Ad

Injective Protocol DeFi TVL rammer rekordhøjt, da INJ-prisen dykker

Af:
op Feb 23, 2024
Listen
  • Injective Protocols DeFi-økosystem klarer sig godt, efterhånden som dens TVL stiger.
  • Den samlede værdi låst (TVL) i dets økosystem er steget til over $110 millioner.
  • INJ token-prisen har været under pres i denne periode.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Injective, den Mark Cuban-støttede protokol, vinder markedsandele i Decentralized Finance (DeFi)-industrien. Data viser, at aktiviteten i økosystemet vokser, efterhånden som kryptotyreløbet vinder frem.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Ifølge DeFi Llama er den samlede værdi låst (TVL) i Injective steget til et rekordhøjt niveau på over $110 millioner. Dette er et bemærkelsesværdigt løb i betragtning af, at aktiverne i økosystemet lå på mindre end 15 millioner dollars i november.

De største spillere i Injectives økosystem er Hydro Protocol, Dojoswap og Helix, som har en TVL på henholdsvis $55 millioner, $26 millioner og $15,6 millioner.

Hydro Protocol er en flydende indsatsplatform, der ligner Lido DAO, det største DeFi-netværk i verden. Ifølge dens hjemmeside er dens samlede TVL 109 millioner dollars, hvor 55 millioner dollars er i flydende indsats og 53 millioner dollars i landbruget. Dens autosammensatte platform har $1,81 millioner i aktiver.

Helix er på den anden side en decentraliseret udveksling (DEX) i økosystemet. Ifølge CMC har det vokset sin markedsandel i DEX-industrien målt i volumen. Dens samlede volumen i de sidste 24 timer var på over $123 millioner, hvilket gør den til den 13. største spiller i DEX.

Væksten i Injective Protocol sker på et tidspunkt, hvor INJ, dets token, er på et stærkt bjørnemarked. Det er faldet med mere end 25% fra sit højeste punkt i 2023, da det fortsætter med at underperforme andre populære navne som Bitcoin og Ethereum.

Manglen på et stærkt økosystem var en af de største bekymringer blandt analytikere, da INJ-tokenprisen steg i 2023. Den sprang med over 2.300 % fra sit laveste punkt i 2023 til sit højeste punkt, hvilket gav den en maksimal markedsværdi på over 3,5 milliarder USD.

På det tidspunkt var den største bekymring blandt købere, at rallyet blev drevet af market makers og venturekapitalfirmaer. Derfor vil den fortsatte vækst af økosystemet sandsynligvis berolige nogle af kritikerne.

Injective er ikke den eneste toppræster i 2023, der har det svært i år. Avalanches AVAX-token er styrtet med over 25 % fra dets top. Solana er til gengæld faldet med 20 pct.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluta