Ad

Top 5 Mest Lovende Altcoins i 2023 ifølge Reddit

Af:
op Jan 23, 2023
Listen
 • Altcoinvirksomheder er klar til stort afkast fra 2023 efter skandaler som FTX og fremgang hos kryptogiganter
 • Altcoin investorer leder efter virksomheder med innovative visioner og robuste økosystemer
 • Investorer kan få større gevinster ved at investere i presales

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Bitcoin lider under loven om faldende afkast, hvilket betyder, at skibet, der sejler mod livsændrende afkast, måske allerede er sejlet. I stedet leverer de mest lovende altcoins ofte større procentvise gevinster, hvorfor de kunne være den bedste mulighed for krypto investorer i løbet af 2023.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

 1. Metacade (MCADE)
 2. Polygon (MATIC)
 3. Cardano (ADA)
 4. Filecoin (FIL)
 5. Polkadot (DOT)

1. Metacade (MCADE)

Copy link to section

Metacade er den første fællesskabsdrevne arkade med potentiale til at understøtte et stort antal brugere i løbet af de kommende år. GameFi ser ud til at revolutionere den breder spilindustri, da blockchain-teknologi kan levere en forbedret brugeroplevelse sammenlignet med ældre titler.

Metacade positionerer sig som en potentiel markedsleder inden for GameFi-sektoren, hvilket gør den til en af ​​de mest lovende altcoins lige nu. Projektet bliver den største arkade, der kan findes overalt på blockchain, og den tilbyder en række play-to-earn (P2E) spil, der hver har integreret indtjeningspotentiale. Spillere kan få adgang til mange forskellige titler og deltage i almindelige turneringer, samt tjene MCADE-tokens ved at drage fordel af Metacades unikke muligheder.

Spillere kan optjene token-belønninger for at bidrage til fællesskabet på en række måder, herunder at indsende spilanmeldelser og hjælpe andre med at optimere deres spilleoplevelse. Platformen sigter mod at blive et knudepunkt for alle Web3-brugere og blockchain-spillere og vil med tiden blive en decentraliseret autonom organisation (DAO).

Hvorfor købe MCADE?

Copy link to section

Metacade tilbyder en omfattende spiloplevelse og kan tjene en vigtig rolle i det brede GameFi-økosystem. Projektet vil forbinde sine brugere med unikke jobmuligheder i Web3, hvilket giver spillere mulighed for at teste helt nye spilplatforme, før de officielt lanceres. Til gengæld for at give feedback til spiludviklere, mens de tester disse nye titler, vil Metacade belønne sine brugere med MCADE-tokens.

Ud over dette vil Metagrants-programmet støtte udvidelsen af ​​GameFi-sektoren direkte ved at give tidlige midler til spiludviklere. Metacade fællesskabet vil stemme for, at nye projekter modtager en Metagrant, som er med til at sikre, at innovationer af højeste kvalitet kan skabes.

MCADE-tokenet,der blev  lanceret for nyligt,  repræsenterer en unik investeringsmulighed. Tokenet kan nå op på over $5 under det næste krypto-bullmarked, og prisen er i øjeblikket kun $0,012. Dette gør MCADE til den mest lovende altcoin i 2023.

>>> Du kan deltage i MCADE presale her <<<

2. Polygon (MATIC)

Copy link to section

Polygon er en Layer 2-skaleringsløsning til Ethereum blockchain og en af ​​de mest lovende altcoins i 2023. Netværket giver en hurtig og billig metode til at handle og kan understøtte et stort antal brugere uden at skade brugeroplevelsen. Dette står i modsætning til Ethereum-mainnet, som er blevet bredt kritiseret for at være for langsomt og for dyrt, når netværket er overbelastet.

Polygon understøtter udviklingen af ​​decentraliserede applikationer (dApps) og tilbyder en bred vifte af udviklerværktøjer. En bemærkelsesværdig funktion er Polygon SDK, som har til formål at gøre Ethereum til et multi-chain økosystem ved at muliggøre interoperabilitet mellem alle blockchains, der understøtter Ethereum Virtual Machine (EVM), inklusive Binance Smart Chain, Avalanche C-Chain og de forskellige Layer 2 løsninger til Ethereum.

