Ad

Jasmy hinta muodostaa jumalakynttilän suosion kasvaessa

Ohi:
päälle Feb 19, 2024
Listen
  • Jasmy token price muodosti jumalakynttilän maanantaina.
  • Kolikko on noussut yli 170 % vuoden 2023 pohjalta.
  • Kolikon näkymät ovat nousevat pelko- ja ahneusindeksin noustessa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

JasmyCoinin (JASMY) hinta meni paraboliseksi maanantaina ja jatkoi härkäjuoksua, josta kirjoitin viime viikolla. Token nousi YTD:n korkeimmalle tasolle 0,0085 dollariin, mikä oli 170 % vuoden 2023 alimmasta pisteestä. Tämä nousu on nostanut kolikon kokonaismarkkina-arvon yli 400 miljoonaan dollariin.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Jasmyn suosio jatkuu

Copy link to section

Suurin syy Jasmy-merkkien hinnannousuun on se, että sijoittajat ovat omaksuneet riskejä viime kuukausina. Pelon ja ahneuden indeksin tarkempi tarkastelu on hypännyt ahneusvyöhykkeelle 75.

Tämä ralli tapahtui muiden kryptovaluuttojen nousun myötä. Bitcoin on noussut avainvastuspisteen yläpuolelle 52 000 dollariin, kun taas Ethereum on hypännyt 2 910 dollariin, korkeimpaan pisteeseen vuosiin. Muut tunnukset, kuten Internet Computer ja Render Token .

Toinen syy on se, että tokenista on tullut erittäin suosittu sijoittajien keskuudessa. Se oli yksi suosituimmista kryptovaluutoista suosituilla sosiaalisen median alustoilla, kuten StockTwits ja Reddit. Tämä on merkki siitä, että kauppiaat pumppaavat tokenin.

Lisäksi Jasmy-haltijoiden määrä on kasvanut viime kuukausina. Omistajan määrä ekosysteemissä on noussut yli 60 700:aan, Etherscanin tietojen mukaan. Tämä trendi saattaa jatkaa nousuaan tulevina kuukausina, kun merkin kysyntä jatkuu.

Toinen tärkeä katalysaattori Jasmy-tunnukselle on tuleva Bitcoinin puolittaminen , joka tapahtuu huhtikuussa. Useimmissa tapauksissa kryptovaluutat pyrkivät hyppäämään puolittumistapahtuman edellä. Tämä selittää, miksi monet analyytikot odottavat Bitcoinin nousevan tänä vuonna kaikkien aikojen ennätykseen, 67 000 dollariin.

Jasmy hintaennuste

Copy link to section

TradingView:n Jasmy-kaavio

Päiväkaavio näyttää, että JasmyCoinin hinta on noussut jyrkästi viime kuukausina. Se on onnistunut siirtymään avainvastuspisteen yläpuolelle 0,0074 dollarissa, mikä oli korkein swing joulukuussa ja toukokuussa 2023. Token on mitätöinyt muodostuvan kaksoispääkuvion.

Jasmy’s Relative Strength Index (RSI) ja Average Directional Index (ADX) ovat jatkaneet nousuaan. Siksi Jasmy-tunnuksen näkymät ovat nousujohteiset, ja seuraava vertailutaso on 0,10 dollaria. Lyhyellä aikavälillä token todennäköisesti vetäytyy ja testaa tuen uudelleen hintaan 0,0074 dollaria.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluutta Markkina-analyysi