Ad

Her er grunden til, at Bitcoin Cash (BCH) og Ethereum Classic (ETC) skyder i vejret

Af:
op Mar 2, 2024
Listen
  • Bitcoin Cash og Ethereum Classic-priserne er steget kraftigt for nylig.
  • Ethereum Classic ses som et bedre alternativ til Ethereum.
  • Bitcoin Cash vil have sin halveringsbegivenhed senere på måneden.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Bitcoin Cash (BCH) og Ethereum Classic (ETC) priserne steg i denne uge, da den generelle stemning i kryptoindustrien fortsatte. BCH steg med mere end 30 % i lørdags og nåede sit højeste punkt siden januar 2022. På samme måde steg ETC til $33,45, det højeste niveau siden september 2022.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Bitcoin Cash vs Ethereum Classic

BCH vs ETC prisdiagram

Kommende Bitcoin Cash halvering

Copy link to section

Hovedårsagen til, at Bitcoin Cash-prisen fortsatte med at stige, var på grund af den kommende halvering, som skal ske inden for de næste 20 dage.

Bitcoin Cash blev skabt som en hård gaffel af den vigtigste Bitcoin. Som sådan beholdt den ligesom Litecoin de funktioner, som Bitcoin har, inklusive halvering.

Halvering er en proces, hvor mængden af belønninger, der tilbydes minearbejdere, reduceres til det halve. I dette tilfælde er BCH-halveringen sat til at ske den 22. marts, når den når en blokhøjde på 840.000. Den nuværende blokhøjde er 835.160, mens blokbelønningen er 6,25 BCH. Efter halvering flyttes belønningen til 3,125.

I de fleste tilfælde har kryptovalutaer en tendens til at samle sig forud for halvering. For eksempel sprang Litecoin-prisen kraftigt forud for sin halveringsbegivenhed i august sidste år. Tilsvarende er Bitcoin nu pumpet til over $61.000 forud for sin halveringsbegivenhed i april.

Den anden hovedårsag til, at BCH-prisen pumper, er, at det ofte ses som et billigere alternativ at investere i BTC. Det handles til $400, mens BTC er flyttet til over $62.000. Som et resultat tror mange handlende, at køb af mønten vil give bedre belønninger end at investere i Bitcoin. Desuden har kryptovalutaer en tendens til at have en tæt sammenhæng med hinanden.

Ethereum ETF-godkendelse

Copy link to section

I mellemtiden stiger Ethereum Classic-prisen på grund af det igangværende krypto-rally. Det bliver især påvirket af Ethereums ydeevne, som har bevæget sig over $3.400 i de seneste par dage.

ETHs prishandling afspejler Bitcoins, som steg kraftigt forud for sin spot-ETF-godkendelse. Nu har otte virksomheder, inklusive Blackrock, Franklin Templeton og VanEck alle ansøgt om en spot Ethereum ETF.

Hvis ETF’en bliver godkendt, mener analytikere, at den vil se robuste indstrømninger, som Bitcoin for nylig har. Det vigtigste er, at dette sker på et tidspunkt, hvor Ethereums udbud er dykket kraftigt.

Derfor stiger prisen på Ethereum Classic, fordi den ses som et bedre alternativ til Ethereum. Ligesom BCH, der kom fra BTC, kom ETC fra ETH gennem en hård gaffel i økosystemet.

Også mange forhandlere mener, at ETC er et billigere alternativ til at få adgang til ETH. I dette tilfælde handlede ETC til kun $33, mens ETH handlede til over $3.400. Som følge heraf mener handlende, at investering i ETC vil føre til bedre resultater på lang sigt.

Vigtigst er det, at Ethereum Classic også forventes at gå en halveringsbegivenhed i maj. Denne begivenhed vil føre til lavere belønninger til minearbejdere, et skridt, der vil påvirke dets forsyning.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Bitcoin Kryptovaluta