De 7 Bedste Langsigtede Krypto Investeringer

Af:
op Feb 2, 2023
Listen
  • Bearish forhold fortsætter ind i 2023 og tilbyder investorer et lavt prisniveau for indgang på krypto markeder
  • Næste Bitcoin halving starter i April 2024 og varsler en genstart af bull market forholdene forventet i 2025
  • At købe krypto mønter nu kunne vise sig som en fænomenal langsigtet investering

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Langtids krypto investeringer afhænger ofte af markedscyklusser til at sætte dem på radaren hos det bredere krypto publikum. Bull markets hvor værdierne skyder i vejret, vil uundgåeligt med tiden overgå til et bear market, hvor værdierne mindskes betragteligt. Det er under disse sidstnævnte begivenheder, man kan få de bedste langtids krypto tilbud. At time investeringerne rigtigt kan skabe gode muligheder for at holde fast indtil bull market forholdene vender tilbage – ofte efter Bitcoin (BTC) halving events.

Bear market forholdene fortsætter ind i det tidlige 2023, og der er stigende potentiale for, at langtids investorer kan få gode afkast. Her er de syv bedste langtids krypto investeringer, man kan købe nu for at sikre de bedste afkast under det næste bull market:

  • Metacade (MCADE)
  • Bitcoin (BTC)
  • XRP (XRP)
  • The Sandbox (SAND)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Synapse (SYN)
  • Solana (SOL)

1. Metacade (MCADE) – GameFi innovation med væsentligt potentiale over længere tid

Metacade er metaversets første fællesskabs-ejede blockchain-baserede virtuelle gaming arkade, og den bedste langtids krypto investering, der potentielt set tilbyder astronomiske afkast. Platformen går efter at blive den mest væsentlige kilde til play-to-earn (P2E) spil i metaverset, med generøs indtægt, der kommer fra de krypto belønninger, der er tilgængelige for brugerne. Metacade sigter efter at bygge det største fællesskab af gaming entusiaster, fra afslappede gamere til de mere avancerede spillere.

Selvom det primært er en P2E platform, er der masser af andre funktioner, som brugere kan drage nytte af, såsom Create2Earn programmet, der belønner brugere for sociale interaktioner med fællesskabet, Compete2Earn programmet, hvor brugere kan stake deres native MCADE tokens for at deltage i pris udtrækninger og online turneringer, og fra Q1 2024 og frem, det nyskabende Work2Earn program.

Nye udviklere kan også drage markant nytte af Metacade, på lige fod med gamerne, med Metagrants programmet, der tilbyder muligheden for at vinde finansiering til at støtte udviklingen af nye, eksklusive titler. Ansøgninger samles i en pulje, som præsenteres for fællesskabet, som herefter stemmer på dets favoritter. De idéer der får flest stemmer får finansiering med krypto legater til at bakke dem op. Metagrants går live i Q3 2023, hvor de første spiltitler forventes at ramme hylderne i 2024.

Hvorfor købe MCADE?

Presales tilbyder investorer glimrende muligheder for at støtte nye projekter i deres tidligste stadier, og dem med de mest robuste projektplaner stryger tit til tops når de rammer børserne. Metacade ser helt klart ud til at følge den tendens.

MCADE tokenet tilbyder fantastisk indbygget værdi og på trods af, at den lanceres midt krypto bear market forhold, har det fået stor interesse på tværs af investorgrupper. Det forventes at efterspørgslen skyder i vejret, når det bliver offentligt, og bull market forholdene kommer efter. Derfor forventes det at tidlige investorer kan opnå ubeskrivelige afkast i de kommende måneder og år. Disse forhold vil gøre MCADE til den bedste langtids krypto investering i øjeblikket.

>>> Du kan deltage i MCADE presale her <<<  

2. Bitcoin (BTC) – Den største krypto spiller fastsætter forventningerne til markedet

Krypto markedet er ufravigeligt linket sammen med Bitcoins performance – den største kryptovaluta på markedet. Som en pioner i kryptovalutaens verden, har Bitcoin positioneret sig selv som flagbæreren af værdi på tværs af krypto markeder. For mange investorer anses Bitcoin som en valutareserve for krypto markeder, på samme måde som USD har magt over de globale aktiemarkeder.

Det betyder også, at når BTC falder, følger andre kryptovalutaer med, hvilket gør Bitcoins performance til den målestok, man kan vurdere markedsforholdene på. Når Bitcoin trives, mærker krypto markedet bullish forhold. Under prisfald som i 2022, og nu i 2023, er der en tendens til at bear market forhold påvirker markedet.

Hvorfor købe BTC?

