Ylläpitääkö BioNtech 140 dollarin tukitasoa?

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur tutkii mielellään, kuinka yritykset ratkaisevat haasteita, joita maailma kohtaa tulevina vuosikymmeninä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa puutarhanhoitoa ja maisemointia. lue lisää.
on touko 14, 2022
  • BioNtech odottaa rokotteiden myynnin laskevan, mutta menestystä tukevat Kiinassa käynnissä olevat kokeet.
  • Osakkeen vakiintuminen jatkuu 140 ja 180 dollarin välillä.
  • BioNtech on edelleen hyvä ostos, vaikka taantuma ravistelee markkinoita.

BioNtech SE (NASDAQ: BNTX) on tällä viikolla nousussa noussut 16,03 % ja sillä käydään kauppaa 158 dollarissa. Voitot tulivat sen jälkeen, kun yritys ilmoitti rokotteiden myynnin kasvusta. Yhtiö odottaa edelleen rokotteiden myynnin laskevan. Tämän viikon nousu tapahtuu sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti saaneensa päätökseen vaiheen II koronavirusrokotekokeita Kiinassa.

BioNtech on pohjimmiltaan vahva osake. Yhtiöllä on yli 10 miljardia dollaria käteistä Q1-raportin perusteella. BioNtech on ollut yksi nopeasti kasvavista osakkeista. Yhtiö on arvoltaan ja kasvultaan A-luokitus. Vauhdin F-luokitus tarkoittaa, että osake ei todennäköisesti säilytä nykyistä hintatrendiä.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Äskettäinen kumppanuus Kiinassa, jossa rekisteröidään uutta koronavirusepidemiaa, luo BioNtechille ainutlaatuisia mahdollisuuksia. Vaikka rokotteiden myynti muualle maailmaan saattaa laskea, Kiinan kumppanuus tukee BioNtechiä. Yhtiö pysyy pohjimmiltaan vahvana ja vahvuus tukee jatkossakin osaketta.

BioNtech yhdistyy 140–180 dollarin välillä

Lähde – TradingView

Tekninen analyysi osoittaa, että BioNtech jatkaa hintojen yhdistämistä 140 dollarin tuen ja 180 dollarin vastuksen välillä. Hintojen ennustetaan pysyvän tässä vaihteluvälissä suurimman osan tätä vuotta. Suhteellinen voimaindeksi on osoittanut mahdollisen noususuhdanteen. Tässä analyysissä kuitenkin katsotaan, että suhteellinen voimaindeksi pysyy 40 ja 50 välillä lähitulevaisuudessa.

Yhteenveto

BioNtech on edelleen pohjimmiltaan vahva arvo- ja kasvusijoitustyyleissä. Viimeaikainen menestys koronavirusrokotteen vaiheen II kokeissa Kiinassa tukee myynnin laskiessa muilla markkinoilla. Osake pysyy 130–180 dollarin välillä taantuman purennassa.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money