VIDEO: Investointi DeFiin | Tim Frost, Yield Appin toimitusjohtaja ja Jon Deane, Trovion toimitusjohtaja

Ohi:
päälle marras 9, 2022
Listen to this article
  • Yield App ja Trovio ovat käynnistäneet 35 miljoonan dollarin DeFi-rahaston
  • Kypsä, salkkukeskeinen lähestymistapa DeFi-sijoittamiseen
  • DeFi-ympäristö on muuttunut dramaattisesti, kun Fedin korot ovat nousseet ja kryptopaperihinnat ovat laskeneet

Vuosi on ollut myrskyisä kryptovaluuttamarkkinoilla.

Mutta hajautettu rahoitus marssii eteenpäin. Tänään haastattelemme Invezz-podcastissa Tim Frostia, Yield Appin toimitusjohtajaa, ja Jon Deanea, Trovion toimitusjohtajaa.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Yield App on eräänlainen yhden luukun kryptoalusta, kun taas Trovio on hybridiomaisuudenhoitaja. Yhdessä Tim ja Jon tarjoavat siksi ainutlaatuisen näkökulman sijoittamiseen DeFiin ja kryptoon yleensä. Yhdessä Yield App ja Trovio ovat myös juuri ilmoittaneet 35 miljoonan dollarin DeFi-rahaston käynnistämisestä.

Me kolme keskustelemme tämän vuoden markkinoiden tapahtumista painottaen salkunhoitoa. Käsitteet ”pääoman säilyttäminen” ja ”riskien vähentäminen” heitetään ympärille – mutta miten tämä on mahdollista alalla, jossa päivittäiset kynttilät voivat tuhota 50 %? Keskustelemme tästä ongelmasta sekä yleisistä strategioista, joita molemmat yritykset noudattavat.

Keskustelemme myös makrosta ja kuinka krypto sopii tähän kaikkeen. Sekä Tim että Jon ovat olleet lohkon (tai lohkoketjun, minun pitäisi sanoa) ympärillä ja siksi he ovat nähneet karhukierroksia aiemmin. Mutta miten tämä eroaa, kun otetaan huomioon, että se tapahtuu talouden taantuman keskellä. Koska Bitcoin lanseerattiin vasta vuonna 2009, haluan aina korostaa, että tämä on ennennäkemätöntä krypton kannalta – digitaaliset omaisuuserät eivät ole koskaan aiemmin kokeneet laajempaa karhumarkkinoita.

Siitä huolimatta DeFi marssii eteenpäin – ja keskustelemme siitä, kuinka se selvisi tartuntakriisistä, joka pyyhkäisi krypton aiemmin tänä vuonna. Celsius, Three Arrows Capital ja monet muut yritykset menivät alle, mutta tämä oli CeFi eikä DeFi (kuten kirjoitin aiemmin).

Mutta miten on sijoittaminen DeFiin, alaan, jolle tuotto on niin tärkeä, samalla kun korot nousevat? Viime vuonna tähän aikaan trad-fi:n korot olivat nolla ja taivaan korkea DeFi-tuotto, mutta nyt meillä on Fed nostamassa nopeasti kohti 5 %, kun taas DeFi on laskenut. Jon, Tim ja minä keskustelemme siitä, kuinka tämä on vaikuttanut alaan.

Tietenkin, kun jakso nauhoitettiin FTX -kiistan keskellä, kun CZ:n FTT-myyntitilaus lähettää väreitä koko alalle, en voinut olla saamatta heidän ajatuksiaan alan viimeisimmästä hulluudesta.

Kuten aina, ota rohkeasti yhteyttä kommentoimalla!

Jatka keskustelua Twitterissä @InvezzPortalin, @DanniiAshmoren ja @YieldApp:n kanssa. Tai käy osoitteessa https://www.yield.app/ tai www.trovio.io/ saadaksesi lisätietoja.

Kiitos kuuntelusta, seuraa meitä täällä:

Invezz.com

Invezz YouTube

https://podcast.invezz.com/

Invezz Podcast: Spotify

Invezz Podcast: Apple

Invezz Podcast: Google

Invezz Twitter

Invezz Facebook

Invezz LinkedIn