Morgan Stanley: SPX voisi palata pandemiaa edeltävälle 3 400 tasolle

Ohi:
päälle touko 17, 2022
  • Michael Wilson näkee S&P 500 -indeksissä vielä 15 prosentin laskun.
  • Hän kutsuu Yhdysvaltain osakkeiden viimeaikaista pomppimista karhumarkkinoiden heilumiseksi.
  • Analyytikko ylipainottaa kiinteistö-, terveydenhuolto- ja yleishyödyllisiä palveluita.

Morgan Stanleyn analyytikko varoitti maanantaina, että S&P 500-indeksi saattaa palata pandemiaa edeltävälle 3 400:n tasolle lähikuukausina, mikä tarkoittaa 15 prosentin laskua tästä pisteestä.

Älä anna karhumarkkinoiden heilumisen pettää

Michael Wilson kutsuu äskettäistä Yhdysvaltain osakkeiden pomppimista (noin 4,0 %) ”karhumarkkinoiden heilumiseksi” ja sanoo, että sijoittajien pitäisi varautua lisätuskaan, koska inflaatio ja tarjontarajoitukset ovat edelleen merkittävä vastatuuli. Muistiossaan analyytikko sanoi:

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Arvostuksen houkuttelevuuden myötä osakemarkkinat ylimyivät ja korot vakiintuivat mahdollisesti alle 3,0 %:n, osakkeet näyttävät aloittaneen uuden merkittävän karhumarkkinoiden heilumisen. Sen jälkeen olemme edelleen vakuuttuneita siitä, että alhaisemmat hinnat ovat edelleen edessä.

Viime viikolla Yhdysvaltain työtilastotoimisto sanoi, että huhtikuussa inflaatio oli 8,30 prosenttia – marginaalinen lasku edelliseen kuukauteen verrattuna, mutta silti Dow Jonesin arviota edellä.

Kuinka navigoida nykyisessä ympäristössä?

Wilson pitää taantumaa edelleen epätodennäköisenä, mutta on samaa mieltä siitä, että tällaisen talouden taantuman riski on varmasti kasvanut. Yhdysvaltain talous supistui odottamatta 1,40 % vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tämä on vain yksi syy, miksi osakeriskipreemio on liian alhainen ja osakkeet ovat edelleen ylihinnoiteltuja. Karhumarkkinat eivät lopu ennen kuin arvotukset putoavat tasolle (14-15x), jotka vähentävät kuvittelemamme tulosleikkaukset tai tulosarvioita leikataan.

Hän suosittelee lisäämään osallistumista kiinteistö-, terveydenhuolto- ja yleishyödyllisiin osakkeisiin navigoidakseen nykyisessä ympäristössä, kun taas tekniikan ja kuluttajien harkinnanvaraiset osakkeet ovat hänelle suuri ”ei”.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.