Ad
The world's first bitcoin ico

Presale ends 15 March

Samurai dog KØB NU

Metacade Presale Bliver Hurtigt Udsolgt: MCADE Er Gearet Til At Blive Det Bedste Metaverse Token i 2023

Af:
op Jan 20, 2023
Listen
  • Metacade er en af ​​de hotteste metaverse tokens i 2023
  • Efter at have solgt over 3 millioner dollars i presale strømmer investorerne ind, før presale afsluttes
  • Har planer om at lancere en Web3-klar fællesskabshub til metaverse og spil for at tjene penge

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Metaverse tokens står højt på prioritetslisten hos mange krypto-investorer i år, og derfor er nogle allerede begyndt at pege på Metacade som det bedste valg, på grund af dets episke succes i presale. I denne artikel vil du lære, hvorfor Metacade har tiltrukket så meget hype, hvorfor du bør investere i det, og hvad analytikere forudser fremtiden byder på for dette spændende nye projekt.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Hvad er Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Metacade er en social hub, der forsøger at revolutionere play-to-earn (P2E) og metaverse gaming. Det er et rum bygget til alle, der vil forbindes med andre metaverse-opdagere og P2E-entusiaster i et livligt samfundsmiljø. Ud over standard sociale funktioner, såsom live chats, fora og regelmæssige giveaways, bruger Metacade blockchain-teknologi til at tage tingene til næste niveau.

For eksempel tilbyder arkaden brugere en eksklusiv pay-to-play virtuel arkade, hvor spillere kan hoppe på og udforske klassiske titler med deres venner, alt sammen gjort muligt af krypto- og blockchain-teknologi. Desuden planlægger Metacade, ligesom mange andre førende metaverse-tokens, at lancere en decentraliseret autonom organisation (DAO), der vil give medlemmerne mulighed for demokratisk at bestemme fremtiden for deres yndlingsfællesskab.

Det er klart, at denne filosofi har været et hit hos investorer. For over 3 millioner dollars MCADE tokens er blevet solgt i fase 1 af dets presale, og dette tal forventes at stige til 20 milioner dollars når de er udsolgt.

Hvorfor betyder dette noget?

Copy link to section

Så hvorfor skulle du bekymre dig om Metacade i første omgang? Kort sagt er det i en meget stærk position til at vokse i 2023 og derefter. Metaverset er i bund og grund en social oplevelse, og Metacade komplementerer det perfekt og fungerer som det de-facto metaverse mødested.

Derudover er metaverse– og GameFi-industrien sat til at eksplodere i løbet af de næste par år. En nylig rapport af McKinsey vurderer at $5 billioner i værdi vil blive skabt gennem metaverse adoption inden 2030, mens Bloombergs prognoser viser at markedet kan være 800 milliarder dollars værd i 2024. GameFi forventes at se lignende vækst, med en rapport fra crypto.com som forudsiger, at industrien vil udvide sig fra en værdiansættelse på $1,5 milliarder i 2021 til $50 milliarder i 2025, mens den accelererer 10 gange hurtigere end traditionel gaming. Dette skyldes ikke mindst de indbringende muligheder  for gamerne i forhold til P2E spil, der øger adoption.

Hvad gør Metacade (MCADE) til det bedste Metaverse-token i 2023?

Copy link to section

Udover de diskuterede funktioner, er der en række andre aspekter, der har ført til, at investorer er strømmet ind i MCADE metaverse token.

Fællesskab-først filosofi

Copy link to section

Metacades hold er ikke ude efter profit eller ære. I stedet mener de, at Web3 har potentialet til at transformere den måde, hvorpå fællesskabshubs ejes og drives, og sætter fællesskabet først ved hvert skridt på vejen.

Belønninger for dine bidrag

Copy link to section

Denne filosofi demonstreres gennem Metacades fællesskabsbelønninger. Til gengæld for dine bidrag til platformen kan du tjene MCADE hver gang du deler noget alfa, sender en anmeldelse eller interagerer med fællesskabet på andre konstruktive måder. Dette belønner ikke kun spillere på alle niveauer, men det opmuntrer også brugere til at hjælpe hinanden.

Flere indtjeningsmuligheder

Copy link to section

Metacade giver dog tilbage til samfundet på mere end én måde. Udover almindelige turneringer, konkurrencer og lodtrækninger om præmier, vil brugerne være i stand til at opdage masser af muligheder for at arbejde med nogle af de største navne i Web3, takket være Metacades jobtavle. Lancering næste år vil brugere være i stand til at bruge jobtavlen til at finde afslappede projekter, deltidsroller og lønnede stillinger, til folk der arbejder med deres passion.

Finansiering af de bedste Metaverse og Play-to-Earn-titler

Copy link to section

Nogle har kaldt Metacade det bedste metaverse-token alene på grund af denne funktion. Senere i 2023 udgiver Metacade sit første Metagrant, et værktøj, der giver brugerne mulighed for at direkte finansiering til udviklerne, der bygger de bedste metaverse- og P2E-spil. Brugerne stemmer på konkurrerende ideer, og den vindende udvikler får midler til at kickstarte deres vision. Denne idé er den første blandt metaverse tokens og vil sandsynligvis drive Metacades adoption yderligere.

En samfundsejet fremtid

Copy link to section

Metacade har som nævnt planer om at blive en DAO. Når udviklingen af ​​platformen er færdig, vil teamet overdrage nøglerne til fællesskabsmedlemmer. Valgte ledere vil derefter være ansvarlige for at implementere de beslutninger, der træffes af Metacade-kollektivet.

Metacade (MCADE) kunne være din bedste investering i 2023

Copy link to section

Det er tydeligt, at Metacade er i en fremragende position til at dominere det metaverse token-rum i 2023. Med sin fællesskabscentrerede tilgang, flere innovative Web3-klare funktioner og en plads i to af de hurtigst voksende industrier på planeten, burde MCADE tokenet kunne returnere utrolige gevinster i år.

Nogle analytikere har forudsagt, at den kunne nå $0,20 og endnu højere ved udgangen af ​​dette år. Det betyder, at hvis du har købt lige nu på $0.012, ville du have fået 1,500% hvis disse prognoser er sande! For at sætte det i perspektiv kan en investering på $1.000, der foretages i dag, $15,000 værd i  2024. Tiden til at blive involveret udløber snart, så tag et kig på Metacade-presalet, før det er for sent.
Du kan deltage i MCADE presale her.

Kryptovaluta