AMC:n osakkeet nousivat 30 % maanantaina: tässä syy

Ohi:
päälle Mar 28, 2022
Listen
  • Toimitusjohtaja Adam Aron sanoo, että AMC jatkaa "muutosten" tekemistä.
  • Elokuvateatteriketju hankki aiemmin tässä kuussa 22 prosentin osuuden Hycroftista.
  • AMC:n osakkeet nousivat lähes 30 % toimitusjohtajan tämänaamuisen kommentin johdosta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

AMC Entertainment Holdings Inc:n (NYSE: AMC) osakkeet ovat nousseet lähes 30 % maanantaina sen jälkeen, kun toimitusjohtaja Adam Aron antoi kommentin, joka jälleen lisäsi vähittäiskaupan kiinnostusta osakkeisiin.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

AMC tekee enemmän muutossopimuksia

Copy link to section

Puhuessaan Reutersin kanssa puhelimitse, Aron sanoi, että yhtiön 27,9 miljoonan dollarin “muutosveto” Hycroft Mining Holding Corpiin (NASDAQ: HYMC) ei tule olemaan kertaluonteinen tapahtuma.

Haluaisin uskoa, että jatkossa julkaistaan enemmän kolmansien osapuolien ulkoisia yritysjärjestely- ja yritysjärjestelyilmoituksia, joissa AMC voi tavoittaa tähtiä ja kiehtovia sijoituksia, joilla on mahdollisesti houkutteleva tuotto.

Maailman suurimman elokuvateatteriketjun Hycroft-sijoituksen tuotto on ollut tähän mennessä ilmiömäinen. Se osti HYMC:n 1,07 dollarilla osakkeelta tämänhetkisen arvon ollessa 1,94 dollaria osakkeelta.

Toimitusjohtaja Aron puolusti Hycroft-investointia

Copy link to section

AMC:n sopimus kovaa kärsineen kaivosyhtiön kanssa kohtasi viime viikolla skeptismin, koska se ei ollut edes vähällä merkityksellinen AMC:n ydinosaamisen kannalta. Toimitusjohtaja Aron on kuitenkin varma, että 22 prosentin omistus Hycroftista on tuottoisa.

Mullistavat yritysjärjestelyt on pakollisia. Osakkeenomistajakuntamme on antanut meille pääomaa käytettäväksi sillä selvällä odotuksella, että aiomme tehdä jännittäviä asioita niillä rahoilla, jotka he ovat uskoneet meille.

Toimitusjohtajan mukaan 28 miljoonan dollarin panos oli melko pieni verrattuna AMC:n käytettävissä olevaan käteismäärään. Hän kuitenkin toisti, että yhtiö jatkaa myös ydinliiketoimintansa vahvistamista.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Yhdysvallat Maailman Osakkeet Pohjois-Amerikka Santai & Hiburan Toimialat