Warner Bros Discoveryn fuusio on nyt valmis: mitä osakkeelle seuraavaksi?

Ohi:
päälle Apr 12, 2022
Listen
  • Warner Bros Discovery debytoi maanantaina hieman yli 24 dollarin osakekohtaisella hinnalla.
  • Deutsche Bank näkee yhdistyneen yhtiön osakkeiden 100 prosentin nousun.
  • Michael Nathanson keskustelee yhdistymisestä CNBC:n "Squawk on the Street" -ohjelmassa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Discovery Inc päätti virallisesti AT&T:n WarnerMedia-yksikön hankinnan maanantaina. Yhteisyritys Warner Bros Discovery Inc (NASDAQ: WBD) debytoi tänä aamuna hieman yli 24 dollarin osakekohtaisella hinnalla.

Deutsche Bank näkee WBD:n 100 %:n nousun

Fuusion jälkeen Deutsche Bank nimesi WBD:n “huippuvalinnaksi” media-alalla ja asetti osakkeelle 48 dollarin hintatavoitteen, joka edustaa noin 100 %:n nousua tästä. Analyytikko Bryan Kraft kirjoitti:

WBD on yksi parhaista sijoittuneista globaalissa suoratoistoviihdeteollisuudessa sen sisällön ja listautumisannin ansiosta, yhdistettynä laajalti tunnustettuun HBO MAX -brändiin ja nykyiseen 92 miljoonan suoratoistotilaajaan.

Pankki näkee Warner Bros Discoveryn ykkösenä sekä käsikirjoitetussa että käsikirjoittamattomassa sisällössä. Se odottaa 194 miljoonaa maailmanlaajuista WBD-tilausta suoraan kuluttajille vuoden 2026 loppuun mennessä.

WBD:llä on mahdollisuus “kansainvälisyydessä”

Myös maanantaina MoffettNathansonin vanhempi tutkimusanalyytikko Michael Nathanson sanoi, että yhdistyneen yrityksen mahdollisuus on “kansainvälisyydessä”. CNBC:n “Squawk on the Street” -ohjelmassa hän huomautti:

Mahdollisuus täällä on Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhdysvallat on todella kilpailukykyinen suoratoiston suhteen. Discoveryllä on erittäin vahva asema Yhdysvaltojen ulkopuolella, HBO on ollut hidas siirtymään sinne. Haluamme nähdä, mitä he tekevät kansainvälisten HBO MAX -tuotteiden rakentamiseksi.

Nathanson näkee WBD:ssä jonkin verran pudotusta lähitulevaisuudessa, kun AT&T:n osakkeenomistajat vetäytyvät osakkeista. Mutta hän sanoo, että pudotus tarjoaa vielä paremman mahdollisuuden ostaa Warner Bros Discovery.