Ad

Uniswap (UNI) prisforudsigelse: mere opad på trods af risici

Af:
op May 24, 2024
Listen
  • Uniswap token-prisen er steget kraftigt i denne uge, da netværkets volumen hoppede.
  • Den samlede værdi låst (TVL) sprang til over $6,28 milliarder.
  • Det reagerede for nylig på SEC's Well's Notice.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Uniswap -prisen (UNI) fik et stærkt comeback i denne uge, da investorerne reagerede på de stigende mængder og selskabets reaktion på SEC’s Wells-meddelelse. Det sprang til et højdepunkt på $9,833 i tirsdags, dets højeste sving siden den 11. april. Det er steget med over 58 % fra det laveste niveau i april.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Uniswaps volumen og brønds meddelelse

Copy link to section

Uniswap, den største spiller i Decentralized Exchange (DEX) industrien, oplever højere volumener i denne uge, da de fleste kryptovalutaer er steget.

Data kompileret af CoinMarketCap viser, at 24-timers volumen af dens v3 på Ethereum sprang til over $1,9 milliarder i de sidste 24 timer. Dens Arbitrum-version håndterede tokens til en værdi af over $731 millioner, mens dens Base-version behandlede tokens til en værdi af over $245 millioner.

Uniswaps største udfordring er, at det står over for betydelig konkurrence fra Solana DEX-platforme som Jupiter, Raydium og Orca. Det ser også konkurrence fra andre DEX-platforme som Curve, DODO og Balancer.

Yderligere har Uniswap over 6,28 milliarder dollars i total værdi låst (TVL), en stigning på 18 % fra samme periode onsdag i sidste uge. Det er den sjettestørste spiller i DeFi-industrien efter Lido, EigenLayer, AAVE, Maker og JustLend.

Den anden udfordring, som Uniswap og andre DEX-netværk står over for, er, at SEC planlægger at indlede en retssag mod virksomheden. Det sendte Uniswap en brønds meddelelse for nylig og anklagede virksomheden for at tilbyde uregistrerede værdipapirer i USA.

I en erklæring tirsdag, sprængte Uniswap SEC for at have de forkerte antagelser om, hvad det gør. I stedet for at være værdipapirer argumenterede børsen for, at kryptotokens simpelthen var et filformat for værdi.

En konstatering af, at tokens er værdipapirer, ville påvirke DEX-industrien i USA, et nøglemarked, fordi det ville tvinge Uniswap til at registrere sig hos SEC. Også kryptotokenudbydere vil blive registreret.

Alligevel ville det ikke betyde enden på Uniswap og UNI-tokenet, fordi det meste af dets indtægter kommer uden for USA.

Forudsigelse af unswap-pris

Copy link to section

UNI-diagram af TradingView

Det daglige diagram viser, at UNI-token-prisen for nylig dannede et tredobbelt bundmønster på $6,73. Det er nu vendt tilbage over det afgørende modstandsniveau på $8,37, halsudskæringen af dette mønster.

Tokenet er hoppet over 61,8 % Fibonacci Retracement-niveauet og 50- og 25-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Den har også gentestet den første support af Andrews pitchfork-værktøj.

Derfor er udsigterne for tokenet bullish, med det næste punkt at se er 50% retracement point på $10,35. Et brud over dette niveau vil føre til mere opside, da købere målretter 38,2%-pointet til $12.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Kryptovaluta Markedsanalyse