutioner på grund af dets hastighed og sikkerhed, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for internationale betalinger. Retssagen har dog bremset vedtagelsen og holdt prisen meget lavere end det højeste niveau nogensinde – faktisk er XRP stadig faldet 90% fra dets all-time high for fem år siden.

Mens mange investorer er villige til at satse på, at Ripple vinder SEC-sagen, er der mange mennesker med tunge sække med XRP, som har ventet på at sælge i lang tid, og selvom der kan være nogle positive kursbevægelser hvis Ripple vinder, er det måske ikke så længe eller så meget, ​​som mange XRP-fans håber.

Quant Network (QNT)

Copy link to section

Interoperabilitet er en stor udfordring for Web3, og Quant Network har udelukkende fokuseret på virksomhedens rum for at søge at få fat i den revolution inden for betalinger, som blockchain driver. Anført af en tidligere CTO fra Bank of England, kan Quant Network prale af nogle betydelige anvendeslesmulugheder i den virkelige verden, såsom en digital LATAM-dollar, gennem deres involvering i LACCHAIN-projektet.

En række projekter kunne komme online i 2023 for Quant Network, så på trods af den vanskelige situation på tværs af mange markeder, kan QNT-tokens pris modvirke trenden med etablerede projekter.

Quant Network er et stærkt projekt og ydeevnen kunne godt matche, selvom det er værd at huske på, at med en markedsværdi på op mod 2 milliarder USD, vil et godt år for Quant Network sandsynligvis resultere i en forbedring på 30-40 % af dens tokenpris ved årets udgang højst. Dette er måske ikke i samme liga som projekter som Metacade, men er stadig værdig til vores liste over den bedste krypto for 2023.

Bitcoin (BTC)

Copy link to section

Alle ved, at Bitcoin er OG; den der startede det hele. Det er rimeligt at sige, at BTC har bevist, at det er kommet for at blive. Men er det en god investering?

Bitcoin blev skabt i 2009 af Satoshi Nakamoto som et decentraliseret, peer-to-peer-betalingssystem, der giver brugerne mulighed for sikkert at foretage onlinebetalinger uden en mellemmand som en bank. Bitcoin er drevet af blockchain-teknologi med en distribueret offentlig hovedbog, der registrerer og validerer alle transaktioner foretaget ved hjælp af kryptovalutaen. 

Den primære fordel ved at investere i Bitcoin er dens potentiale for langsigtede prisstigninger. BTC er vokset i popularitet gennem årene, og værdien er steget i vejret, hvilket gør det til en lukrativ investeringsmulighed for investorer, der er villige til at vente i årevis på, at den stiger. Prisen på Bitcoin er meget volatil, men hvis du er villig til at tage risikoen, kan det være meget rentabelt i det lange løb.

Desværre er dagene, hvor BTC stiger 1000x, længe, længe siden nu. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at investorer, der leder efter forbløffende gevinster, har en tendens til at styre uden om BTC til investeringer og i stedet fokusere på spændende nye projekter, der går ind i deres presalestadie. Udover dette giver BTC stadig et godt afkast på lang sigt men bare ikke lige så godt som projekter som Metacade, der stadig er i presale-stadiet.

Dogecoin (DOGE)

Copy link to section

Som et af Elon Musks foretrukne kryptoprojekter har Dogecoin en enorm tilhængerskare og er berømt for at være den originale memecoin. Det, der startede som en joke tilbage i 2013, er siden blevet populært i de senere år og er nu en legitim investeringsmulighed.

Dogecoin har mange fordele i forhold til andre typer kryptovalutaer. Da dogecoin-netværket er meget stort, er transaktioner meget hurtige og sikre, og Dogecoin-fællesskabet er utroligt aktivt og støttende, så der er masser af ressourcer til rådighed for at hjælpe nye investorer med at lære at handle og bruge Dogecoin.