Polygon-netværket kan understøtte meget skalerbare dApps, hvilket har gjort det til en af ​​de mest lovende altcoins og en populær mulighed for blockchain-spiludviklere. Spil er afhængige af et stort antal blockchain-interaktioner for et stort antal brugere, så det er vigtigt, at den kæde, der bruges, kan levere hurtige og billige transaktioner.

MATIC-tokenet bruges til at betale transaktionsgebyrer på Polygon-netværket og til at give belønninger til validatorer. Enhver kan satse MATIC for at blive en validator, som hjælper med at sikre blockchain og understøtte dens infrastruktur. MATIC kan også bruges som en værditoken eller til at sende penge over hele verden på en hurtig og omkostningseffektiv måde.

Hvorfor købe MATIC?

Copy link to section

Ethereum er det største økosystem af dApps i Web3, og Polygon hjælper med at bringe det i skala. Polygon-netværket gør det muligt for Ethereum-baserede applikationer at tilbyde tjenester til milliarder af mennesker rundt om i verden uden at miste ydeevne, hvilket kan hjælpe med at indlede den globale indførelse af kryptovaluta og fremme decentralisering.

MATIC er i øjeblikket mindre end $1 værd. Tokenet har vist sig robust på bear markedet og har holdt sig godt sammenlignet med andre altcoins. Mens mange af de mest lovende altcoins forbliver mere end 90 % lavere end nogensinde, er MATIC kun 73 % nede – et tal, der kan sammenlignes med Bitcoin og Ethereum. Denne relative styrke indikerer, at MATIC er en af ​​de mest lovende altcoins at købe i 2023.

3. Cardano (ADA)

Copy link to section

Cardano er den tredjemest lovende altcoin. Det er en proof-of-stake blockchain, der kan understøtte et stort antal transaktioner til en lav pris uden at gå på kompromis med decentralisering. Cardano-økosystemet er hjemsted for over 500 projekter med en række forskellige anvendelsesmuligheder, herunder NFT-markedspladser, decentraliserede låne- og udlånsprotokoller og endnu flere niche-blockchain-applikationer, der har til formål at understøtte miljøet.

Cardano var en af ​​de tidligste brugere af proof-of-stake konsensusprotokol, som gør det muligt for netværket at levere et højere niveau af skalerbarhed sammenlignet med proof-of-work-alternativer. Cardanos proof-of-stake protokol er også meget mindre energikrævende og kan ses som en grønnere blockchain-løsning.

Hydra-opgraderingen til Cardano er planlagt til at gå live i 2023. Opgraderingen er en layer 2-skaleringsløsning til Cardano, der reducerer latens og øger gennemløbet. Hydra vil øge antallet af transaktioner per sekund (TPS) fra 250 op til 1.000.000 – en væsentlig forbedring af blockchain-ydelsen.

Hvorfor købe ADA?

Copy link to section

Selvom Cardano ikke understøtter så mange dApps eller brugere som andre altcoins såsom Ethereum, er netværket en robust og innovativ layer-1-løsning, der har et højt potentiale for fremtiden. Når Hydra-opgraderingen træder i kraft, kan Cardano blive en af ​​de bedst ydende blockchains.

Fra 2021 understøtter Cardano også smart contracts, som kan udvide innovationsniveauet på netværket. Web3-tjenester er afhængige af automatisk udførende transaktioner, og derfor kan Cardanos tiltag til at understøtte smarte kontrakter på netværket hjælpe med at udvide antallet af dApps og brugere over tid.

ADA-tokenet er i øjeblikket prissat til $25, så det har betydelig plads til vækst. Tokenet kan nå over $10 under det næste bull marked, hvilket gør Cardano til en af ​​de mest lovende altcoins at købe i 2023.

4. Filecoin (FIL)

Copy link to section

Den nummer fire mest lovende altcoin er Filecoin. Filecoin er et decentraliseret lagersystem, der hjælper med at beskytte værdifuld information ved hjælp af blockchain-teknologi. Filecoin blockchain er en gennemsigtig, uforanderlig metode til lagring af vigtig information, som kan sikre, at ingen data går tabt, beskadiges eller ændres over tid.

