Cava-osakkeen hintaennuste: Ole peloissasi, kun kaikki ovat ahneita

Ohi:
päälle Jul 13, 2023
Listen
  • Cava Group on noussut vuoden parhaaksi IPO-osakkeeksi.
  • Osakkeet nousivat IPO:n alimmasta 22 dollarista 56 dollariin.
  • Tämä kehitys johtuu todennäköisesti kauppiaiden FOMO:sta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Cavan (NYSE: CAVA) osakkeen hinta on mennyt paraboliseksi viime päivinä, kun osakkeen kysyntä hyppäsi. Osakkeet nousevat kaikkien aikojen huipulle 52 dollariin, mikä oli paljon korkeampi kuin listautumisannin alin 22 dollaria. Tämä tekee siitä yhden Yhdysvaltojen parhaiten tuottavista osakkeista viimeisen 30 päivän aikana.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Kestääkö nämä voitot?

Copy link to section

Cava Group on nopeasti kasvava välimerellinen fast casual -yritys, jolla on satoja myymälöitä maassa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto hyppäsi 45,4 miljoonasta dollarista vuonna 2016 yli 564,1 miljoonaan dollariin vuonna 2022.

Ja analyytikot odottavat, että yhtiön liikevaihto nousee yli miljardiin dollariin lähivuosina. Cava Groupin markkina-arvo on noussut yli 5,6 miljardiin dollariin. Tämä ralli tapahtuu, kun sijoittajat vertaavat yrityksen kasvua Chipotle Mexican Grill (CMG) -yritykseen, jonka arvo on nyt yli 60 miljardia dollaria.

Silti CAVA-osakkeen nykyinen ralli on huolissaan. Katsottuani satoja listautumisia aiemmin uskon, että tämä ralli tapahtuu menettämisen pelon vuoksi (FOMO).

FOMO tapahtuu, kun monet sijoittajat, mukaan lukien institutionaaliset sijoittajat, ostavat osakkeen sen hinnan noustessa. Olemme nähneet FOMO:n tapahtuvan monta kertaa, myös vuoden 2021 alun meemivaraston kiihkon aikana.

FOMO-tapahtumat eivät pääty hyvin. Bed Bath & Beyond on jo mennyt konkurssiin, ja ContextLogicin, Sundial Growersin ja AMC:n osakkeet ovat romahtaneet. Siksi epäilen, että osakkeet perääntyvät tulevina viikkoina vauhdin hiipuessa.

Analyytikot ovat myös alkaneet peittää osaketta nousevalla sävyllä. William Blairin analyytikot aloittivat peittonsa paremmalla luokittelulla. Muut Piper Sandlerin, Bairdin, Morgan Stanleyn, Stifelin ja Jefferiesin analyytikot ovat myös nostaneet osaketta keskimääräisen tavoitteen ollessa 45 dollaria.

Cava estimates

CAVA-osakkeen hintaennuste

Copy link to section

TradingView:n CAVA-kaavio

Tuntikaavio osoittaa, että Cava Groupin osakkeen kurssi on ollut viime päivinä vahvassa nousutrendissä. Se on siirtynyt IPO-tasolta 22 dollarista yli 52 dollariin. Matkan varrella osakkeet ovat nousseet tärkeän vastuspisteen yläpuolelle 47,86 dollariin, mikä on korkein heilahdus kesäkuun 27. päivänä.

Siksi, kuten yllä varoitin, epäilen, että osakkeet vetäytyvät tulevina viikkoina nousuvauhdin hiipuessa. Jos näin tapahtuu, osake todennäköisesti laskee ja siirtyy tukitasolle 45 dollariin.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Yhdysvallat Osakkeet Ruoka ja juoma