Ad

Stratis vil annoncere om STRAX token swap

Af:
op Nov 24, 2023
Listen
  • Stratis sagde, at det vil annoncere flere detaljer om STRAX til StratisEVM token swap i dag, den 24. november.
  • STRAX til nyt STRAT-token vil byttes i forholdet 1:10.
  • Prisen på STRAX steg efter nyheden og nåede topniveauer på $1,22 tidligt fredag.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Stratis, en enterprise grade layer-1 blockchain platform, vil i dag, den 24. november, offentliggøre en meddelelse med mere information om sin planlagte lancering af en Ethereum-baseret StratisEVM og token swap fra STRAX til STRAT.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Platformen afslørede planerne via sin X-konto, og dette kommer lidt mere end en måned, siden den delte detaljer om at bygge den nye blockchain. STRAX steg efter torsdagens indlæg og handlede til tops på $1,22 for det højeste niveau siden juni 2022.

STRAX/USD steg med 15 % inden for de seneste 24 timer i skrivende stund.

Hvorfor StratisEVM?

Copy link to section

Stratis blev lanceret i 2016 og tilbyder en blockchain-platform, hvorfra virksomheder og organisationer kan teste og implementere private blockchains.

Mens Stratis (STRAX) benyttede sig af Microsofts.NET Core Framework for at tilbyde markedets første adgang til smart kontraktudførelse og skaleringsløsninger blandt andre tjenester, betyder den hurtige kryptoverden, at der var behov for et skift for at løse udfordringerne.

Følgelig er selv-suveræn identitet, NFT-markedsplads, forsyningskæde og indledende møntudbud/sikkerhedstoken-udbud (ICO/STO)-styring løsninger, der fremhæver udfordringer med interoperabilitet og tilgængelighed af værktøjer.

Stratis sagde i en pressemeddelelse den 6. oktober, at det var påbegyndt en ny rejse med StratisEVM, en interoperabel web3-klar blockchain-platform på Ethereum. Torsdag bemærkede det, at det ville frigive detaljer om STRAX til StratisEVM token-bytte.

‘Split aktie’ token-bytte

Copy link to section

StratisEVM vil blive drevet af $STRAT som basistoken for et Ethereum-baseret proof-of-stake (PoS) økosystem.

Bortset fra de fremhævede use cases er den nye kæde optimeret til andre løsninger, herunder spil og DeFi, sagde holdet i blogindlægget. Det nuværende Stratis token STRAX vil derfor blive byttet via en aktiesplit i forholdet 1:10 – det er 1 STRAX for 10 STRAT.

Holdet forventer, at inflationsraten forbliver uændret, mens en procentdel af hver blokbelønning vil gå til platformens masternode-operatørbelønningspulje.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Blockchain Kryptovaluta