Ad

Cosmos (ATOM) grundlægger annoncerer hard fork efter seneste forslags godkendelse

Af:
op Nov 27, 2023
Listen
  • Cosmos-samfundet vedtog et forslag om at reducere ATOMs inflation.
  • I mellemtiden opfordrer grundlæggeren Jae Kwon til en blockchain-opdeling.
  • Den annoncerede AtomOne hårde gaffel kunne være optimistisk for Cosmos priser.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Cosmos Hub-fællesskabet vedtog forslag #848 om at reducere ATOMs inflation til 10%. Mens 41,1 % af deltagerne støttede initiativet, har projektets grundlægger, Jae Kwon, opfordret til en blockchain-opdeling.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Kwon har afsløret en kommende hardfork, der vil se kryptonetværket lancere en ny platform kaldet AtomOne. Hans dristige træk sigter mod at opnå øget decentralisering i Cosmos-miljøet.

Know vil bruge sine strategier og Cosmos-udviklere til at administrere og drive AtomOne uafhængigt.

Styrker Cosmos decentralisering

Copy link to section

Jae Kwons beslutning om at opdele Cosmoshub4 fremhæver et afgørende skridt hen imod at forbedre netværkets decentralisering. Et dedikeret team med fokus på udvikling vil køre den nye AtomOne-gaffel. Det vil sikre en mindre centraliseret ledelse og samtidig tilbyde et selvstændigt netværk, der kan tilfredsstille alle brugerbehov.

Cosmos har tiltrukket sig opmærksomhed på grund af sin udvikling og innovation. Ikke desto mindre katalyserede den seneste beslutning (om at reducere ATOMs maksimale inflation til 10%) debatter blandt udviklerne.

Grundlæggerens skridt til at introducere AtomOne afspejler dedikationen til samfundscentrerede styringsprincipper. Udover at give aktive Cosmos-fællesskabsmedlemmer mulighed for at bidrage til at påvirke blockchains fremtid, adresserer det udfordringer inden for den nuværende styringsmodel.

ATOM pris

Copy link to section

Altcoin’en fik en genopretningsposition, efter at Cosmos-samfundet vedtog forslag #848 om at udforske niveauer over $9,70. ATOM mistede dog opadgående damp inden for de seneste 24 timer og faldt med over 3,10 % til $9,45.

AOM 1D Chart on Coinmarketcap

I mellemtiden mener krypto-entusiaster, at den potentielle kædeopdeling kan være bullish for ATOM-priser. Stride Zone-embedsmand John Galt stoler på, at en hård gaffel kan løse årelange udfordringer og styrke Cosmos’ vækst.

Han tilføjede, at DeFi-projekter er afhængige af spekulation, og en kædedeling vil udløse massive spekulationer om Cosmos-økosystemet. Det ville byde velkommen til betydelige stigninger i handelsvolumen, hvilket driver ATOM-værdien til nye højder.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Blockchain Kryptovaluta