Ad

Kaspa (KAS)-prisen falder pludselig til $0,1335 midt i lovende langsigtede prognoser

Af:
op May 30, 2024
Listen
  • Kaspa (KAS)-prisen faldt til 0,1335 USD, derefter vendte sig til 0,1379 USD, men stadig et fald på 1,19%.
  • Krypto-analytiker forudsiger, at Kaspa vil ramme $0,4 om to måneder efter strømlovscyklusser.
  • Kaspa-prisen er steget med 25% på 30 dage og 699% på et år, hvilket viser et stærkt potentiale og robusthed.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Kaspa-prisen (KAS) overraskede samfundet med et pludseligt fald til $0,1335 tidligere i dag. Dette pludselige fald i Kaspa-prisen står i skarp kontrast til dens imponerende stigning på 25 % over de seneste 30 dage og en forbløffende stigning på 699 % i løbet af det seneste år.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

På trods af en hurtig opsving til $0,1379 ved pressetid, er Kaspa (KAS) token fortsat 1,19% lavere fra gårsdagens lukkekurs.

Optimistisk Kapsa prisudsigt

Copy link to section

Interessant nok kommer dette prisfald i hælene på et optimistisk syn, der deles af kryptokommentator MikoGenno.

Netop i går tog analytikeren til X for at fremhæve Kaspas overholdelse af magtloven, et matematisk forhold, hvor proportionelle ændringer i en mængde fører til proportionelle ændringer i en anden, uanset de oprindelige størrelser. MikoGenno understregede, at Kaspas prisbevægelser udfolder sig som forudsagt, hvilket passer perfekt til dette princip.

MikoGennos analyse tyder på, at Kaspa er gået ind i den første fase af en otte-måneders cyklus, historisk set den periode, der giver det højeste afkast for tokenet. Analytikeren regner med tillid til, at Kaspas pris vil nå eller overgå $0,4-mærket inden for de næste to måneder. Denne forudsigelse er baseret på historiske data og de observerede cykliske mønstre for Kaspas pris, som følger en magtlovfordeling.

Fænomenet med magtlovgivning er bemærkelsesværdigt i kryptovaluta-verdenen, hvor både Kaspa og Bitcoin (BTC) udviser denne adfærd. I det væsentlige beskriver den, hvordan en proportional relativ ændring i en mængde resulterer i en proportional relativ ændring i en anden, et princip, der kan bruges til at forudsige prisbaner.

Ifølge MikoGenno er Kaspa i øjeblikket i bunden af sin cyklus, og den efterfølgende opadgående bane forventes at udfolde sig i løbet af de næste to måneder, kulminerende med et kursmål på $0,4 eller højere.

Ifølge MikoGennos tweet forbliver analytikerne urokkelig i hans tillid til Kaspas potentiale. Ved at hævde, at kryptovaluta “opfører sig NØJAGTIG som forventet”, understreger han sin dybe forståelse af Kaspas markedsdynamik og pålideligheden af magtlovsmodellen til at forudsige dens prisbevægelser. Denne følelse giver værdifuld indsigt for handlende og investorer, som nøje overvåger disse mønstre.

I den bredere kontekst af kryptovalutamarkedet er Kaspas præstation bemærkelsesværdig. Tokenets dramatiske årlige stigning og betydelige seneste gevinster viser dets modstandsdygtighed og potentiale for fremtidig vækst.

Mens markedet holder øje med, at Kaspa når målet på $0,4, er både investorer og analytikere ivrige efter at se, hvordan disse forudsigelser udvikler sig, især efter dagens pludselige prisfald.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Kryptovaluta