De to udfordringer, som Dogecoin står over for, er dens stadigt stigende udbud og dens mangel på anvendelsesmuligheder. Med et udbud, der bare bliver større for hvert år, kræves der flere og flere penge for at holde den nuværende pris, efterhånden som tokenet bliver mindre og mindre knapt. Selvom Dogecoin er blevet udråbt som et sjovt alternativ til Bitcoin, understøtter det ikke nok transaktioner (eller fuldfører dem hurtigt nok) til at være et levedygtigt token for betalinger i stor skala.

På trods af dette har Dogecoin en stor tilhængerskare, og med flere berømtheder kan den se frem til endnu en stigning til sine tidligere højder på spekulation alene.

Ethereum (ETH)

Copy link to section

Ethereum fortsætter med at dominere Layer-1-protokolområdet, hvor den nylige succes med The Merge (Ethereum flytter til Proof-of-Stake) styrker sin plads som leder af smarte kontraktgivende blockchains.

Ethereum har eksisteret i mange år og har et aktivt fællesskab af udviklere og brugere, som konstant innoverer og hjælper med at forbedre platformen. For eksempel hjælper Ethereum Improvement Proposal (EIP) processen med at holde protokollen opdateret med nye funktioner og forbedringer og drager stadig fordel af involveringen af ​​Ethereum-grundlæggeren og krypto-berømtheden Vitalik Buterin.

Selvom Ethereum bestemt er et fornuftigt investeringsvalg, er det meget kendt og med så mange konkurrerende Layer-1-protokoller der nu kæmper om pladser i rummet, ser det ikke ud til at give de gevinster, der er set i de seneste år. Men i lighed med Bitcoin ser Ethereum stadig ud til at være et godt investeringsvalg sammenlignet med ikke-krypto-muligheder og kan stadig rangere højt, når man ser på den bedste krypto for 2023.

Cardano (ADA)

Copy link to section

Cardano er en Layer-1-protokol, hvis vokale grundlægger , Charles Hoskinson, har demonstreret sit ønske om at oprette forbindelse til fællesskabet, idet han har kørt offentlige AMA’er på sin YouTube-kanal i årevis for at være meget åben over for offentligheden.  

En stor forskel mellem Cardano og andre projekter er den omhyggelige og akademiske tilgang, som teamet tager til ændringer af protokollen. Intet kan sættes i produktion uden først at blive peer-reviewet, og derved har Cardano opbygget en betydelig tilhængerskare.

Med Cardanos store fællesskab er meget af prisen på dets oprindelige token, ADA, allerede baseret på spekulationer. Det betyder, at det er usandsynligt, at investorer vil få livsændrende gevinster ved at købe ADA nu, men der kan stadig være et sundt afkast, hvis det kan beholde noget af Layer-1 markedsandelen, efterhånden som det samlede kryptomarked vokser. 

Copy link to section

Chainlink er et decentraliseret blockchain-baseret projekt, der giver en sikker og pålidelig forbindelse mellem off-chain data og blockchain-baserede smarte kontrakter. Projektet ønsker at bygge bro mellem off-chain og on-chain verdener.

Det giver sikker og pålidelig adgang til virkelige data, begivenheder og betalinger for blockchain-baserede smarte kontrakter gennem dets decentraliserede Oracle Network (DON). Ved hjælp af Chainlink kan udviklere skabe sikre og pålidelige smarte kontrakter, der forbinder til data fra den virkelige verden. 

Chainlink har over 1000 integrationer, og er klart markedsleder inden for Oracle-området, hvilket gør det godt til vores liste over den bedste krypto for 2023. Problemet for investorer er, at år efter lanceringen er kun halvdelen af ​​det samlede LINK-udbud cirkulerer, og Chainlink-teamet sælger regelmæssigt LINK-tokens for at finansiere deres operationer. Det betyder, at det er meget usandsynligt at vi kommer til at se de iøjnefaldende gevinster, som de fleste kryptoinvestorer leder efter.


Du kan købe de bedste kryptoer i forsalg hos eToro her.

Du kan deltage i Metacade-presalet her.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin XRP Kryptovaluta