Ved at udnytte blockchains medfødte niveau af decentralisering kan Filecoin løse nogle vigtige ineffektiviteter ved traditionel cloud-lagring. Centraliserede servere kan manipuleres eller censureres, og data kan være dyrt at hente. Filecoin giver brugerne mulighed for at have fuld kontrol over deres egne data og kan undgå enhver fejlbehandling fra ukendte enheder online.

FIL token er den oprindelige valuta for Filecoin blockchain. Det bruges til at behandle transaktioner og til at sikre netværket, da minere bruger FIL som sikkerhed for at sikre troværdig deltagelse. Dette afskrækker dårlige hensigter, da sikkerhedsstillelse kan beslaglægges i tilfælde af et angreb.

Hvorfor købe FIL?

Copy link to section

En af de vigtigste grunde til, at Filecoin er en af ​​de mest lovende altcoins, er, at den løser et unikt problem, mens den udnytter fordelene ved blockchain-teknologi. Netværket er ekstremt sikkert, ved hjælp af en proof-of-work-protokol, der er tilpasset til datalagring. Proof-of-work er den mest sikre konsensusprotokol, hvilket gør Filecoin til et manipulationssikkert lagersystem.

FIL er faldet betydeligt fra sit 2021 all-time high på $237, og det er stadig uvist, om tokenet kan genvinde dette prisniveau. Men fra den nuværende pris på $3,08 ville dette træk være en betydelig prisstigning på næsten 100x. Kombineret med dets anvendelighed gør dette Filecoin til en af ​​de mest lovende altcoins i 2023.

5. Polkadot (DOT)

Copy link to section

Polkadot er en Layer 0 blockchain-løsning, der kan understøtte en interoperabel Web3. Web3-økosystemet består af mange forskellige blockchains, der er designet til at være lukkede netværk. Det kan være svært at bygge bro mellem aktiver fra en blockchain til en anden, og disse broer er ofte genstand for udnyttelse, fordi de er mindre sikre end hele blockchains.

Polkadot kan hjælpe med at løse ineffektivitet med blockchain-interoperabilitet gennem sit unikke design, hvilket gør det til en af ​​de mest lovende altcoins. Der er fire nøglekomponenter til protokollen:

 1. Relay Chain. Dette er kernen i Polkadot-netværket. Det tjener funktionen at opnå konsensus mellem alle dele af blockchain og sikrer, at hele netværket holdes fuldstændig sikkert.
 2. Parachains. Disse kan købes af udviklere og modificeres til en lang række forskellige anvendelser. De fungerer som uafhængige blockchains, der kan understøtte forskellige tokens og applikationer.
 3. Parathreads. Disse er omkostningseffektive alternativer til parachains. De fungerer på samme måde, bortset fra at de opererer på pay-as-you-go-basis i stedet for at blive købt direkte af udviklere.
 4. Bridges. Disse understøtter blockchain interoperabilitet ved at forbinde parachains og parathreads til en række lag 1 blockchains.

Hvorfor købe DOT?

Copy link to section

DOT kan hjælpe med at indlede en ny æra for blockchain-teknologi – en ægte Web3, ved at muliggøre et multichain-økosystem, der er fuldt sikkert og interoperabelt. Dette vil give brugere og udviklere mulighed for nemt at skifte mellem isolerede netværk, som kan låse op for fanget værdi over tid.

DOT er i øjeblikket værdsat til $4.34. Det er den største blockchain efter markedsværdi og har potentiale til at bryde ind i top 10 over tid. Det er en af ​​de mest lovende altcoins i 2023 og ser ud til at være en pålidelig investering i udviklingen af ​​blockchain-teknologi.

Den mest lovende altcoin: Metacade

Copy link to section

MCADE-tokenet har netop lanceret sit presale, som giver tidlige investorer en unik mulighed for at opnå store langsigtede gevinster. 140.000.000 MCADE blev udsolgt på kun 3 uger i betafasen, og projektet forventes hurtigt at blive udsolgt i alle finansieringsrunder.

Til en pris af kun $0,012 ser MCADE bestemt ud til at være prissat langt under niveau. Investorer skal være hurtige for at få adgang til MCADE på dette prisniveau, da det er usandsynligt, at det bliver her længe.

Du kan købe alle de bedste altcoins hos eToro her.

Du kan deltage i MCADE-presalet her.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta