Pitäisikö sinun ostaa pudonnutta Palantiriä ylimyydyn olosuhteen nostaessa osaketta?

Ohi:
päälle May 17, 2022
Listen
  • Palantirin osake nousi perjantaina yli 13 %.
  • Osake on menettänyt arvostaan yli puolet tähän mennessä vuotta.
  • Palantir on tällä hetkellä ylimyyty, mutta se käy kauppaa keskeisen vastustusvyöhykkeen alapuolella.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Palantir Technologies Inc.:llä (NYSE: PLTR) oli myrskyisä vuosi, sillä se on pudonnut alkuvuonna 54,99 %. Suurin osa tappioista on syntynyt viimeisen 30 päivän aikana, ja kuukauden tuotto on vähintään 31 % negatiivinen.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Syynä oli viime viikon sekalainen tulosraportti. Yhtiö teki vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä voittoa 2 senttiä osakkeelta. Tulos jäi reilusti odotetusta 4 sentistä osakkeelta. Liikevaihto ylitti edelleen 446 miljoonan dollarin arviot, sen kasvettua edelleen 470 miljoonaan dollariin.

Siitä huolimatta Palantir on tärkeä nimi. Lisääntyvät geopoliittiset jännitteet lisäävät kansallisen tiedustelupalvelun ja kyberturvallisuuden tarvetta. Palantir hyötyy tästä.

Silti uskomme, että monipuolistaminen kaupalliseen myyntiin on avainasemassa. Tämä liittyy siihen, että alhaisemman kasvun valtion tulot ovat edelleen Palantirin kasvun avaintekijä.

Wall Streetillä kymmenestä analyytikosta Palantir saa kaksi arvosanaa ostona, pitona viisi ja myynti kolmelta. Se merkitsee sekalaista luokitusta, kun osake yrittää paeta vuosittaisesta laskusta. Mutta mihin suuntaan mennä?

Palantir pakenee laskusta, mutta 10 dollarin vastustus voisi hillitä sitä

Copy link to section
Lähde – TradingView

Teknisesti Palantir käy kauppaa alhaisimmalla hinnalla sitten listautumisannin. Osakkeen hinta on 8,34 dollaria ja se on nousussa äärimmäisen ylimyydystä alle 7 dollarista. Nykyinen suhteellinen voimaindeksilukema 25 osoittaa, että osakkeet ovat edelleen ylimyydyllä alueella.

Viimeaikaiset voitot viittaavat siihen, että sijoittajat ostavat pudokkaan. Uskomme kuitenkin, että osakkeen vastus on kymmenessä dollarissa. Sijoittajien tulisi odottaa murtautumista sen yläpuolelle, ennen kuin he ajattelevat, että kestävä nousuvauhti on alkanut.

Yhteenveto

Copy link to section

Palantirilla on vaihteleva arvosana Wall Streetillä. Osakkeen heikkoutta lisäsi vaihteleva tulosraportti. Sijoittajien tulisi ostaa murtautumisen yli kymmenen dollarin jälkeen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Maailman