Dow Jones, S&P 500 ja Nasdaq hintaennusteet USA:n vankan työpaikkaraportin jälkeen

Ohi:
päälle syys 6, 2022
  • Yhdysvallat lisäsi elokuussa 315 000 työpaikkaa
  • Työttömyysaste nousi 3,5 prosentista 3,7 prosenttiin
  • Sijoittajat seuraavat tarkasti Fedin puheenjohtajan Jerome Powellin pitämää puhetta torstaina

Wall Streetin kolme pääindeksiä heikkenivät viime viikolla, vaikka USA:n työmarkkinat vahvistivat talouden olevan vakaalla pohjalla maan ilmoittaessa, että maatalouden ulkopuolisten palkkojen määrä nousi elokuussa odotettua enemmän.

Yhdysvallat lisäsi elokuussa 315 000 työpaikkaa, mikä ylitti taloustieteilijöiden arvion, joka oli 298 000 samalle kuukaudelle. Negatiivinen uutinen oli, että työttömyysaste nousi 3,7 prosenttiin 3,5 prosentista, kun taas työllisyysaste nousi 62,4 prosenttiin 62,1 prosentista. Cherry Lane Investmentsin yhteistyökumppani, Rick Meckler, kommentoi seuraavaa:

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Työttömyysasteen nousu lievensi pelkoa Yhdysvaltojen keskuspankin aggressiivisista koronnostoista. Sijoittajat harkitsevat edelleen elokuun työpaikkaraporttia ja ovat luultavasti taipuvaisia siihen tosiasiaan, että koronnousuilla ei ole selvää loppua.

CME FedWatch Toolin mukaan markkinoiden todennäköisyys nousta 75 prosenttiyksikköä 75 prosentista 56 prosenttiin, kun taas Morgan Stanleyn pääekonomisti, Ellen Zentner, mainitsi, että 13. syyskuuta erääntyvät kuluttajahintatiedot olisivat avainasemassa määritettäessä Yhdysvaltojen keskuspankin hintatasoa määrittelevää päätöstä.

Toisaalta Commerzbankin analyytikot raportoivat, että FED todennäköisesti nostaisi korkoja 75 peruspistettä 21. syyskuuta 50 peruspisteen sijaan.

Sijoittajat seuraavat tarkasti Fedin puheenjohtajan, Jerome Powellin, torstaina suunniteltua puhetta sekä ensi viikolla annettavia Yhdysvaltain kuluttajahintatietoja saadakseen vihjeitä rahapolitiikan kulusta.

S&P 500 taas alle 4 000 pisteen

S&P 500 (SPX) on heikentynyt jälleen alle 4 000 pisteen, ja sijoittajat tulevat kiinnittämään huomiota Fedin puheenjohtajan, Jerome Powellin, torstaina pidettävään puheeseen.

Tietolähde: tradingview.com

Nykyinen tuki on 3 800 pistettä. Jos hinta putoaa tämän tason alapuolelle, se tarkottaisi ”myy” -signaalia ja avointa tietä 3 700 pisteeseen. Nousupotentiaali on edelleen rajallinen, mutta jos hinta hyppää yli 4 000 pisteen, seuraava tavoite voi olla 4 200 pistettä.

DJIA:lla on vahva tukitaso 30 000 pisteessä

Dow Jones Industrial Average (DJIA) heikkeni viime viikolla ja sulki punaisella viidessä viimeisestä kuudesta sessiosta.

Tietolähde: tradingview.com

Vahva tukitaso on 30 000 pisteessä, ja jos hinta putoaa tämän tason alapuolelle, se voi olla paljon voimakkaamman myynnin alku.

Nasdaq Composite laski – 3,3 % viikkotasolla

Nasdaq Composite (COMP) menetti viime viikolla yli 3 % ja päätyi 11 630 pisteeseen.

Tietolähde: tradingview.com

Tämä oli Nasdaqille kuudes peräkkäinen päivittäinen tappio, ja jos hinta putoaa alle 11 000 pisteen, seuraava tavoite voi olla 10 500 pistettä.

Yhteenveto

Dow Jones, S&P 500 ja Nasdaq laskivat viime viikolla, vaikka USA:n työmarkkinat vahvistivat talouden olevan vakaalla pohjalla maan ilmoittaessa, että maatalouden ulkopuolisten palkkojen määrä nousi odotettua enemmän elokuussa. Sijoittajat seuraavat tarkasti Fedin puheenjohtajan, Jerome Powellin, puhetta torstaina sekä Yhdysvaltain kuluttajahintatietoja ensi viikolla saadakseen vihjeitä rahapolitiikan kulusta.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla. eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money