Ad

Enjin (ENJ) udsigter som tekniske indikatorer understøtter solide opsving

Af:
op Nov 15, 2023
Listen
  • Enjin er styrtdykket siden afvisningen den 8. november til $0,3277.
  • Imidlertid tyder bullish on-chain indikatorer på massive optrends for alt.
  • Tyre bør forhindre fald under $0,2367 for at understøtte de forventede prisstigninger.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Enjin (ENJ) token har opretholdt en bearish holdning siden afvisningen den 8. november ved forhindring på $0,3277. Det handlede nedad til $0,2829 på pressetidspunktet.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

ENJ 7D Chart on Coinmarketcap

Selvom det begrænsede aktivets opadgående handlinger, ser tingene ud til at have ændret sig, med indikatorer på kæden, der bekræfter stigende tyreaktivitet.

ENJ klar til genopretning

Copy link to section

Enjin har tabt næsten 20 % siden den stødte på den fremhævede modstand. Altcoinen faldt, mens den udskrev en lavere lav og en lavere høj. I mellemtiden viser tekniske målinger, at ENJ arbejder på et opsving. Relative Strength Index afviger fra sin sydgående holdning, hvilket indikerer forbedrede følelser.

Øget købsmomentum kan se ENJ komme sig til niveauer over $0,2841, hvilket åbner dørene til $0,3000. Øget optimisme kunne se tokenen stige til $0,3277 for at samle salgssidelikviditet over dette værdiområde.

At cleare $0,3277 kan byde velkommen til massive stigninger for Enjin. Det ville skubbe kryptoen forbi $0,3400 før en mulig opadgående forlængelse til $0,3661, hvilket betyder en stigning på 35% i forhold til de nuværende priser.

On-chain indikatorer understøtter optrends for ENJ

Copy link to section

Enjins tekniske indikatorer ser ud til at understøtte en bullish bølge for altcoin. For eksempel er nye tegnebøger, der handlede ENJ, steget støt. Det tyder på en høj deltagelse af markedsaktører. Øget investortillid styrker aktivadoptionen, mens den tilføjer troværdighed til Enjins bullish sag.

ENJ active daily addresses & network growth

Desuden indikerer Enjins aktive stabile indskud øget pengestrømning ind i dets økosystem. Målingen viser investorernes interesse for at købe ENJ. Stigende købermomentum vil sandsynligvis katalysere ENJs værdistigning.

I mellemtiden er udbuddet, der kontrolleres af førende Enjin-adresser, stigende, hvilket bekræfter efterspørgslen og forbedrer markedsstemningen. Det antyder også potentiel akkumulering af hvaler, hvilket viser en forstørret efterspørgsel.

Ikke desto mindre bør tyre forhindre fald under $0,2529 for at holde den positive tese i live. Et dyk under dette mærke vil se ENJ glide til $0,2367 for at annullere den bullish fortælling. Enjin kan glide mod 0,2040 dollars – et fald på 25% fra de nuværende priser.

Enjin-entusiaster bør også spore den brede markedsudvikling for at bestemme den potentielle retning for tokenets pris.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Kryptovaluta