Selvom BTC er blevet handlet til nogle af de laveste værdier i de seneste år, grundet nuværende bear market forhold, har historien vist at bull markets typisk følger i hælene på Bitcoin halverings eventet. Det næste halverings event, er planlagt til April 2024.

Derudover er det best practice for investorer at have et balanceret krypto portefølje, med mere end én mønt, og nogle Bitcoin reserver. Med de nuværende lave bear market priser, og det kommende halving event, indikerer Bitcoins prisfald at værdien af BTC vil stryge til tops igen i 2025 og give enorme afkast for langtids investorer.

3. XRP (XRP) – Den bedste langtids krypto investering i DeFi løsninger

XRP, også kendt som Ripple, er et DeFi digitalt aktiv, der understøtter real-time globale betalinger, ved at facilitere finansielle overførsler effektivt og med ekstremt lave gebyrer. Platformens kæmpe styrke ligger i dets store antal anvendelsesmuligheder, hvilket inkluderer op til 60% besparelser i transaktionsgebyrer sammenlignet med de finansielle institutioner i den fysiske verden.

Det native XRP token understøtter Ripplenet, én af de bedste enterprise-grade Fintech betalingstransaktion udbydere i det seneste årti og reducerer tiden, det tager for banker at gennemføre internationale transaktioner. Derudover understøtter XRP XRP Ledger (XRPL), et nyt decentraliseret blockchain netværk, der understøtter smart contracts og decentraliserede apps (dApps).

Hvorfor købe XRP?

Ripple er i øjeblikket midt i en længerevarende retssag fra US Securities and Exchange Commission (SEC), hvilket måske gør det til et mærkeligt valg for en langtids krypto investering ved første øjekast. Dog mener mange eksperter, at Ripple vil vinde retssagen – eller i hvert fald ikke vil blive påvirket, hvilket vil give mønten et kæmpe boost.

Dette, sammenholdt med Ripples langvarige forhold med flere globale finansielle institutioner, inklusiv Bank of England og JP Morgan, giver ekstra tryghed i forhold til XRP’s helbred som en langtids krypto investering.

4. The Sandbox (SAND) – Berømtheds-støttet GameFi titel med kæmpe potentiale

The Sandbox er én af de mest populære decentraliserede GameFi platforme, der gør det muligt for brugere at købe digitale grunde og udvikle dem på forskellige måder. Gamere, der kender Minecraft og Roblox, vil føle sig hjemme i The Sandbox, og platformens user-generated-content (UGC) kapabilitet er blandt de bedste af alle blockchain-baserede spil.

Brugere kan benytte The Sandbox’ simple og intuitive plug-and-play mekanikker til at skabe deres UGC, fra digitale aktiver og karakterer, til nogle af de mest dybdegående metaverse gaming oplevelser noget sted.

The Sandbox har nydt godt af støtten fra nogle af de største navne i modeverdenen, big business og popkultur, med Snoop Dogg, Paris Hilton, Adidas, og Gucci iblandt dem, der har købt digitalt land. For at vise platformens kapabilitet, har Warner Music skabt en virtuel musikalsk forlystelsespark, og Tony Hawk har annonceret planer om at bygge en virtuel skatepark, brugere kan opleve.

Hvorfor købe SAND?

The Sandbox har positioneret sig selv som en uundgåelig spiller, når det kommer til digitale ejendomme, og GameFi sektoren, med dets tilgængelige UGC værktøjer, som alle kan bruge, og støtten fra store navne. Med forventede omsætninger på 800 milliarder dollars i 2028 i markedet for digitale ejendomme, og med mere end 165.000 individuelle grunde i The Sandbox, ser platformens bæredygtighed ganske sikker ud.

Selvom The Sandbox har lidt under bear market forholdene, er den nuværende lave pris på SAND sat til 0,4579$ og viser fremragende værdi som en langtids investeringsmulighed.

5. Axie Infinity (AXS) – Metaverse PVP titel fortsætter med at tiltrække fans

Sky Studios flagskib metaverse gaming titel, Axie Infinity er en fremragende GameFi titel, der vil virke bekendt for dem, der elsker Pokemon Go, som eksploderede i gaming verden for et par år siden. Dette blockchain hostede spil kombinerer fremragende P2E kapabilitet med de vanedannende oplevelser fra Pokemon Go.

Det native AXS token bruges til at købe, sælge og bytte karakterer kaldet Axies, som kan trænes, udstyres og udvikles til at forbedre deres evner i kamp mod andre spilleres Axies. Når man vinder dueller modtager gamere belønninger, der kan udbetales eller geninvesteres i deres karakterer, hvilket igen forbedrer deres evner eller, der kan købes nye axies, der kan tilføjes arsenalet.

Hvorfor købe AXS?

