Metaversumi-maailman rakentaminen | Chris Jang, ZTX:n toimitusjohtaja

Ohi:
päälle marras 9, 2022
Listen to this article
  • ZTX:n toimitusjohtaja osallistuu Invezz-podcastiin tällä viikolla
  • ZTX Foundation rakentaa ZepetoX:ää, mukaansatempaavaa metaverse-maailmaa
  • Sitä inkuboi ZEPETO, Aasiassa sijaitseva metaverse-alusta, jolla on 330 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää

Metaversumi on kaiken kattava termi.

Minun on toisinaan vaikea määrittää tarkalleen mitä se on. Paikka jossa voit viettää aikaa, seurustella, ostaa ja myydä tavaroita ja monia muita aktiviteetteja – valikoima on melko laaja.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Tällä viikolla Invezz-podcastissa chattailin metaversumia ZTX:n toimitusjohtajan, Chris Jangin, kanssa. Hän sanoo, että ZTX pyrkii rakentamaan kaiken kattavan metaversumia massakäyttöönottoa ajatellen.

ZTX:n tavoitteet erottuvat metaversumi-projektien merestä paristakin syystä. Suurin on ehkä se, että ne haudettiin ZEPETOsta, joka on Aasian suurin metaversumi-alusta. Tämä tarkoittaa, että heillä on jo tekninen infrastruktuuri, mikä antaa heille mahdollisuuden kilpailla alusta alkaen.

ZAPETOlla on 330 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, puhumattakaan yli 3 miljoonasta päivittäisestä tapahtumasta, joten se on avatar-keskeinen alusta, jolla on huomattava painoarvo alueella. Chris ja minä juttelimme siitä, kuinka tämä tausta vaikuttaa ZTX:ään ja heidän rakentamaansa alustaan.

Lissabonissa, jossa Solana Breakpoint -konferenssi on meneillään, Chris käsittelee myös sitä, miksi Solana valittiin heidän metaversumi-maailmansa kodiksi. Puhumme sen tarjoamasta nopeudesta ja alhaisista maksuista, mutta keskustelemme myös kompromisseista – ja siitä, kuinka se on kamppaillut luotettavuusongelmien kanssa viimeisen vuoden aikana.

Chris kertoo mielenkiintoisia anekdootteja, eikä sen enempää kuin silloin, kun ZTX:n kohdedemografia mainitaan. Vaikka kryptossa alkuperäiset ovat ilmeisesti eturintamassa ja keskellä, on myös niitä, jotka Chris uskoo voivansa vetää puoleensa. Hän mainitsee, kuinka hänen veljentytär epäröi tilata Starbucksista, koska hän oli niin tottunut tekemään sen puhelimella.

Tämä sai minut ajattelemaan – mitä Z-sukupolvi voisi nähdä tässä? Olen aiemmin kertonut kuinka lompakkokokemus voi olla vaikeaa, ja krypton käyttöönotto voi olla pelottavaa niille, jotka eivät ole tottuneet siihen. Mutta ZTX näyttää pyrkivän tekemään tästä prosessista mahdollisimman helpon. Z-sukupolvi, jos tämä virtuaalimaailma voiso edes vaikuttaa heihin, toivoo varmasti, että aloitusprosessi on mahdollisimman helppo.

Mukana on myös hieno anekdootti luojasta, joka toteuttaa muotisuunnitteluunelmiaan ja luo nyt metaversumissa. Minulla oli muutamia kysymyksiä hänestä, koska olin erityisen kiinnostunut kiehtovasta tarinasta.

Puhumme myös karhumarkkinoista, joita on vaikea välttää tänä aikana. Chris korostaa, että tällä hetkellä ei vain krypto ole markkinoiden tyynessä, koska laajempi talous on vetäytymässä – mikä on aina muistettava alaa analysoitaessa.

Mutta kuten kehittäjät yleensä sanovat, Chris väittää, että on ”aika rakentaa”. Ja ZTX varmasti tekeekin niin. Etenemis-suunnitelma, joka on täynnä suuria tavoitteita vuoden 2023 ensimmäiselle ja toiselle neljännekselle, on mielenkiintoista seurattavaa jatkossa.

Kuten aina, ota rohkeasti yhteyttä kommentoimalla!

Jatka keskustelua Twitterissä @InvezzPortalin, @DanniiAshmoren ja @ZTX_officialin kanssa. Tai käy osoitteessa https://www.zepetox.io/ saadaksesi lisätietoja.

Kiitos kuuntelusta, seuraa meitä ja tilaa tästä:

Invezz.com

Invezz YouTube

Invezz Podcast

Invezz Podcast: Spotify

Invezz Podcast: Apple

Invezz Podcast: Google

Invezz Twitter

Invezz Facebook

Invezz LinkedIn