Ad

BNB:n arvostus kiinnostaa Binancen ongelmien lisääntyessä

Ohi:
päälle Aug 23, 2023
Listen
  • Binance voi kohdata toisen oikeudellisen ongelman, sillä raportit väittävät, että se on rikkonut Venäjän pakotteita
  • Kasvavista oikeudellisista ongelmista huolimatta BNB-tunnus on toiminut erittäin hyvin
  • Punaisia lippuja on kuitenkin useita, ja Binancen läpinäkymätön luonne tarkoittaa, että arvioinnin tekeminen on mahdotonta

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Binance-ekosysteemin natiivi token BNB käy kauppaa vuoden pohjalla.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Token on laskenut 30 % viimeisen kuukauden aikana, kun se vaihtuu kriisistä toiseen. Se on joutunut lisäpaineen kohteeksi tällä viikolla Wall Street Journalissa julkaistun raportin vuoksi, jonka mukaan se rikkoo Venäjän pakotteita. Tämä johtuu oikeusministeriön toukokuussa aloittamasta tutkinnasta.

Asian auttaminen oli erillinen asia Binancen virheelliseen twiittiin, jossa kerrottiin, että euromääräiset talletukset ja -notot on keskeytetty. Binancen eurooppalainen pankkikumppani PaySafe selvensi, että tapahtumat ovat itse asiassa saatavilla syyskuun 25. päivään asti, minkä jälkeen Bianncen tuki peruutetaan “strategisen tarkastelun” jälkeen.

Julkaisimme BNB:ssä viime kuussa analyysin, jossa keskityimme lukemattomiin punaisiin lippuihin ja myös laajempaan vaihtoon.

Emme käsittele kaikkia yksityiskohtia tässä, mutta lopputulos on, että tämä on token, jonka ostopuolen likviditeetti on alhainen ja jonka vaihto on mysteerin musta laatikko. Kuten olemme useaan otteeseen todenneet, ei ole olemassa minkäänlaista näyttöä siitä, että Binance olisi sitoutunut mihinkään pahaenteiseen, mutta siinä piilee myös ongelma – ei myöskään ole todisteita päinvastaisesta.

Tämä johtuu taloudellisten tietojen ja/tai tarkastusten täydellisestä puutteesta. Mikään ei ole tämän selvempää kuin toimitusjohtaja Changpeng Zhaon merkittävä twiitti alla. Marraskuussa tapahtuneen FTX:n romahduksen jälkeen valvonta kohdistui Binanceen, jotta se olisi avoimempi. Pörssi vastasi julkaisemalla “todiste varannoista” -raportin, vaikka se ei maininnut vastuita. Zhaon ratkaisu? “Kysyä ympäriltä”.

Tämän ironia ei jäänyt monelta hukkaan – kryptoyhteisön oli pakko luottaa toimitusjohtajan twiitteihin koskien läpinäkymätöntä vaihtoa, vain muutama viikko sen jälkeen, kun tietty Sam Bankman-Fried twiittasi “FTX-varat ovat kunnossa” koskien omaa vaihtoaan.

Jälleen, ei ole todisteita siitä, että Binancessa tapahtuisi jotain rumaa, eikä FTX-vertailua tarvitse tehdä, mutta läpinäkyvyyden (tai sen puutteen) samankaltaisuus on huomattava. Yksinkertaisimmillaan sanottuna: tämä on yritys, jonka taloudellista arviota on mahdotonta tehdä, koska tietoa ei yksinkertaisesti ole olemassa.

Lakiongelmien asennus

Copy link to section

Tietysti syy epäilyyn on lisääntynyt, viimeisimmät uutiset DoJ:sta ja Venäjän pakotteista ovat hyvä esimerkki. Toinen DoJ-tutkinta on jo meneillään, ja SEC:n oikeusjuttu tasoittaa syytöksiä volyymin manipuloinnista ja asiakkaisiin kohdistuvasta kaupankäynnistä aina KYC-, AML- ja arvopaperisäännösten rikkomiseen.

Palatakseni BNB:hen, token on itse asiassa toiminut erittäin hyvin useimpiin altcoineihin verrattuna. Kesäkuun oikeudenkäyntiin asti se menestyi paremmin kuin Bitcoin karhumarkkinoilla (vuoden 2022 alusta), huolimatta siitä, että useimmat altcoinit menettivät paljon enemmän kuin maailman suurin kryptovaluutta – kuten yleensä tapahtuu markkinoiden vetäytymisessä.

Tämä herättää kysymyksen: miksi? Ja se myös kiertää takaisin yllä olevaan ostopuolen likviditeettiä koskevaan kohtaan. Kuka ostaa tämän merkin?

Katso, mitä Binancelle on tapahtunut viimeisen vuoden aikana:

  • SEC-oikeudenkäynti useilla syytteillä
  • CFTC:n oikeusjuttu
  • Useita DoJ-tutkimuksia
  • Markkinoiden laajuisen kaupankäynnin romahtaminen
  • BUSD-stablecoinin sulkeminen (vaikka Paxosin liikkeeseenlaskija, mutta Binance-brändi)
  • Laajempi krypton romahdus

Ja kaikkien näiden tapahtumien jälkeen BNB käy kauppaa enemmän tai vähemmän tasaisesti samalla aikavälillä?

Tokenomiikka, heikko likviditeetti, loputtomat oikeudelliset ongelmat ja yleiset epävarmat näkymät tekevät BNB:stä uskomattoman vaikean sijoituksen perustella. Sen nykyinen arvostus on edelleen huimaa, ja sen markkina-arvo on 33 miljardia dollaria, mikä sijoittuu vain Bitcoinin, Ethereumin ja Tetherin taakse.

Kuten sanomme, mikään ei osoita mitään epäilyjä BNB:n tai Binancen suhteen. Kaikki voisi olla täydellisesti yläpuolella. Mutta esiin tulee helvetin paljon ongelmia, ja suurin ongelma on se, että mikään ei myöskään todista niiden olevan väärässä.

Tämä on pörssi, joka on “päämajaton”, auditoimaton ja hallitsee markkinoiden neljänneksi suurinta kryptovaluuttaa. Ole varovainen, siinä kaikki – sanoisimme, että tee oma due diligence, mutta se ei ole mahdollista tässä tapauksessa.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Bitcoin EUR Blockchain Kryptovaluutta Markkina-analyysi Talous ja pankki