I 2023 vil flere ting blive lanceret på tværs af Axie Infinity platformen for at bringe de bedste Web3 teknologier frem, herunder en forbedring af gameplay oplevelsen uden at påvirke brugeroplevelsen. Den specialprogrammerede Ronin Bridge, en ethereum sidechain, lover at lade spillet få fuld nytte af Ethereum’s mægtige blockchain.

AXS har været en veletableret mønt i flere år og er naturligvis blevet påvirket af bear market forholdene i 2022. Den nuværende pris på 7,37$ er markant lavere end møntens all-time-high på 166$, hvilket blev opnået under det seneste bull run i 2021. Det viser, at der er et markant langtids potentiale for investorer der køber nu.

6. Synapse (SYN) – Cross-chain messaging protokol med fremragende udsigter

Eksperter forudser, at blockchain-interoperabilitet vil udvikle sig over tid til et punkt, hvor forskellige kæder fuldt ud kan kommunikere med hinanden. Interoperabilitet er i øjeblikket muligt, selvom det har iboende sikkerhedsrisici, hvilket skaber adgangspunkter for hackere.

Synapse er en meddelelses protokol på tværs af kæder, der løser denne sikkerhedshovedpine ved at skabe en sikker datadelingsmetode mellem blockchains, hvilket muliggør sikre smart contract instrukser. Et af de mange anvendelsesmuligheder for Synapse er at hjælpe dApps med at lancere på flere blockchains med den samme kode, hvilket gør SYN til en potentielt betydelig spiller i krypto området i løbet af de næste par år.

Hvorfor købe SYN?

Eksistensgrundlaget for en løsning som Synapse er klar, da flere og flere operatører leder efter interoperabilitet på tværs af kæder. Faktisk vil blockchains fremtid se et fuldt forbundet økosystem af netværk og dApps med billigere og hurtigere transaktioner. Synapse har allerede positioneret sig som en pioner på dette område.

SYN blev lanceret i slutningen af 2021, lige efter toppen af det års bull market, hvilket betyder, at det endnu ikke har oplevet det fulde udbytte af disse forhold. Kombineret med det store potentiale i Synapses service i de kommende år, er der betydelige muligheder for, at SYN kan være en af de bedste langsigtede krypto investeringer.

7. Solana (SOL) – Ethereum alternativ er den ledende next-gen blockchain mulighed

Solanas innovative proof-of-scope (PoS) og proof-of-history (PoH) konsensus blockchain gav pludselig kunderne et billigt, højhastigheds alternativ til Ethereums uhåndterlige proof-of-work-tilbud (PoW). De sendte chokbølger gennem markedet, da det blev frigivet. Selvom Ethereum har indhentet det tabte, har Solana rystet sit forhold med den faldne krypto-gigant FTX af sig for at forblive et af de mest omfattende Web3-økosystemer på markedet.

Netværket er hjemsted for adskillige populære NFT-samlinger, dApps og andre platforme, som har nydt godt af Solanas markedsledende transaktionsbehandling blok-finalitet. Derudover tilbyder Solana fremragende energieffektivitet og høj kapacitet, samtidig med, at den tilbyder brugerne fremragende sikkerhed og skalerbarhed.

Hvorfor købe SOL?

Solanas oprindelige SOL-token er faldet betydeligt fra det højeste på $260, som blev opnået under højden af bull markedet i 2021, til dets nuværende værdi på $17,29. Dette viser møntens vækstpotentiale forud for det næste bull market og kombineret med planer i 2023 om at frigive en telefon, der kan understøtte dApps, vil antallet af Solana-brugere sandsynligvis kun stige.

Forudsigelsen er, at det kan slå sit rekordhøje niveau i de næste par år, hvilket gør SOL til en af markedets bedste langsigtede krypto investeringsmuligheder.

Metacade: Den bedste langtids krypto investeringsmulighed med kæmpe afkasts potentiale

MCADE’s presale performance har løftet mange øjenbryn siden dets beta fase, som blev lanceret og udsolgt på kun tre uger, hvilket førte en investering på mere end 1,12 millioner dollars med sig. Presalet er siden gået endnu længere og har slået alle forventninger og rejst ufattelige 4,9 millioner dollars. Det nuværende presale pris på $0.013  repræsenterer fremragende værdi for tokenet, der er planlagt til at stige støt i pris på vejen mod offentliggørelsen.

Det tyder på at presalet vil blive udsolgt hurtigt, hvilket gør det essentielt for alle, der vil maksimere langtidsperspektivet omkring Metacade at handle hurtigt. Efterspørgslen forventes at stryge i vejret så snart mønten rammer børserne, og med bull markedets tilbagevenden på horisonten, er MCADE den bedste langtids krypto investering, hvor investorer kan føje værdi til deres portefølje.

Du kan deltage i MCADE presalet her.