AMC-osakkeen hinta on vapaassa pudotuksessa, mutta 200 %:n hyppy on mahdollinen

Ohi:
päälle Sep 19, 2023
Listen
  • AMC:n osakekurssi on pudonnut yli 99 % pandemian huipultaan.
  • Osake on pudonnut yli 89 % tämän vuoden korkeimmasta pisteestä.
  • Tekniset tiedot viittaavat siihen, että osakkeet voivat hypätä 40 dollariin lähitulevaisuudessa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

AMC Entertainmentin (NYSE: AMC) osakekurssista on tullut ei-rakastettu ja ei-toivottu. Osakkeet putosivat alimmilleen 7,71 dollariin, lähellä ennätysten alinta tasoaan. Se on pudonnut yli 89 prosenttia tämän vuoden korkeimmasta tasosta ja yli 99 prosenttia pandemian korkeimmasta tasosta.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Laimennuskone

Copy link to section

AMC Entertainmentin liiketoiminta on yksi viihdealan suurimmista yrityksistä. Yhtiöllä on Yhdysvaltojen suurin elokuvateatteriliiketoiminta. Sellaisenaan yritys kärsi huomattavasti COVID-19-pandemian aikana.

Keskeinen haaste AMC-sijoittajille on, että yhtiö on muuttunut yhdeksi Wall Streetin suurimmista laimennuskoneista. Viimeksi yhtiö kertoi keränneensä yli 300 miljoonaa dollaria myymällä omia osakkeitaan.

Kaiken kaikkiaan AMC:n osakkeiden määrä on noussut kesäkuun 2022 58,7 miljoonasta yli 158 miljoonaan. Uusien osakkeiden liikkeeseenlasku on yksi pahimmista asioista, mitä sijoittajille voi tapahtua.

Sitä pidetään usein osakkeiden takaisinostojen tai takaisinostojen vastakohtana, koska se laimentaa olemassa olevia osakkeenomistajia. Se alentaa myös yhtiön osakekohtaista tulosta (EPS) ja johtaa heikon osakekurssiin.

AMC:n osakekurssi romahti myös sen jälkeen, kun yhtiö päätti muuttaa APE:n etuoikeutetut osakkeet AMC:n kantaosakkeiksi. Tämä liike nähtiin myös erittäin laimentavana. Yhtiö sanoi lausunnossaan, että muutos oli välttämätön konkurssin välttämiseksi,

AMC:n haasteena on, että se polttaa edelleen käteistä. Tuoreimmat tulokset osoittivat, että yhtiöllä oli yli 435 miljoonaa dollaria käteistä ja lyhytaikaisia sijoituksia. Sillä oli yli 922 miljoonaa dollaria samana ajanjaksona vuonna 2022.

Samaan aikaan yritys kohtaa vastatuulta Hollywoodissa meneillään olevan lakon vuoksi. Analyytikot uskovat, että sisällön puute voi vahingoittaa sen ylä- ja alakohtaa tulevina kuukausina. Todennäköinen katalysaattori on tuleva Taylor Swift -dokumentti, joka esitetään AMC-teattereissa.

https://www.youtube.com/watch?v=58nHDdmTj1s&pp=ygUIYW1jIGNuYmM%3D

AMC-osakkeen hintaennuste

Copy link to section
AMC stock

Edellinen AMC-ennusteeni oli tarkka, kuten voit lukea täältä. Viikkokaavio osoittaa, että AMC:n osakkeen kurssi on ollut vahvassa laskutrendissä viime vuosina. Osake on muodostanut laskevan kanavan, joka näkyy mustana. Se on siirtynyt tämän kanavan alapuolelle.

AMC on alle 50 viikon ja 100 päivän liukuvan keskiarvon. Mikä tärkeintä, osakkeet ovat 7,71 dollarissa, muutaman pisteen alle 10,95 dollarin avaintuen, mikä on alin piste vuonna 2020.

Siksi osakkeen riski/tuotto-suhde näyttää toistaiseksi hieman suotuisalta. Epäilen, että osakkeet todennäköisesti pomppaavat takaisin, kun ostajat yrittävät testata uudelleen kanavan yläpuolta ~ 40 dollarilla. Tämä tarkoittaa, että osakkeet voivat nousta yli 200 % nykyisestä.

Vaihtoehtoinen skenaario on, että osakkeet jatkavat laskuaan, kun myyjät kohdistavat avaintuen 5 dollariin.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Yhdysvallat Media Osakkeet