Ad
Verdens første Bitcoin ico

Gå ikke glip af 100x

Samurai dog KØB NU

Forudsigelser om kryptopriser: Aurora, Big Time, SuperVerse

Af:
op Dec 4, 2023
Listen
  • Aurora-token steg efter netværket lancerede Aurora Cloud.
  • Andre topmovers var tokens som Big Time og Superverse.
  • Bitcoin-prisen steg til over $41.000 for første gang i måneder.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Det er godt at være kryptoinvestor, da priserne fortsætter med at pumpe. Bitcoin er allerede steget til et maksimum på $41.000 i flere måneder, mens den samlede markedsværdi for alle mønter sporet af CoinGecko nærmer sig $1,6 billioner. Dette rally har ført til en stigning i de fleste kryptovalutaer som Aurora, Big Time og Supeverse.

Aurora prisudsigt

Copy link to section

Aurora er et stort blockchain-projekt, der eksisterer i Near Protocol- økosystemet. Det er et Ethereum-kompatibelt netværk, der gør det muligt for udviklere at bygge kvalitetsapplikationer i alle brancher som decentraliseret finans og spil.

Udviklere bruger Aurora for dets hurtige hastigheder og lave transaktionsomkostninger. Den gennemsnitlige transaktionstid i Aurora er mindre end 1 sekund, mens den gennemsnitlige pris er mindre end $0,02. Aurora har mange dApps i sit økosystem, hvor nogle af de mest bemærkelsesværdige er Arctic, AuditOne, 1Inch og Atomic Green.

Aurora-prisen steg kraftigt, efter at udviklerne afslørede Aurora Cloud, en platform, der hjælper udviklere med at bygge deres tilpassede kæder, fjerne gasgebyrer fra brugere og overvåge infrastruktur i realtid.

Med det daglige diagram ser vi, at Aurora-kryptoprisen har været i en stærk optrend i de seneste par dage. De fleste af disse gevinster skete mandag, da tokenet steg til et højdepunkt på $0,345, det højeste punkt siden februar 2023.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad

Da det steg, sprang Aurora over alle glidende gennemsnit, mens Relative Strength Index (RSI) er steget til det overkøbte niveau. Derfor formoder jeg, at Aurora-prisen vil trække sig tilbage på kort sigt, da nogle af køberne begynder at tage overskud. Hvis dette sker, vil det sandsynligvis genteste supporten ved $0,200.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Aurora-diagram af TradingView

SuperVerse pris forudsigelse

Copy link to section

SuperVerse, tidligere kendt som SuperFarm, har klaret sig godt i de sidste par måneder. Dens SUPER-token er steget til et højdepunkt på $0,6340, det højeste punkt siden april 2022. Dette rally har bragt dets samlede markedsværdi til over $277 millioner.

SuperVerse er i spilindustrien, hvor det ejer et spil kendt som Imposters, som er et spil for at tjene penge. Når vi ser på det daglige diagram, ser vi, at SUPER-kryptoprisen er steget fra et lavpunkt på $0,070 i september til $0,6340 på mandag.

SuperVerse er hoppet over 50-dages og 100-dages glidende gennemsnit. Også Relative Strength Index (RSI) og Stokastisk Oscillator er flyttet til de overkøbte niveauer. Derfor, mens den langsigtede tendens er bullish, er der en sandsynlighed for, at tokenet vil trække sig tilbage på kort sigt, når handlende tager overskud.

SUPER diagram af TradingView

Big Time prisprognose

Copy link to section

Big Time er endnu et spil-token, der klarer sig godt. Det er et play-to-earn-spil, der er ved at vinde stærkt momentum blandt investorer. 4H-diagrammet viser, at Big Time-kryptoprisen er steget fra $0,1022 i november til $0,65.

På 4H-diagrammet er tokenet hoppet over de 50-perioders og 25-perioders glidende gennemsnit, mens Relative Strength Index (RSI) er flyttet til det ekstreme overkøbte punkt på 95.

Derfor vil Big Time-prisstigningen sandsynligvis tage et pusterum i denne uge, da sælgere målretter nøglestøtten til $0,50.

Big Time-diagram af TradingView

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.

0/10
Get signals
Bitcoin Kryptovaluta Markedsanalyse