Jeff Mills AMC-osakkeesta: ”En koskisi siihen pitkällä tikullakaan”

Ohi:
päälle touko 13, 2022
Listen to this article
  • AMC Entertainment raportoi aiemmin tällä viikolla vahvoista tuloksista ensimmäiseltä neljännekseltä.
  • Osake on pudonnut yli 60 % alkuvuoden huipputasosta.
  • Bryn Mawr Trustin Jeff Mills selittää, miksi hän suhtautuu edelleen voimakkaasti AMC:hen.

AMC Entertainment Holdings Inc:n (NYSE: AMC) ensimmäinen vuosineljännes oli vahva aiemmin tällä viikolla raportoitujen tulosten mukaan. Silti Jeff Mills varoittaa, että meemiosakkeet eivät ole omistamisen arvoisia, ainakaan nykyisessä ympäristössä.

AMC ei käy kauppaa perustekijöillä

Teatteriketju sulki lähes 10 % nousussa torstaina, mutta Bryn Mawr Trustin tietohallintojohtaja on vakuuttunut, että se ei tarkoita mitään merkityksellistä. CNBC:n ”Power Lunch” -ohjelmassa hän sanoi:

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

AMC on osake, jonka kurssi laskee 10 % yhtenä päivänä ja nousee 10 % seuraavana päivänä. Tämä ei siis tarkoita yrityksiä, jotka käyvät kauppaa minkäänlaisilla perustekijöillä. On erittäin vaikeaa pitää pitkään, on erittäin vaikeaa pitää lyhyesti. Se on suoraan sanoen vaarallista.

Wall Street arvioi myös AMC-osakkeen ”alipainoon” keskimääräisen hintatavoitteen ollessa 5,76 dollaria, mikä vastaa toista 50 %:n laskua nykyisestä.

AMC:n lasku yli 60 % ei vieläkään ole houkutteleva

AMC Entertainment on laskenut yli 60 % nykyisestä vuoden tasosta. Silti Mills ei pidä sitä houkuttelevana edes arvonmäärityksen kannalta. Hän selitti miksi hän huomautti:

AMC:n kauppa on edelleen 10 kertaa suurempi kuin ennen COVID:ia edeltänyt hinta/myyntisuhde. Mikä on muuttunut? Vastaus on ei mikään. Se on edelleen kannattamatonta eikä näille markkinoille. En koskisi sellaiseen nimeen pitkällä tikullakaan, etenkään perustavanlaatuisesta näkökulmasta.

Päivää aiemmin MoffettNathansonin media-analyytikot viittasivat myös suoratoiston aiheuttamaan lisääntyneeseen kilpailuun, koska he varoittivat, että kotimainen lipputulo ei kasva vuonna 2023, mikä voi olla toinen negatiivinen AMC:lle.