Pitäisikö Verizon Communicationsin osakkeita ostaa tammikuussa 2023?

Ohi:
päälle Dec 25, 2022
Listen
  • Morgan Stanley nosti luokitustaan Verizonissa
  • Verizonin liiketoimintamalli on suhteellisen kestävä taantumia vastaan
  • Tämänhetkinen osakkeen hinta on houkutteleva

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Verizon Communications Inc:n (NYSE:VZ) osakkeet ovat heikentyneet yli 25 % tammikuun 2022 alusta. Nykyinen hinta on 38,41 dollaria.

Viime viikolla Morgan Stanley nosti Verizon-luokituksensa ylipainoiseksi samapainoisesta ja nosti hintatavoitteen 44 dollariin.

Morgan Stanley nosti luokitustaan Verizonissa

Verizon on suuri amerikkalainen televiestintäyritys, joka on tällä hetkellä maan toiseksi suurin heti AT&T Inc:n jälkeen (NYSE:T).

Yhtiön osakekurssi kohtasi lisää myyntipaineita sen jälkeen, kun Verizon ilmoitti lokakuussa ristiriitaisista kolmannen vuosineljänneksen tuloksista ja ilmoitti aloittavansa kustannussäästösuunnitelman 2–3 miljardin dollarin vuotuisten kulujen vähentämiseksi vuoteen 2025 mennessä.

Verizon lisäsi kolmannella vuosineljänneksellä 8 000 jälkimaksupuhelintilaajaa, mikä oli arvioiden alapuolella, ja raportoi, että se odottaa edelleen langattomien palveluiden liikevaihdon kasvavan 8,5–9,5 % vuonna 2022. Tämä ei todellakaan ole huono asia, ja on tärkeää huomata, että Verizonin liiketoimintamalli on suhteellisen joustava taantumaan verrattuna, koska puhelinpalvelujen kysyntä ei ole liian syklistä.

Morgan Stanley nosti hiljattain Verizonin luokituksen yhtäläisestä painosta ylipainotukseen ja nosti hintatavoitteen 44 dollariin.

Tämä merkitsee lähes 15 %:n nousua nykyisestä hintatasosta, ja Morgan Stanleyn mukaan vuonna 2023 on suuri mahdollisuus parempaan toiminnalliseen suorituskykyyn. Simon Flannery, Morgan Stanleyn analyytikko, sanoi:

Uskomme, että tämän vuoden alitulos johtui osittain negatiivisista tulostarkistuksista ja huolista kovenevasta langattomasta kilpailusta. Uskomme kuitenkin, että osakkeen nykyisellä tasolla diskontataan liian negatiiviset suhteelliset näkymät ja näemme merkkejä trendien asteittaisesta paranemisesta.

Verizonilla on hyvä asema markkinoilla, ja tämänhetkinen osakekurssi on arvostettu houkuttelevasti sen tuloksen, tulevaisuudennäkymien ja osingon perusteella.

Osinkotuotto on yli 6 % tämänhetkisellä osakekurssilla, ja yhtiön kassavirta on edelleen vahva, mikä on edelleen tärkeä osa sen nykyistä osingonjakoa.

Verizonin osakkeet käyvät tällä hetkellä “monen vuoden alimmillaan”, alle kahdeksan kertaa termiinin P/E:n ja alle neljänkertaisen TTM EBITDA:n, mikä myös todistaa, että Verizon on tällä hetkellä melko aliarvostettu.

35 dollaria edustaa nykyistä tukitasoa

Verizonin osakkeet ovat heikentyneet 50,55 dollarista 34,55 dollariin 20. heinäkuuta 2022 lähtien, ja nykyinen hinta on 38,41 dollaria.

Tietolähde: tradingview.com

Nykyinen tukitaso on 35 dollaria, kun taas 40 dollaria edustaa ensimmäistä vastustasoa. Jos hinta putoaa jälleen alle 35 dollarin, se olisi “myy” -signaali, ja meillä on avoin tie 33 dollariin tai jopa alle. Päinvastoin, jos hinta hyppää yli 40 dollarin, seuraava tavoite voi olla vastustus 45 dollarissa.

Yhteenveto

Verizonilla on hyvä asema markkinoilla, ja tämänhetkinen osakekurssi on arvostettu houkuttelevasti sen tuloksen, tulevaisuudennäkymien ja osingon perusteella. Morgan Stanley nosti äskettäin Verizon-luokituksensa ylipainoiseksi samapainoisesta ja nosti hintatavoitteen 44 dollariin.