Ad

Kunne Bitbot drage fordel efter Nvidias fantastiske kvartal?

op May 27, 2024
Listen
  • Nvidia Corp meldte om endnu et fantastisk kvartal i sidste uge.
  • Dette er, hvad det kan betyde for dem, der vælger at investere i Bitbot.
  • Bitbot token-forsalget har nu rejst knap $3,9 millioner.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Nvidia Corp rapporterede om endnu et fantastisk kvartal i sidste uge, men Dan Ives fra Wedbush Securities er dog stadigvæk overbevist om, at “festen kun er lige begyndt” for kunstig intelligens.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Nvidia-rapport lover godt for AI-projekterne

Copy link to section

Halvleder-giganten offentliggjorde også en imponerende prognose den 22. maj, og annoncerede en 10-til-1 aktieopdeling efter at aktiekursen for første gang passerede $1.000.

Alligevel er Ives ikke rigtigt bekymret over værdiansættelsen, da “det er et 1995-øjeblik – ikke et 1999-øjeblik”. Wedbush-analytikeren forventer, at teknologigiganterne i sidste ende vil ramme $4,0 billioner i værdiansættelse på baggrund af Gen AI, hvilket er ifølge hans seneste interview med CNBC.

Og efterhånden som markedet fortsætter med at fokusere på kunstig intelligens i fremtiden, så kan kommende navne som Bitbot også drage fordel af dette. Lad os derfor dykke dybere ned i projektet og udforske, hvorfor AI kunne være en væsentlig medvind for det førnævnte blockchain-projekt.

Bitbot er et billigere alternativ til AI-eksponering

Copy link to section

Hurtig vækst i kunstig intelligens kan være en fordel for Bitbot, da det er en Telegram-handelsbot. Så den udnytter i bund og grund AI til at hjælpe dig med at træffe smartere beslutninger som handlende eller investor på det finansielle marked.

Desuden kan du også bruge Bitbot som en investering, da den har sin egen mønt af samme navn.

Faktisk kan det være mere tilgængeligt at investere i Bitbot-tokenet end i Nvidia for dem, der er interesserede i at blive eksponeret over for kunstig intelligens, i betragtning af at det kun er prissat til småpenge i sammenligning med Nvidia til langt over $1.000 pr. aktie.

Kort sagt er det usandsynligt, at du vil være kapitalbegrænset, hvis du vælger at opbygge en position i Bitbot. Klik her for at finde ud af mere om det nyligt lancerede kryptotoken.

Bitbot-tokenet kunne være bedre end konkurrenterne

Copy link to section

Blandt de mange tegn, der typisk tyder på en god investering, er ” efterspørgslen” – og det er noget, som Bitbot har meget af.

Grunden til, at denne Telegram-handelsbot tiltrækker solid efterspørgsel, kan have at gøre med det faktum, at det er en selvforvaltet platform, hvilket gør den mere sikker og derfor et bedre valg end sine konkurrenter.

Bitbot er et relativt nyt projekt, men har allerede rejst næsten $3,9 millioner via sit aktuelle forsalg – hvorefter dets originale token sandsynligvis vil blive børsnoteret på en kryptobørs, der vil hjælpe med at booste prisen yderligere, og således være en meningsfuld fordel for dem, der investerede i Bitbot i forsalget.

Interesseret i at finde ud af, hvordan du kan investere i Bitbot-forsalget i dag? Besøg projektets hjemmeside via dette link.

Katalysatorer på kort sigt for Bitbot-mønten

Copy link to section

Som det fremgår tydeligt, så positionerer Bitbot dig i det væsentlige til at drage fordel af to af de hurtigst voksende markeder lige nu: kunstig intelligens og kryptovalutaerne. Begge forventes at vokse utroligt meget i de kommende år.

Men det er heller ikke sådan, at AI og krypto mangler katalysatorer på kort sigt. Det amerikanske finanstilsyn SEC har allerede godkendt børshandlede Bitcoin-fonde, som bringer institutionel kapital ind i kryptoområdet og forventes at hjælpe markedet som helhed med at klare sig godt i 2024. Det kan også være en medvind for Bitbot.

Desuden har Federal Reserve signaleret, at den vil begynde at sænke renten senere på året, hvilket plejer at være positivt for både krypto og teknologiske innovationer som kunstig intelligens.

Hvis dette overbeviser dig, og du derfor gerne vil vide mere om Bitbot, før du tager en beslutning om at investere i projektet, så skal du klikke her for at besøge projektets hjemmeside nu.

USA Kryptovaluta Nordamerika Verden