Coinbase-osakkeen hintaennuste: BTIG näkee 500 %:n nousun

Ohi:
päälle touko 10, 2022
  • Mark Palmer luokittelee Coinbasen ostoksi, jonka hintatavoitteena on 500 dollaria osakkeelta.
  • BTIG-asiantuntija puolusti voimakasta positiivisuuttaan CNBC:n "Closing Bell" -ohjelmassa.
  • Coinbase-osake on laskenut yli 65 % vuoden 2022 alkuun verrattuna.

Coinbase Global Inc (NASDAQ: COIN) on osake, jonka on määrä saavuttaa lopulta tähtiä, Mark Palmer sanoo. Toistaiseksi osake on kuitenkin painajainen osakkeenomistajille, pudonnut yli 65 prosenttia vuoden aikana.

Palmer: Coinbase-osakkeet voivat nousta 500 dollariin osakkeelta

BTIG:n toimitusjohtaja luokittelee Coinbasen ”ostoksi” hintatavoitteella 500 dollaria osakkeelta, mikä vastaa valtavaa 500 prosentin nousua nykyisestä. Puolustaessaan voimakkaasti positiivisuuttaan CNBC:n ”Closing Bell” -ohjelmassa Palmer sanoi:

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Coinbase rakentaa franchising-toimintaa, joka sisältää krypton lisäksi myös NFT:t. Sitten on panos, joka on suuri mahdollinen tulontekijä, joka voi kasvaa hyvin nopeasti Ethereumin Mergen myötä myöhemmin tänä vuonna.

Hän ei näe kryptohintojen epävakautta Coinbaselle pitkän aikavälin vastatuulena. Kryptovaluuttapörssin on määrä raportoida neljännesvuosittaisesta taloudellisesta tuloksestaan tiistaina pörssikellon jälkeen.

COIN hyötymään krypton institutionaalisesta käyttöönotosta

Mark Palmerin mukaan Coinbase hyötyy suuresti, kun laitokset jatkavat investointeja kryptovaluuttoihin. Puhuessaan CNBC:n Carl Quintanillan kanssa BTIG-asiantuntija totesi:

Coinbase on yksi suurimmista hyötyjistä krypton institutionaalisessa käyttöönotossa, koska sillä on laajin valikoima toimintoja ja se tulee lisäämään johdannaisia ja panoksia, joita monet laitokset pitävät Ethereum Mergen jälkeen erittäin houkuttelevina.

Hän odottaa, että NFT:t ylittävät paljon taidetta ja että niistä tulee toinen suuri tulonlähde Coinbase Global Inc:lle, joka päätti viime viikolla ostoneuvottelut Brasilian 2TM:n kanssa.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money