Investorer genfinder tilliden til krypto – 3 grunde til du bør investere i GameFi arkaden Metatade

Af:
op Feb 16, 2023
Opdateret: Feb 27, 2023
Listen
  • Investorer genfinder tilliden til krypto igen, og GameFi projekter klarer sig godt.
  • Metacade er en ny platform, der har udsolgt 4 stadier af presale og rejst 5 millioner dollars på 10 uger.
  • MCADE token kunne nå 7$ i 2025 og tilbyder investorer potentielle afkast på over 100x deres investering.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

De første to uger i 2023 viste lovende prisaktivitet for resten af året, idet Bitcoin steg 40% og tog meget af markedet med sig. Axie Infinity steg 75%, hvor Decentraland strøg til tops med 169%.

Med den bullish prisaktivitet vi ser hos Axie Infinity og Decentraland, ser det ud til at GameFi er klar til at eksplodere igen. Men kunne Metacade, en splinterny GameFi platform, give højere afkast end Axie Infinity og Decentraland i de kommende år?

GameFi’s eksplosive vækst

Store GameFi-projekter som Axie Infinity og Decentraland har været nogle af de bedst ydende investeringer i de seneste år. Alene i 2021 steg Axie Infinity 300x, mens Decentraland steg 200x mellem 2020 og 2021.

Både Decentraland og Axie Infinity har noget til fælles. De kombinerer spil-for-tjene-mekanik med sjovt og vanedannende gameplay og hjælper med at drive udvidelsen af GameFi over hele verden.

GameFi er stadig en ny bevægelse, men den har potentiale til at revolutionere den globale gaming industri, grundet dets unikke funktioner. Legacy titler kan ikke matche GameFi’s brugeroplevelse, selv-ejede personliggjorte objekter og integrerede finansielle belønninger. Det har ført til at GameFi sektoren har fået en multi-milliard dollar evaluering på blot et par år.

Tidligt 2023 rally: Bullish nyheder på tværs af spektret

I begyndelsen af 2023, er kryptovaluta markedet og store GameFi projekter, inklusiv Axie Infinity og Decentraland steget. Efter denne bullish prisaktivitet, er investorer begyndt at udforske de bedste områder af blockchain at investere i, og Game Fi kan meget vel blive den bedste mulighed igen.

En splinterny GameFi platform kaldet Metacade blev komplet udsolgt i de første tre stadier af dets presale, plus dets beta stage. Dette skete på blot 10 uger, med 5 millioner dollars rejst, for at finansiere udviklingen af den største GameFi arkade på blockchain. Platformen har siden rejst  $7,4m.

Metacade viser tegn på kæmpe fremtidige prisaktivitet,, og eksperter foreslår nu at MCADE kunne blive den næste 100x diamant i GameFi sektoren. Hvor Axie Infinity og Decentraland nu lider under loven om faldende afkast, kan MCADE token presalet være den bedste mulighed for at skabe store GameFi afkast i de kommende år.

Kan MCADE nå $5 i 2025?

Efter presalet, vil MCADE blive lanceret på børser, og metaverse arkaden vil begynde at understøtte et voksende fællesskab af GameFi spillere. Dette forventes at skabe et købspres på MCADE tokenet, hvilket kunne nå op til 1$ alene i 2023 – en 50x stigning fra slutningen af dets presale.

Efter 2023 kunne MCADE for alvor begynde at stikke af. Projektet vil være i fuld gang, og alle projektets store funktioner vil være fuldt udviklede i 2024. Det år vil også være året for den næste Bitcoin halvering, hvor det forventes at man får et længerevarende bull market for alle kryptovalutaer.

I 2025 kunne MCADE tokenet nå op til 7$, en massiv 350x stigning fra slutningen af dets presale. Metacade har potentialet til at understøtte et stort antal brugere over tid, i takt med at platformen tilbyder en omfattende GameFi oplevelse sammen med de mange metoder hvorpå, fællesskabet kan tjene penge.

Hvad er Metacade?

Metacade er den første fællesskab drevne arkade. Platformen vil kombinere et bredt udvalg af arkadespil med play-to-earn mekanikker og tilbyder et centralt sted hvor Web3 brugere kan mødes, dele alfa og tilgå en bred vifte af DeFi funktioner.

Projektet vil være en social Web3 hub og den største blockchain arkade. Da Metacade er fællesskab drevet, planlægger planen at blive en DAO fra 2024 og frem, og derved overlevere den fulde kontrol over til fællesskabet, så det kan drive udviklingen i GameFi.

3 grunde til at investere i Metacade

  1. Metacades udvalg af arkadespil vil tilbyde både afslappet og konkurrencepræget gameplay, hvor alle oplevelser i metaverse arkaden indeholder integrerede økonomiske belønninger til spillere.
  1. På den sociale hub, går Metacade ét skridt videre, når det kommer til indtjenings mekanikkerne. Brugere kan også tjene penge via Create2Earn mekanikkerne, som belønner brugere for at bidrage til fællesskabet ved at dele spilanmeldelser, dele viden, og interagere med andre medlemmer.
  1. Metacade vil også skabe nye jobs for GameFi entusiaster gennem dets Work2Earn funktion. Dette vil forbinde blockchain brugere med betalte muligheder hos nogle af Metacade’s partner projekter, og kan inkludere både deltids og fuldtidsjob.

Metacade: Ændrer Spillet

Ud over at tilbyde et stort udvalg af play-to-earn spil, incitamenter til indholdsskabere og nye jobs til krypto brugere, vil Metacade direkte finansiere den næste bølge af GameFi-innovation – hvilket gør det til en sand game-changer.

Metagrants programmet vil gøre det muligt for fællesskabet at stemme på de bedste nye arkade spil før Metacade tilbyder finansiering til udviklerne til at hjælpe dem med at få spil ind på Metacaden. Dette sikrer, at det er de mest efterspurgte titler, der kan gå fra idé til virkelighed, hvor Metacade fællesskabet bliver de første til at få fingre i spillene.

Er det værd at købe MCADE?

MCADE tokenets presale kunne blive den bedste investeringsmulighed i 2023. Metacade kunne tage kampen op mod Axie Infinity og Decentraland og indtage toppen af GameFi rangstigen indenfor de næste få år, hvilket giver den et potentiale for afkast på over 100x.

I øjeblikket er MCADE kun $0,0155 værd per token. I løbet af presalet, vil prisen stige til 0,02$, hvilket giver investorer et begrænset tidsrum til at blive involveret til den bedst mulige pris. GameFi ser ud til at være klar til at gå til det næste niveau, og projekter som Metacade, Axie Infinity og Decentraland er klar til at få det til at ske.


Du kan deltage i Metacade presalet her.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.