Onko Robinhood-osake hyvä ostos Bankmanin oston jälkeen?

By: Crispus Nyaga
Crispus Nyaga
Crispus on aktiivinen kauppias, jota seurataan ja kopioidaan Capital.comissa. Hän asuu Nairobissa vaimonsa, poikansa ja veljenpoikansa kanssa ja nauttii… lue lisää.
on touko 13, 2022
  • Robinhoodin osakekurssi laski jyrkästi Bankmanin ostettua osakkeet.
  • Analyytikot uskovat, että hän voisi pyrkiä yhdistämään FTX:n HOODiin.
  • Ensimmäinen hyppy voi olla kuolleen kissan pomppiminen.

Robinhoodin (NASDAQ: HOOD) osakekurssi jatkoi nousuaan perjantaina sijoittajien lähtiessä etsimään tarjouksia. Osake hyppäsi korkeimmilleen 10,64 dollariin, mikä oli korkein taso sitten 5. toukokuuta. Se on noussut yli 36 prosenttia tämän kuun alimmalta tasolta.

FTX:n perustaja ostaa HOODin osakkeita

HOODin osakkeen nykyisen hinnan päätekijä on Sam Bankmanin päätös hankkia suuri osuus yhtiöstä. Hän osti 7,6 %:n osuuden Robinhoodista, mikä teki hänestä suurimman yksinsijoittajan yrityksessä, jonka arvo on nyt yli 8 miljardia dollaria.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Analyytikot uskovat, että Bankman saattaa saada jotain aikaan tällä hankinnalla. Hän saattaa esimerkiksi päättää ajaa näiden kahden yrityksen sulautumista. Tällainen fuusio loisi suuren finanssipalveluyrityksen, joka keskittyy sekä osakkeisiin että digitaalisiin valuuttoihin.

Uusimmissa kaupoissaan FTX:n arvo oli yli 25 miljardia dollaria, kun taas FTX US:n yksityinen arvo on yli 7 miljardia dollaria. Tietenkin nämä arvotukset ovat todennäköisesti hieman helpottaneet, kun otetaan huomioon, että kryptovaluuttojen menestys on ollut huono.

Hänen hankintansa tapahtui aikana, jolloin Robinhoodin osakekurssi on romahtanut yli 80 % kaikkien aikojen korkeimmasta. Viimeisin katalyytti oli yhtiön tulos, joka paljasti sen kasvun hidastuvan.

Yhtiö sanoi, että sen hallussa olevat osakkeet nousivat 68,5 miljardiin dollariin, kun taas kryptovaluuttojen arvo nousi noin 19,7 miljardiin dollariin. Käteisvarat nousivat 9,2 miljardiin dollariin, kun taas arvopaperilainaus väheni 31 prosenttia 24 miljoonaan dollariin.

Onko Robinhood hyvä sijoitus? Vaikka yrityksellä on hyvä tuote, sillä on edessään kovia haasteita. Esimerkiksi osakkeet ja kryptovaluutat ovat olleet vahvassa laskutrendissä. Tämä kannustaa useampia päiväkauppiaita pysymään poissa markkinoilta. Lisäksi Fedin tiukentaessa näillä omaisuuserillä on enemmän tilaa laskea.

Robinhoodin osakekurssiennuste

Robinhoodin osakkeet

Päiväkaaviosta näkyy, että HOOD-osakkeen hinta on ollut viime kuukausina vahvassa laskutrendissä sen palveluiden kysynnän hiljentyessä. Osake pysyy 25 päivän ja 50 päivän liukuvan keskiarvon alapuolella, kun taas lähentymisen ja erotuksen liukuva keskiarvo (MACD) on siirtynyt neutraalin tason alapuolelle.

Siksi tämä hyppy näyttää olevan kuolleen kissan pomppiminen. Sellaisenaan on mahdollista, että se palaa laskutrendiin lähitulevaisuudessa. Jos näin tapahtuu, seuraava katsottava avaintaso on 8 dollarissa.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money