Ad

Hvad sker der med prisen på Nervos Network (CKB)?

Af:
op Feb 15, 2024
Listen
  • Nervos Network er steget kraftigt de seneste par dage.
  • Udviklerne lancerede RGB++, da det omfavner Bitcoin-teknologien.
  • Rallyet skete, da Bitcoin-tyreløbet vinder fart.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Nervos Networks (CKB) pris er gået lodret i de seneste par dage. Det har iscenesat et stærkt parabolsk træk, der er steget i de sidste fire dage i træk, flyttet fra et lavpunkt på $0,0047 til et maksimum på $0,014, hvilket betyder, at det er steget med over 200% i denne periode. Denne stigning har bragt dens samlede markedsværdi til over $632 millioner.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Hvorfor stiger CKB-tokenet?

Copy link to section

Nervos Network-tokenprisen er gået parabolsk i denne uge, da den sluttede sig til andre digitale mønter i et stærkt tyreløb. Bitcoin er i sig selv steget til over $52.000, hvilket giver den en markedsværdi på mere end $1 trillion. Det slutter sig til en særlig klub af de syv andre globale virksomheder, der har en værdiansættelse på 1 billion dollars.

Netværket sprang, da udviklerne omfavnede Bitcoin-økosystemet. De lancerede en protokol, der går længere end andre Bitcoin lag 2-netværk som Stacks. Målet er at skabe en platform, der synergi med Bitcoin.

Dette er et bemærkelsesværdigt skridt, fordi der er en stærk efterspørgsel efter netværk, der søger at fremskynde brugen af Bitcoins teknologi. For eksempel har Stacks set sin markedsværdi stige til over $4 milliarder i de sidste par måneder.

Tilsvarende er Internet Computer, som introducerede en Bitcoin-tvilling kendt som ckBTC, vokset til at blive den 16. største kryptovaluta i verden med en markedsværdi på over 6 milliarder dollars.

Yderligere er Bitcoin Ordinals blevet den mest succesrige NFT-samling i de sidste par måneder. Det samlede salg er forblevet på et forhøjet niveau, selv om der stadig er bekymringer om branchen.

Nervos Networks idé til RGB++ er, at det bruger Bitcoin Layer 2 som en RGB-klient. Det inkorporerer engangsplomber og klientsidevalideringsteknikker til at styre tilstandsændringer og transaktionsverifikation. På denne linje kortlægger det Bitcoin UTXO på Nervos CKB-celler i en proces, der sikrer korrektheden af tilstandsberegningen. Denne proces er også med til at sikre gyldigheden af ejerskabsændringer.

Nervos Network prisudsigt

Copy link to section
Nervos Network price

Når vi ser på det daglige diagram, ser vi, at CKB-kursen er steget kraftigt i denne uge, hvilket gør den til den bedst ydende kryptovaluta på markedet. Undervejs er tokenet steget over nøglemodstandsniveauet på $0,0047, hvilket var det tidligere højeste punkt i år. Det er også forblevet over 50-dages glidende gennemsnit.

Ydermere er tokenet blevet meget overkøbt, da Relative Strength Index (RSI) nærmer sig det ekstreme overkøbte punkt på 100. Den Stokastiske Oscillator er også sprunget til næsten 100. Derfor formoder jeg, at Nervos-tokenet vil trække sig tilbage og teste den igen. psykologisk niveau på $0,010. Hvis dette sker, vil tokenet derefter genoptage sit bullish rally.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Kryptovaluta