Ad

Solanan hintaennuste Bonkin, Solendin, Raydiumin tokenien noustessa

Ohi:
päälle Nov 15, 2023
Listen
  • Solanan hinta on noussut yli 632 % joulukuun alimmalta tasolta.
  • Bonk, suosittu Shiba Inu -vaihtoehto, on noussut voimakkaasti viime aikoina.
  • Muut Solana-merkit, kuten Solend, Raydium ja Marinade Finance, ovat nousseet huimasti.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Solanan (SOL) hinta on noussut takaisin kahden viimeisen päivän aikana kryptopelko- ja ahneusindeksin noustessa. SOL-merkki hyppäsi korkeimmalle 60 dollarille, muutaman pisteen alle vuoden 64 dollarin. Kaiken kaikkiaan se on noussut yli 632 % viime vuoden joulukuun alimmasta pisteestä.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Bonk ja Solend tokenit hyppäävät

Copy link to section

Solanan hinta on noussut jyrkästi sen ekosysteemin vahvan suorituskyvyn myötä. Esimerkiksi tammikuussa tunnetuksi tullut meemikolikko Bonk on yhtäkkiä herännyt. Se hyppäsi 0,0000030 dollariin, korkeimmalle pisteelle sitten helmikuun. Se on noussut yli 1 373 prosenttia tämän vuoden alimmasta pisteestä.

Bonkin tulos on todennäköinen, koska sijoittajat ovat muuttaneet viritystä Yhdysvaltain kuluttajainflaation hiipuessa ja työmarkkinoiden heikkeneessä. Aiemmin tässä kuussa julkaistut tiedot osoittivat, että Non-Farm Payrolls (NFP) hyppäsi 150 000:een lokakuussa, kun taas työttömyysaste nousi 3,9 prosenttiin.

Tiistaina tiedot paljastivat, että Yhdysvaltojen inflaatio kääntyi alaspäin lokakuussa. Kuluttajahintaindeksi laski 3,2 prosenttiin, kun taas perusinflaatio 4,0 prosenttiin. Vastaavasti Isossa-Britanniassa inflaatio putosi usean kuukauden alimmalle tasolle 4,6 prosenttiin.

Kaikki nämä tekijät yhdessä spot Bitcoin ETF:n kanssa Blackrockin, Fidelity ja Franklin Templeton ovat nostaneet pelko- ja ahneusindeksiä korkeammalle. Se on nyt ahneusvyöhykkeellä 75. Tämän seurauksena myös muut meemikolikot, kuten Floki Inu ja Shiba Inu, ovat palanneet takaisin.

Solanan hinta hyppäsi myös, kun Solend (SLEND) -merkki ponnahti korkeimpaan pisteeseen kuukausiin. Se nousi 1,50 dollariin ja pyyhki suurimman osan voitoista nykyiseen 0,90 dollariin. Solend on DeFi-protokolla, joka helpottaa ihmisten lainaamista ja lainaamista Solanan ekosysteemissä. Sen kokonaisarvo lukittu (TVL) on yli 128 miljoonaa dollaria.

Muut Solanan ekosysteemin merkit ovat nousseet jyrkästi viime päivinä. Raydium (RAY) token nousi 0,50 dollariin, kun taas Marinade Finance (MND) nousi 0,25 dollariin. Myös Lido DAO:n (LDO) ja Orcan kaltaiset merkit nousivat huimasti.

https://www.youtube.com/watch?v=kj95_DAc-Ao&pp=ygULY2F0aGllIHdvb2Q%3D

Solanan hintaennuste

Copy link to section

TradingView:n SOL-kaavio

Päiväkaaviota ajatellen näemme, että SOL-kurssi on ollut vahvassa nousutrendissä viime kuukausina. Se on noussut viime vuoden alimmasta 8,20 dollarista 64 dollariin. Tämä nousu tekee siitä yhden maailman parhaiten suoriutuvista kryptovaluutoista.

SOL-tunnus on myös noussut tärkeän psykologisen 50 dollarin tason sekä 50 päivän ja 100 päivän eksponentiaalisen liikkuvan keskiarvon (EMA) yläpuolelle. Lisäksi oskillaattorit, kuten suhteellinen voimaindeksi (RSI) ja stokastinen, osoittavat ylöspäin, mikä osoittaa, että vauhti on vahva.

Siksi Solanan hinnan näkymät ovat erittäin nousevat, ja seuraava taso on 70 dollaria. Pitkällä aikavälillä kolikon arvo voi nousta 100 dollariin, kun Bitcoin puolittuu huhtikuussa.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Bitcoin Kryptovaluutta