Voisiko AltSignals hyötyä Googlen viime öisistä AI-ilmoituksista?

Ohi:
päälle May 11, 2023
Listen
  • Google julkisti uusia tekoälyilmoituksia I/O-tapahtumassaan eilen illalla
  • Yleiskatsaus siitä, mitä se voisi tarkoittaa AltSignalsille tai ASI-tokenille
  • ASI:n arvo on tällä hetkellä 25 % korkeampi kuin sen ensimmäinen ennakkomyyntivaihe

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tekoäly on ollut kaikkien teknologiaan liittyvien keskustelujen keskipiste siitä lähtien, kun Microsoft Corporation (NASDAQ: MSFT) ilmoitti usean miljardin dollarin sijoituksesta ChatGPT:hen.

Muutaman viikon sisällä sen jälkeen monikansallinen yritys integroi chatbotin “Bingiin” – merkittävään tapahtumaan, joka ehkä ensimmäistä kertaa uhkasi Alphabet Inc:n (NASDAQ: GOOGL) Googlen Internet-hakuun liittyvää monopolia.

Tämän seurauksena Google tehosti ponnistelujaan generatiivisen tekoälyn alalla ja lanseerasi tänä vuonna “Bardin”. Vaikka sen chatbot ei alun perin onnistunut saamaan maailmaa puoleensa, tämä teknologia-titaani teki eilen illalla vuosittaisessa kehittäjäkonferenssissaan uusia ilmoituksia, jotka toistavat sitoutumisensa tähän nopeasti kasvavaan peliin.

Tässä on mitä Google ilmoitti I/O-tapahtumassaan

Ensinnäkin Bard, jolla on parannetut päättelytaidot, kyky käsitellä edistynyttä matematiikkaa ja koodausominaisuudet, on nyt kaikkien saatavilla yli 180 maassa ja alueella.

Vielä tärkeämpää on, että käyttäjät voivat nyt mennä tekstiä pidemmälle ja sisällyttää kehotteisiinsa kuvia. Google sanoi myös, että chatbot integroi lopulta myös Adobe Fireflyn.

Toimitusjohtaja Sundar Pichai julkisti keskiviikkona myös AI Snapshots -sovelluksen – Google-haun merkittävän päivityksen, joka nyt priorisoi tekoälypohjaiset vastaukset kyselyihin paremman kontekstin saavuttamiseksi. PaLM 2 -pohjaisen Search Generative Experiencen (SGE) avulla käyttäjät voivat myös syventyä kyselyihinsä jatkokysymyksillä. Toimitusjohtajan mukaan se tuo seuraavaa:

PaLM 2 -mallit ovat vahvoja logiikassa ja päättelyssä laajan logiikan ja päättelyn koulutuksen ansiosta. Se on myös koulutettu monikieliseen tekstiin, joka kattaa yli 100 kieltä.

Lopuksi Google integroi uusia tekoälytyökaluja useisiin sovelluksiinsa, mukaan lukien Docs, Slides, Sheets, Meet ja Gmail, ja nimesi hankkeen uudelleen nimellä Duet AI.

Toistaiseksi nämä ominaisuudet ovat vain odotuslistalla olevien käyttäjien käytettävissä. Siitä huolimatta pitkä luettelo tällaisista Googlen kaltaisten ilmoituksista osoittaa kiistattomasti, että meneillään oleva tekoälyhullutus on tullut jäädäkseen ja vain kuumenee entisestään.

Ja se maalaa melko ruusuisen kuvan AltSignalsin kaltaisten projektien tulevaisuudesta.

Mikä on AltSignals ja ASI-token?

AltSignals on pohjimmiltaan finanssiteknologiayritys, joka palvelee rahoitusmarkkinoille alttiina olevia sijoittajia – olipa kyse sitten osakkeista, forexistä tai jopa kryptovaluutoista.

AltAlgo – sen lippulaivapalvelu käyttää uusinta kaupankäyntialgoritmia antaakseen signaaleja, jotka kertovat treidaajille, milloin heidän tulee ottaa sijoitus rahoitusvälineeseen ja milloin vetäytyä siitä.

AltSignals aikoo kuitenkin tulevina kuukausina avata merkittäviä parannuksia jo menestyneeseen tuotteeseensa. Mainitun kaupankäyntialgoritmin integroiminen tekoälyyn, koneoppimiseen ja luonnollisen kielen käsittelyyn on hyvässä vauhdissa käynnistääkseen ActualizeAI:n.

Ajatuksena on, että uusi tekoäly- ja lohkoketjupohjainen palvelu tarjoaa tarkempia signaaleja auttaakseen treidaajiea maksimoimaan sijoitustensa tuoton.

Kaiken kaikkiaan on ajateltavissa, että tekoälyn käyttäminen kaupankäyntityökalunsa parantamiseen on merkittävä etu AltSignalsille yrityksenä ja vahvistaa lopulta sen nimeä sijoitusmahdollisuutena.

Miten AltSignals on sijoitusmahdollisuus?

Mielenkiintoista on, että AltSignals ei ole vain palvelu, joka auttaa sinua tienaamaan rahaa rahoitusmarkkinoilta. Sen tuleva ActualizeAI saa voimansa ASI-tokenista, joka tekee itsestään myös sijoitusmahdollisuuden.

ASI-tokenin omistaminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää yrityksen uutta tekoälyyn integroitua treidaustyökalua. Kyseiset tunnukset ovat samanlaisia kuin osakkeet, sillä niiden haltijoilla on sananvalta AltSignalsin tulevaisuuden suhteen. He voivat myös osallistua treidausturnauksiin ja tutkia muita ansaintamahdollisuuksia.

ASI-tokenin ennakkomyynti on parhaillaan käynnissä. Voit lukea AltSignalsin verkkosivustolla olevan kattavan oppaan saadaksesi selville, kuinka voit ostaa sen kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Mikä voisi johtaa ASI-tokenin hinnannousuun?

Kirjoitushetkellä ASI-tokenin arvo on 0,015 dollaria – 25 % enemmän kuin sen ensimmäisestä ennakkomyyntivaiheesta.

Mutta on syytä uskoa, että se avautuu entisestään eteenpäin. Aluksi AltSignals on rakentanut yli 50 000 käyttäjäkunnan viimeisen kuuden vuoden aikana. Se on merkittävää, koska se kertoo ASI-tokenin kysynnästä varsinkin, kun ActualizeAI tulee voimaan.

Kuten kaikki muutkin investoinnit, suurempi kysyntä voi johtaa korkeampaan hintaan. AltSignals itse arvioi, että sen tokenin arvo on 0,02274 dollaria nykyisen ennakkomyynnin loppuun mennessä sen verkkosivustonsa mukaan.

On kuitenkin huomionarvoista, että ASI-token listautuu sitten suuriin kryptopörsseihin alkaen Uniswapista – tapahtumasta, joka on historiallisesti merkinnyt eri kolikoiden huomattavaa hinnannousua.

Kaiken kaikkiaan, kun AltSignals laajentaa jalanjälkeään tekoäly- ja lohkoketju-teknologiassa tullakseen lopulta suosituksi kaupankäyntisignaalipalveluksi, on todennäköistä, että ASI-token saavuttaa 0,05 dollaria tämän vuoden loppuun mennessä.

Voit vierailla ennakkomyyntisivulla TÄÄLLÄ saadaksesi lisätietoja ASI-tokenista.

Ad

Sijoita kryptoihin, osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja vastaaviin muutamassa minuutissa suosikkivälittäjämme, eToro

10/10